pinczerka_i_Gizmo Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 agaciaaa napisał(a):No owszem boje sie i to bardzo... już sobie wyobrażam te stada psów napalonych na moje maleństwo ;) :evil_lol: Zawsze jest rozwiązanie - do weta i na zabieg... ;) Hej Karolcia :loveu: :cool3: Quote
Pimpek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Zawsze jest rozwiązanie - do weta i na zabieg... ;) Ona ma rację :cool3: A i mam pytanie : wy mieszkacie w bloku czy w domu z ogródkiem agaciaaa ? Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:dzień doberek ......[/FONT] Quote
agaciaaa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Zawsze jest rozwiązanie - do weta i na zabieg... ;) Mam taki zamiar.. ale jeszcze nie teraz. Kiedyś na pewno. Pimpek napisał(a):Ona ma rację :cool3: A i mam pytanie : wy mieszkacie w bloku czy w domu z ogródkiem agaciaaa ? W bloku mieszkamy :razz: Cześć dziewczyny!!! :loveu: Quote
Tina.Sara Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 No hej :loveu: Właśnie wróciłam od koleżanki :cool3: rano w szkole, później w centrum i do niej. Zrobiłyśmy żałośnie beznadziejną sesję zdjęciową :eviltong: Quote
Pimpek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Tina.Sara napisał(a):No hej :loveu: Właśnie wróciłam od koleżanki :cool3: rano w szkole, później w centrum i do niej. Zrobiłyśmy żałośnie beznadziejną sesję zdjęciową :eviltong: Dawaj te foty :diabloti: Quote
chihuahua Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [FONT=Comic Sans MS]No wlasnie, dawaj te foty!!!:cool3:[/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Tina.Sara napisał(a):No hej :loveu: Właśnie wróciłam od koleżanki :cool3: rano w szkole, później w centrum i do niej. Zrobiłyśmy żałośnie beznadziejną sesję zdjęciową :eviltong: Pokaż :multi: Pokaż :multi: Pokaż :multi: Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [FONT=Arial]:razz: gdzie te żałosne fotki ;) witanko :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Pokazuj te beznadziejne foty!!!! :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 No co za menda :diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 i kto tu domagał sie fotek na każdej stronie... :mad: Quote
furciaczek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Tina.Sara napisał(a):NIE DAM :diabloti: no co za wredna baba:mad: Quote
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale uparciuch ....fotasków nie dała :razz: witanko :multi: [/FONT] Quote
Tina.Sara Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):No co za menda :diabloti: furciaczek napisał(a):no co za wredna baba:mad: No dobra, dam kilka :evil_lol: agaciaaa napisał(a):i kto tu domagał sie fotek na każdej stronie... :mad: Jaaaa! Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale uparciuch ....fotasków nie dała :razz: witanko :multi: [/FONT] Hej :multi: pod pałacem z panią wicedyrektor :cool3: ja i moja psiapsiółka :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Dała się wybłagać! :multi: http://i136.photobucket.com/albums/q195/Kate-A/P1010010-12.jpg Wielkomiejsca blondyneczka :loveu: :cool3: Quote
Samturia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ale fajne fotki... fajne masz włosy :cool3: Quote
Pimpek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Fajne foty :cool3: Ale mojego apetytu na foty Tiny i Sary nie zaspokoisz :diabloti: Daj fotki Tiny i Sary :cool1: A tak w ogóle to co u nich ?:eviltong: Jak tam cieczka ?:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 No nareszcie fotki :loveu: dobry ;) Quote
Tina.Sara Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dała się wybłagać! :multi: http://i136.photobucket.com/albums/q...1010010-12.jpg Wielkomiejsca blondyneczka :loveu: :cool3: Dała, dała :eviltong: :cool3: Samturia napisał(a):Ale fajne fotki... fajne masz włosy :cool3: Danke :cool3: W piątek poprawiam :p Pimpek napisał(a):Fajne foty :cool3: Ale mojego apetytu na foty Tiny i Sary nie zaspokoisz :diabloti: Daj fotki Tiny i Sary :cool1: A tak w ogóle to co u nich ?:eviltong: Jak tam cieczka ?:diabloti: Na razie fot dziewczyn brak... :eviltong: Śpią se :cool3: A co do cieczki to ja nie wiem. agaciaaa napisał(a):No nareszcie fotki :loveu: dobry ;-) Hej :loveu: Quote
Recommended Posts