Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olekg18 napisał(a):
Sara -bardzo mi się podoba :) Chociaz jej mama też niczego sobie :D

Haha, już sie do tego przyzwyczaiłam że wszystkim sie bardziej Sara podoba:cool3: Bo to taki odmieniec:cool3: Dlatego m.in. z nami została:)

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
Haha, już sie do tego przyzwyczaiłam że wszystkim sie bardziej Sara podoba:cool3: Bo to taki odmieniec:cool3: Dlatego m.in. z nami została:)

Za to moją faworytką jest Tina :p Uwielbiam ONki i wszystko, co jest do nich podobne :loveu: :loveu: :loveu: Ale Saba też oczywiście śliczna - taki misiu :p

Posted

olekg18 napisał(a):
Luiza po co drażysz tak ten temat! zawsze chcesz miec racje czy co?
Sara -bardzo mi się podoba :) Chociaz jej mama też niczego sobie :D

nie koniecznie, ale no taka prawda jest. Rzeczywiście ten psiok jest bardzo podobny do Sary, ale kto to wie na 100%, że to jej ojcec no. To tak jak ja bym se palnęła, że jakiś pies, który lata na osiedlu mojej ciotki podobny do Cerbera to jego ojcec :shake: :shake: :shake:
Może i są spokrewnione, ale jak dla mnie to do końca nie wiadomo. No nic koniec tematu, myślcie sobie jak chcecie, ja myślę po swojemu, każdy w końcu moze mieć swoje zdanie.
Olekg powiedz, kiedy próbowałam kogoś, przekonać, ze to zawsze ja mam rację he???

Posted

ludzie weźcie sie nie pobijcie tylko!!! Luiza masz swoje zdanie, ja mam swoje, Olekg ma swoje i jest git! Ola, wow chyba jesteś jedyna której bardziej sie Tina podoba (no siebie nie licze bo ja obie po równo kocham). A poza tym to nie Saba tylko Sara:D No ale spokój wszyscy już :P Jak nie bedziecie sie nawzajem atakować to dam nowe fotki^^ (ta zara mnie pobijecie)

Posted

Tina.Sara napisał(a):
ludzie weźcie sie nie pobijcie tylko!!! Luiza masz swoje zdanie, ja mam swoje, Olekg ma swoje i jest git! Ola, wow chyba jesteś jedyna której bardziej sie Tina podoba (no siebie nie licze bo ja obie po równo kocham). A poza tym to nie Saba tylko Sara:D No ale spokój wszyscy już :P Jak nie bedziecie sie nawzajem atakować to dam nowe fotki^^ (ta zara mnie pobijecie)

ehhh :D ja poproszę o fotecki :D chcę się odprężyć przed kompem a nie kłócić :D:D:D:D Mi też się obie podobają, z resztą tak jak wszystkie pieski na świecie :multi: :multi: :multi:

Posted

mój pierwszy piesek nazywał się Tina i też była owczarką śliczną,niestety odeszła:(, a teraz mam już 3 letnią sunia Sarkę mieszańca owczarka prawdopodobnie z kaukazem i podobnie jej z mordy patrzy:D

Posted

Wola napisał(a):
mój pierwszy piesek nazywał się Tina i też była owczarką śliczną,niestety odeszła:(, a teraz mam już 3 letnią sunia Sarkę mieszańca owczarka prawdopodobnie z kaukazem i podobnie jej z mordy patrzy:D

hehehehe ale fajny zbieg okoliczności :D

Posted

Wola napisał(a):

Ja nie moge, ale zbieg okoliczności:cool3: Normalnie zara padne^^ a podobne do siebie są? Tina z Tiną, Sara z Sarą :cool3:

Posted

Tina.Sara napisał(a):
A poza tym to nie Saba tylko Sara:D

Tak wiem :oops: :oops: :oops: Ale tak szybko pisałam, że nie zauważyłam błędu :oops: :oops: :oops:
No to ja też czekam na foteczki (liczę że będzie duuuużooo Tiny ;) )

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Tak wiem :oops: :oops: :oops: Ale tak szybko pisałam, że nie zauważyłam błędu :oops: :oops: :oops:

Spoko, moja babcia zawsze za Sarą wołała "Saba" co mnie troche denerwowało, w końcu jej powiedzieliśmy "TO SARA JEST!" więc przestała:lol: Ola, nic nie szkodzi nie rób takich buziek przecież cie nie będe z wałkiem ganiać:mad: ;) No to już sie biore za wstawianie foteczek:eviltong: Raczej nie będzie więcej Tiny niż Sary, bo zawsze staram się robić po równo...:cool3:

Posted

Ola&Kora napisał(a):

Ale Saba to też ładniutkie imię i w sumie jak dla mnie Sarze też by pasowało :loveu: :loveu:

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
Spoko, moja babcia zawsze za Sarą wołała "Saba" co mnie troche denerwowało, w końcu jej powiedzieliśmy "TO SARA JEST!" więc przestała:lol: Ola, nic nie szkodzi nie rób takich buziek przecież cie nie będe z wałkiem ganiać:mad: ;) No to już sie biore za wstawianie foteczek:eviltong: Raczej nie będzie więcej Tiny niż Sary, bo zawsze staram się robić po równo...:cool3:

Fajnie, że nie jesteś zła :multi: I widać, że kochasz obywda psiaki tak samo, jeżeli nawet przy wstawianiu fotek starasz się po tylke samo ich wstawić, tak że jest tyle samo Tiny I Sary :p To takie słodkie :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

No dobra, obiecałam foteczki to je dam:cool3: Zaczynamy:loveu:

Tańczymy kankana:cool3:

A teraz jak to Sara chciała sie dobrać do swojego urodzinowego prezentu:mad:

Tinka na foteliku:loveu:

księżniczki Tina i Sara:cool3:

I super piruet Sary *prosze również zwrócić uwagę na mine Tiny:cool3:*

No to na tyle:cool1: Reszte fotek może jutro dam :D

Posted

śliczne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: szczególnie ta pierwsza, gdzie obie wyszły fantastycznie i rzeczywiście jkaby kankana tańczyły :D:D:D:D:D:D

Posted

Moja Tinka miala bardziej rudawą mordkę miała niestety zdjęć cyfrowych nie posiadam,żeby się pochwalić ale taka książkowa była, a moja Sara ma zupelnie inne umaszczenie niż tytułowa Sara, ale tez kudlata,klapnięte ucha i tak wesoło jej z mordki patrzy:) ale i tak napisałam bo to i tak duży zbieg okoliczności:) a teraz Sarki dla porównania moja:

I tytułowa:

Posted

Wola napisał(a):
Moja Tinka miala bardziej rudawą mordkę miała niestety zdjęć cyfrowych nie posiadam,żeby się pochwalić ale taka książkowa była, a moja Sara ma zupelnie inne umaszczenie niż tytułowa Sara, ale tez kudlata,klapnięte ucha i tak wesoło jej z mordki patrzy:) ale i tak napisałam bo to i tak duży zbieg okoliczności:) a teraz Sarki dla porównania moja:

I tytułowa:

wow, ale ten piesek jest śliczny:loveu: :loveu: :loveu: Nie no trochę są podobne :D:D:D:D

Posted

Tina i Sara (tytułowe) są naprawde śliczne:) Tylko pogratulować takich psiaków, chociaż na urodę mojej niuńki też nie narzekam:evil_lol:Moja Tina też była śliczniucha...Żałuję że się moje psiaki razem nie wychowały bo napewno też by się tak fajnie zgadały:) (Tinka odeszła w wieku około 11 lat, po jej śmierci przygarnęłam 5 tygodniową Sarkę)

Posted

Wola napisał(a):
Tina i Sara (tytułowe) są naprawde śliczne:) Tylko pogratulować takich psiaków, chociaż na urodę mojej niuńki też nie narzekam:evil_lol:Moja Tina też była śliczniucha...Żałuję że się moje psiaki razem nie wychowały bo napewno też by się tak fajnie zgadały:) (Tinka odeszła w wieku około 11 lat, po jej śmierci przygarnęłam 5 tygodniową Sarkę)

Cześć Karola :)

Ojej pewnie, że nie możesz narzekać, przecież ona jest śliczniutka. Ja np. jestem zakochana w swoim psie i sama uważam, że jest jako zwykły, szary kundelek ładny :)

Posted

Miło mi słyszeć:) Chyba kazdy własciciel psa uważa że jego pies jest najpiękniejszy na swiecie i nic tego nie zmieni;)
(P.S.Nie nazywam się Karolina jeśli to było do mnie:))