Jump to content
Dogomania

Speranza bez łapy - strach, cierpienie i nadzieja.MA WRESZCIE DOM!

Recommended Posts

Posted

Mysia Zabrze, czy to miejsce jest daleko od schroniska???
Ciekawa jestem jak daleko zawedrowala...

Ahhh, juz przezylam na dogo 4 ucieczki psow:
Czekoladka - Krakow
Speranza - Zabrze
Sara - Wroclaw
Skorek - Wroclaw

Jeszcze zostala nam Czekoladka :-( , pozostale psiaki zostaly znalezione...:multi:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda, że dzisiaj nie mog pomóc w akcji :-( Za chwilkę jadę do Częstochowy.....
Speranza zawędrowała dość daleko, nie wiem ile to jest kilometrów, ale sprawdzę ;)

Posted

ehhh.... :( Niestety dzisiaj jak przyjechał pracownik schroniska to też gdzieś poszła :shake:
Najważniejsze, że żyje i trzyma się tego samego miejsca... :roll:

Posted

Halbina, ul.Wolności 49, za budynkiem mieszkalnym jest taki barak :roll:
Była kolejna akcja, ale znów się nie powiodła :-( Speranza zjadła jedzonko z połową tuby sedalinu i niestety nie zasneła... Silna psina :crazyeye: bedziemy próbować dalej, jutro jesli bedę miała czas to tez tam pojadę :roll:

Posted

Przeczytałam wątek i ryczę; biedna sunia, ilez złego musiała zaznac od ludzi, ze tak sie boi:-( Czy nadejdzie taki czas, że nie bedzie juz tych makabrycznych historii głodzonych, bitych i poniewieranych stworzeń?
Trzymam kciuki za lepszy los dla Speranzy...

Posted

martaa2 , no i niestety przez głupich ludzi Speranza przeżywa wielką tragedię :( :shake:
Spędziłam dzisiaj w tym miejscu gdzie jest Speranza jakąś godzinę, czy nawet dwie... Strasznie ciężko jest ją złapać, ma obeznaną całą okolicę, ma swoje kryjówki :roll: Heh... Jedyne co mnie cieszy to to, że ją widziałam. Jeszcze dzisiaj ma tam podjechać Inspektor TOZ ( z którym tam byłam), może teraz bedzie miał więcej szczęścia.....

Posted

no właśnie, dlatego dzisiaj daliśmy jej spokój , bo było widać, że jest w dużym stresie.... A mogłoby to doprowadzić do tego, że przeniesie się w inne miejsce, a tego nie chcemy :shake: