Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krwiak okazał się zapaleniem ślinianki... :(
Tinka w tej chwili jest na operacji... ehhh... Dzięki za życzonka, przekaże jej jak wróci :p
Pojechała rano, około 7:30 a ma wrócic o 18. Sara sie denerwuje, ale jakoś leci ten czas :eviltong:
Niedługo zadzwonimy żeby się dopytac jak Tin :p

Posted

dzięki, dziewczyny, na prawdę...
Tina wróciła. Zastanawiam się co ONI zrobili mojemu psu. Łeb ma cały zabandażowany i ledwo zipie, usypia na stojąco... CHRAPIE jak nie wiem co i to nas najbardziej martwi, czy tak byc powinno?
Wygląda jak pies po ciężkim wypadku... Płakac się chce. Sara siedzi w piwnicy i wyje za matką...

Posted

[quote name='Tina.Sara']dzięki, dziewczyny, na prawdę...
Tina wróciła. Zastanawiam się co ONI zrobili mojemu psu. Łeb ma cały zabandażowany i ledwo zipie, usypia na stojąco... CHRAPIE jak nie wiem co i to nas najbardziej martwi, czy tak byc powinno?
Wygląda jak pies po ciężkim wypadku... Płakac się chce. Sara siedzi w piwnicy i wyje za matką...
Hmm ciężko powiedzieć widocznie był to zabieg inwazyjny ...najważniejsze by miała spokój , oraz ciepło ...nie może się wychłodzić :razz::razz:...będzie dobrze :glaszcze:

Posted

dzięki kochane :glaszcze:
w nocy spac sie nie da, bo ten rudy wypłosz demoluje piwnice :angryy:
dzisiaj przez całą noc wyła, szczekała, demolowała wszystko... podobno nawet chciała wyjść przez okno bo wszystko pozrzucała... :angryy: i jak tu sie wyspać... Tina chrapała ciągle na dole ale raczej to nikomu nie przeszkadzało.
codziennie o 15:00 musimy być z nią w lecznicy bo dostaje dożylnie antybiotyk. po pięciu dniach zdejmą jej ten opatrunek i założą kołnierz... po następnych pięciu dniach (czyli w niedzielę) mają jej zdjąć kołnierz i szwy.
biedna nie może jeść... wodę jakoś pije. ma kłopoty z przełykaniem... trzeba jedzenie jej robić na taką a'la papkę dla dzieci. ale nie mamy czym i tu jest problem... spróbowała zjeść trochę zupki ale jej ciężko.
teraz jem śniadanie, jak zjem to polecę i zrobię zdjęcie mojemu warchlakowi czarnemu ;)
właśnie chce wyjść na dwór. a jak sie ją spuści z oka to próbuje se zdjąć opatrunek łapami i tarza sie na śniegu... :angryy:

Posted

[quote name='Tośka_m']Biedna Tinulka :( Wielkie głaski dla niej, niech szybko wraca do zdrowia!

dzięki :buzi:

właśnie zauważyłam że Tin ma dziwną gule pod pyskiem :angryy: oby to było tylko od tego, że ją uciska opaska... :shake: widać na tym zdjęciu (tam gdzie sie zaczyna wygolenie):

Posted

[quote name='Alicja']no widać gulkę :razz::razz:a może za bardzo ma zaciśnięte robi się obrzęk i zbiera się tam płyn ....coś czuje że to musi wet zobaczyc :razz:

no też mi sie wydaje że za bardzo ma zaciśnięte, ona ledwo oddycha... :mad:
do weta o 15 rodzice z nią jadą to zobaczy, zmieni opatrunek i w ogóle, a ja będę pilnować tego rudego wypłosza.

[quote name='agaciaaa']Jaka bidulka...mam nadzieje, że ta gula to nic takiego.. i Tinuś szybko wróci do zdrówka :loveu:

też mam taką cichą nadzieję :evil_lol: :buzi:

Posted

[quote name='madziorna']Tinulka, trzymaj się... Przesyłamy z Franią mizianko i wielkie buziaczki... :roll:

Nawzajem mizianko i buziaczki :loveu:

Tina wróciła od weta. Pani doktor powiedziała, żeby sie niczym nie przejmować, bo wszystko jest... cytuję... "zajebiście".
Podobno trochę sie szarpnęła tam w gabinecie i rozwaliła se przedostatni szew. Ale już chyba nie krwawi.
Wet jej zmieniła opatrunek i znów miała mieć jedno ucho schowane... Ale jakimś cudem wydostało się na zewnątrz :shake: A ma na sobie jeszcze kołnierz, co jest jeszcze bardziej dziwne, jak ona zsunęła ten opatrunek.
Chodzi jak naćpana :evil_lol: Potyka się i włazi na ściany i na wszystko z tym kołnierzem :evil_lol: Później zrobię zdjęcia :p

Posted

Dobcia napisał(a):
Jak dobrze, że to nic poważnego:multi:
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia!;)

Też się cieszę :cool3: Tina dziękować :p

agaciaaa napisał(a):
No to fajnie, że wszystko jest zajebiście :lol: (fajna pani doktor :evil_lol:)

czekam na fotki :loveu: wygłaskaj ode mnie Tinulke! Sare też ;)

Wiem że fajna :evil_lol:
Fotki zrobie później, po 15 jak Tina będzie miała nowy opatrunek bo ten rozwaliła i jej krew troche cieknie... :shake:
Dzięki :loveu: