KaRa_ Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Jakie skoczne dziewczynki w tejze galeri sa;) Obie panny naprawde sliczne :loveu: Quote
Cerber Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Wola napisał(a):To się składamy na mocniejsze:evil_lol: denka od butelek są super a do tego lupka i moze sie czegoś dopatrzymy;) hehehehe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak możemy się składać, bo już pada mi na wzrok :D:D:D:D:D Quote
Ola&Kora Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Jeżeli ktoś znajdzie te 10 różnic to w nagrodę daję gumowego kurczaka :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 KaRa dziękujemy i witamy w galerii :) Ola hmmm, to trudne bedzie ale spróbuje znaleźć. No więc: 1. Sara ma ogon 2. Sarze nie widać tylnych łap 3. Sara jest puchata 4. Sara ma inne umaszczenie 5. Innaczej postawione uszy :D 6. NIE WIEM!!!!! Ku**e nie wiem no :P Quote
Tina.Sara Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Ciąg dalszy skoków przez poprzeczki i nie tylko:cool3: te 2 są podobne...to wyżej i to niżej to mi się podoba:cool3: a tu już poprzeczki ni ma, bo Tina rozwaliła:cool3: musiałam zrobić nową:angryy: :cool3: a to jest najlepsze: Quote
Wola Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Na tamtych dwóch podbnych jest różnica:cool3:Tinka się przesunęła w tle.Ale zdjęcia są naprawde bajeczne;)A ostatnie zdjęcie to normalnie matrix Quote
Cerber Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Heh, nie no fotencje rewelaja. Zdecydowanie mówię, że cechami pozytywnymi u obu dziewczynek są przepiekne skoki. Może i Ty odpiszesz u mnie jakie Twoim zdaniem są wady Twoich dziewczyn i czy sądzisz, czy istnieje pies idealny?? U mnie na str. 108 poruszyłam ten wątek i chciałabym , zeby jak najwięcej osób wypowiedziało się w tej sprawie, bo ciekawa jestem co uważają inny na ten temat. :) Quote
Ola&Kora Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Wcześniej sarna, a teraz wiewiór latający :D:D:D Quote
Wola Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Buhahaha:-D:-D:-D:haha::haha::haha: ten wiewiór to sie udał:) Quote
Alynkaaa Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 hej no suuper skaczace laski masz widze:) Tina ogonem poprzeczki ponosci????:cool3: a wiewior jest boski:loveu: :loveu: :loveu: no i to jest tez dobre:)chowa nosek w pileczke:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Tina.Sara; napisał(a): Ola hmmm, to trudne bedzie ale spróbuje znaleźć. No więc: 1. Sara ma ogon 2. Sarze nie widać tylnych łap 3. Sara jest puchata 4. Sara ma inne umaszczenie 5. Innaczej postawione uszy :D 6. NIE WIEM!!!!! Ku**e nie wiem no :P No na razie byś dostała pół gumowego kurczaka :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Ola zara sie reszte znajdzie :D Quote
Dobcia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Tina.Sara'] :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Niesamowity skoczek-psiolotka:cool3::evil_lol: Extra fotki:lol: Quote
Tina.Sara Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Bry:cool3: Dzisiaj dam nowiusieńkie wczorajsze fotki:lol: No, Sara ma cieczke, a zawsze jak ma cieczke to kopie doły. Oczywiście już kilka jest:cool3: Tina wczoraj dostała za tę dziurę lańsko od mojego taty, no ale też kopała. Sara stosowała "pady" i sie nie dała:cool3: W końcu uciekły obie do budy. Tina wyszła i se siedziała, a Sara śmiertelnie obrażona na mojego tate siedziała w budzie. Dopiero jak wyszłam na dwór to wylazła:cool3: No i wczoraj rano *taa.. gdzieś o 10:00 chyba* wypuściłam Sare za furtke, bo chciałam sprawdzić co zrobi. Musiałam ją oczywiście WYPCHNĄĆ za te furtke, bo ona bez Tiny nigdzie nie idzie:razz: No i wyszła. Wysikała sie i wróciła. Później ją pochwaliłam, wygłaskałam itd. itp. Tine musiałam trzymać, no logiczne - uciekłaby. No, ostatnie dni jesieni w Warszawie:shake: W poniedziałek będzie już padał u nas deszcz ze śniegiem... No poczekać jeszcze z tydzień i będzie u nas biało. Mam super widoki za siatką - lasek brzozowy we wszystkich barwach. Zaraz polece cyknąć fotki, bo ładnie jest:loveu: Dobra, rozpisałam się troszeczke. Teraz czas na fotencje:cool3: Najpierw sławna dziura: Tu wygląda na małą, ale Sara się tam cała mieści:cool3: Między fotą wyżej i tą niżej widać różnice. Te co teraz będą były robione nowym cyfrowym aparatem mojego taty, bo w mojej cyfrówce się baterie rozładowały :/ A to jest BRUNO... mieszka obok *bliźniak*, pies mojego brata ciotecznego: No, reszte *czyli fotki jesienne, i reszte fotek wczorajszych* później.:loveu: Quote
Alynkaaa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 hej:) no dzursko pozadna:)moj piak by se tam male m3 zrobil:):eviltong: nie bylabym soba gdymym nie skometowala....nochala:) sliczny:loveu: :loveu: a jakie oczka czerwone wyszly:crazyeye: a tu slodziaszek buziaki dla psiunkow!!!:loveu: :loveu: cudne ma to spojrzenie!!!! sliczny Bruno:) moja kuzynka tez ma takiego ale jej jest troszke....glupkowaty:shake: Quote
Tina.Sara Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Hehe, Alynkaa :) Co do tych oczu... Ona ma mniej wiecej takie... No troche jaśniejsze :P Ale brązowe. Czasami ma czerwone :D Quote
Marta_Ares Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 ale ona jest sliczna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Dziewczynki w całej okaałości... śwlicznie!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Koffane sunieczki :loveu: :loveu: :loveu: Widać, z nich też kreciki są :eviltong: Quote
KaRa_ Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Śliczna:loveu: :loveu: piękne ma oczyska:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts