Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KaRa_TC napisał(a):
I to nie raz ugryzł:lol:

Mnie raz i mam teraz dziwną blizne...Takie byle co, a na początku była w kształcie królika:cool3: Dać fotki "Zimy" ?? Właśnie kilka cyknełam:cool3:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć, jak to się stało, że ja wcześniej do Was nie trafiłam? :oops: Chyba się ukrywałyście specjalnie, co? ;)

Cudne masz dziewczyny :loveu::loveu::loveu:

A zdjęcia ZIMY dać! ;)

Posted

[quote name='Teklunia']Cześć, jak to się stało, że ja wcześniej do Was nie trafiłam? :oops: Chyba się ukrywałyście specjalnie, co? ;)

Cudne masz dziewczyny :loveu::loveu::loveu:

A zdjęcia ZIMY dać! ;)

My sie nie ukrywałyśmy, może raczej Ty sie ukrywałaś przed nami, co?:cool3: Dobra już daje..

Posted

Nareszcie foteczki!!! :Cool!: Uratowałaś mnie przed totalną depresją maniakalną :evil_lol:

Czyżbyś próbowała pokemona do pokebolla zamknąć? :eviltong: Złap je wszystkie normalnie :evil_lol: :evil_lol: Jej mina mówi, że raczej nie chce tam wracać...:eviltong:

Ja jestem rolnik, rolnik, rolnik sam w dolinie... :D:D:D:D:D

Posted

heh ale macie cudnie na dworku, a u nas śnieg stopniał...:-( :-( :-( im bardziej pragnę śiegy tym mniej go jest.... dziś rano poadało, a teraz juz nawet grama śniegu nie ma... :-( :-( :-(

Posted

hej:)hej:)
Łooooooooooooooomatko to chyba specjalistycznie dla mnie co??:)
kocham nochale:):loveu: :loveu: :loveu:

cudnie tu wyszla:)

cudne foteczki!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)
Ola widze wszystkich zarazasz mania pokemonow:)

Posted

[quote name='Alynkaaa']Ola widze wszystkich zarazasz mania pokemonow:)

A tak jakos wyszło... :eviltong: No ale sama przyznaj, że psiaki to przecież są takie nasze pokemony :cool3: tylko nie do walki ale do kochania... :loveu:

Posted

[quote name='Ola&Kora']A tak jakos wyszło... :eviltong: No ale sama przyznaj, że psiaki to przecież są takie nasze pokemony :cool3: tylko nie do walki ale do kochania... :loveu:
no fakt:)
hehe nawet prawie kazdy milosnik psow ma pokebola<pilke> w domu Marta i Ares maja nawet nie jedna:):evil_lol:

Posted

Tina.Sara napisał(a):
weźcie wymyślcie np... np... NP... lost :cool3: Kora będzie Kate - taka podobna z wyglądu.. :cool3: hahaha

heh Karola za dużo tego losta, ehhhh :shake: :shake: :shake: :shake:

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
weźcie wymyślcie np... np... NP... lost :cool3: Kora będzie Kate - taka podobna z wyglądu.. :cool3: hahaha

a kto będzie Sawyerem? :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Ola&Kora']a kto będzie Sawyerem? :loveu: :loveu: :loveu:
hehe a te znowuyu o folmach dopieor co Kora grala batpsa<cyz jaos tak>
a teraz znapu aaa no i nie zapomianajmy o Koraczu:)
:cool3: :cool3: :cool3:
Ola zameczys tego swoejgo potffforka ciagle jakies role w filmach...zeby jej slawa do glowy nie udzerzyla.....:mad: :eviltong:

Posted

[quote name='Ola&Kora']a kto będzie Sawyerem? :loveu: :loveu: :loveu:

Ktoś ładny musi być:cool3: Luiza tak mi pierwsze lepsze do głowy wpadło to Lost. Sota - dzisiaj dałam dużo fot wcześniej.