Dark Lord Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Biedna psiuńka:-(, dużo zdrówka życzę dla niej. Quote
Od-Nowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 bardzo mocno tule. dużo zdrówia dla małej Quote
Tina.Sara Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Krwiak okazał się zapaleniem ślinianki... :( Tinka w tej chwili jest na operacji... ehhh... Dzięki za życzonka, przekaże jej jak wróci :p Pojechała rano, około 7:30 a ma wrócic o 18. Sara sie denerwuje, ale jakoś leci ten czas :eviltong: Niedługo zadzwonimy żeby się dopytac jak Tin :p Quote
Tina.Sara Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 ktoś z bloku operacyjnego powiedział że się budzi... Quote
Pimpek Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Trzymam mocno kciuki! Oby się wszystko udało! Quote
Tina.Sara Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 dzięki, dziewczyny, na prawdę... Tina wróciła. Zastanawiam się co ONI zrobili mojemu psu. Łeb ma cały zabandażowany i ledwo zipie, usypia na stojąco... CHRAPIE jak nie wiem co i to nas najbardziej martwi, czy tak byc powinno? Wygląda jak pies po ciężkim wypadku... Płakac się chce. Sara siedzi w piwnicy i wyje za matką... Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Tina.Sara']dzięki, dziewczyny, na prawdę... Tina wróciła. Zastanawiam się co ONI zrobili mojemu psu. Łeb ma cały zabandażowany i ledwo zipie, usypia na stojąco... CHRAPIE jak nie wiem co i to nas najbardziej martwi, czy tak byc powinno? Wygląda jak pies po ciężkim wypadku... Płakac się chce. Sara siedzi w piwnicy i wyje za matką... Hmm ciężko powiedzieć widocznie był to zabieg inwazyjny ...najważniejsze by miała spokój , oraz ciepło ...nie może się wychłodzić :razz::razz:...będzie dobrze :glaszcze: Quote
agaciaaa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Teraz będzie już coraz lepiej... trzymam kciuki za Tinulke! :loveu: Quote
Od-Nowa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 zdrowiej maleńka!! taka dzielna sunia ze swoją Panią na pewno dadzą rade. mocno w to wierzę Quote
Tina.Sara Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 dzięki kochane :glaszcze: w nocy spac sie nie da, bo ten rudy wypłosz demoluje piwnice :angryy: dzisiaj przez całą noc wyła, szczekała, demolowała wszystko... podobno nawet chciała wyjść przez okno bo wszystko pozrzucała... :angryy: i jak tu sie wyspać... Tina chrapała ciągle na dole ale raczej to nikomu nie przeszkadzało. codziennie o 15:00 musimy być z nią w lecznicy bo dostaje dożylnie antybiotyk. po pięciu dniach zdejmą jej ten opatrunek i założą kołnierz... po następnych pięciu dniach (czyli w niedzielę) mają jej zdjąć kołnierz i szwy. biedna nie może jeść... wodę jakoś pije. ma kłopoty z przełykaniem... trzeba jedzenie jej robić na taką a'la papkę dla dzieci. ale nie mamy czym i tu jest problem... spróbowała zjeść trochę zupki ale jej ciężko. teraz jem śniadanie, jak zjem to polecę i zrobię zdjęcie mojemu warchlakowi czarnemu ;) właśnie chce wyjść na dwór. a jak sie ją spuści z oka to próbuje se zdjąć opatrunek łapami i tarza sie na śniegu... :angryy: Quote
Tośka_m Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Biedna Tinulka :( Wielkie głaski dla niej, niech szybko wraca do zdrowia! Quote
Tina.Sara Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='Tośka_m']Biedna Tinulka :( Wielkie głaski dla niej, niech szybko wraca do zdrowia! dzięki :buzi: właśnie zauważyłam że Tin ma dziwną gule pod pyskiem :angryy: oby to było tylko od tego, że ją uciska opaska... :shake: widać na tym zdjęciu (tam gdzie sie zaczyna wygolenie): Quote
Alicja Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 no widać gulkę :razz::razz:a może za bardzo ma zaciśnięte robi się obrzęk i zbiera się tam płyn ....coś czuje że to musi wet zobaczyc :razz: Quote
agaciaaa Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Jaka bidulka...mam nadzieje, że ta gula to nic takiego.. i Tinuś szybko wróci do zdrówka :loveu: Quote
Tina.Sara Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='Alicja']no widać gulkę :razz::razz:a może za bardzo ma zaciśnięte robi się obrzęk i zbiera się tam płyn ....coś czuje że to musi wet zobaczyc :razz: no też mi sie wydaje że za bardzo ma zaciśnięte, ona ledwo oddycha... :mad: do weta o 15 rodzice z nią jadą to zobaczy, zmieni opatrunek i w ogóle, a ja będę pilnować tego rudego wypłosza. [quote name='agaciaaa']Jaka bidulka...mam nadzieje, że ta gula to nic takiego.. i Tinuś szybko wróci do zdrówka :loveu: też mam taką cichą nadzieję :evil_lol: :buzi: Quote
madziorna Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Tinulka, trzymaj się... Przesyłamy z Franią mizianko i wielkie buziaczki... :roll: Quote
Tina.Sara Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='madziorna']Tinulka, trzymaj się... Przesyłamy z Franią mizianko i wielkie buziaczki... :roll: Nawzajem mizianko i buziaczki :loveu: Tina wróciła od weta. Pani doktor powiedziała, żeby sie niczym nie przejmować, bo wszystko jest... cytuję... "zajebiście". Podobno trochę sie szarpnęła tam w gabinecie i rozwaliła se przedostatni szew. Ale już chyba nie krwawi. Wet jej zmieniła opatrunek i znów miała mieć jedno ucho schowane... Ale jakimś cudem wydostało się na zewnątrz :shake: A ma na sobie jeszcze kołnierz, co jest jeszcze bardziej dziwne, jak ona zsunęła ten opatrunek. Chodzi jak naćpana :evil_lol: Potyka się i włazi na ściany i na wszystko z tym kołnierzem :evil_lol: Później zrobię zdjęcia :p Quote
agaciaaa Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 No to fajnie, że wszystko jest zajebiście :lol: (fajna pani doktor :evil_lol:) czekam na fotki :loveu: wygłaskaj ode mnie Tinulke! Sare też ;) Quote
Dobcia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Jak dobrze, że to nic poważnego:multi: Życzę szybkiego powrotu do zdrowia!;) Quote
Tina.Sara Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Dobcia napisał(a):Jak dobrze, że to nic poważnego:multi: Życzę szybkiego powrotu do zdrowia!;) Też się cieszę :cool3: Tina dziękować :p agaciaaa napisał(a):No to fajnie, że wszystko jest zajebiście :lol: (fajna pani doktor :evil_lol:) czekam na fotki :loveu: wygłaskaj ode mnie Tinulke! Sare też ;) Wiem że fajna :evil_lol: Fotki zrobie później, po 15 jak Tina będzie miała nowy opatrunek bo ten rozwaliła i jej krew troche cieknie... :shake: Dzięki :loveu: Quote
Recommended Posts