Sabina02 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Mysia Zabrze, czy to miejsce jest daleko od schroniska??? Ciekawa jestem jak daleko zawedrowala... Ahhh, juz przezylam na dogo 4 ucieczki psow: Czekoladka - Krakow Speranza - Zabrze Sara - Wroclaw Skorek - Wroclaw Jeszcze zostala nam Czekoladka :-( , pozostale psiaki zostaly znalezione...:multi: Quote
Mysia_ Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Szkoda, że dzisiaj nie mog pomóc w akcji :-( Za chwilkę jadę do Częstochowy..... Speranza zawędrowała dość daleko, nie wiem ile to jest kilometrów, ale sprawdzę ;) Quote
patch75 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 to juz jakies swiatelko w tunelu, juz sie balam, ze to sie zle skonczy;) Quote
Mysia_ Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 ehhh.... :( Niestety dzisiaj jak przyjechał pracownik schroniska to też gdzieś poszła :shake: Najważniejsze, że żyje i trzyma się tego samego miejsca... :roll: Quote
halbina Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 A gdzie to jest mniej więcej, można wiedzieć? Quote
Mysia_ Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Halbina, ul.Wolności 49, za budynkiem mieszkalnym jest taki barak :roll: Była kolejna akcja, ale znów się nie powiodła :-( Speranza zjadła jedzonko z połową tuby sedalinu i niestety nie zasneła... Silna psina :crazyeye: bedziemy próbować dalej, jutro jesli bedę miała czas to tez tam pojadę :roll: Quote
zaba14 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Mysia a jakie to sa okolice? wolnosci jest dlugaa... Quote
marzenna79 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Eh, Speranzo...daj się złapać...sunieczko...:loveu::loveu: Szkoda, że nie udało się, żeby zasnęła...:shake: Quote
Mysia_ Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Aniu, to jest początek Wolności , Wolności 49 to chyba już Maciejów :roll: Ja wiem gdzie się zaczyna, ale już raczej tak.... Quote
Tola Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Przeczytałam wątek i ryczę; biedna sunia, ilez złego musiała zaznac od ludzi, ze tak sie boi:-( Czy nadejdzie taki czas, że nie bedzie juz tych makabrycznych historii głodzonych, bitych i poniewieranych stworzeń? Trzymam kciuki za lepszy los dla Speranzy... Quote
Pianka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Musi się udac ją złapać. Ja tu trzymam mocno kciuki;) Quote
Mysia_ Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 martaa2 , no i niestety przez głupich ludzi Speranza przeżywa wielką tragedię :( :shake: Spędziłam dzisiaj w tym miejscu gdzie jest Speranza jakąś godzinę, czy nawet dwie... Strasznie ciężko jest ją złapać, ma obeznaną całą okolicę, ma swoje kryjówki :roll: Heh... Jedyne co mnie cieszy to to, że ją widziałam. Jeszcze dzisiaj ma tam podjechać Inspektor TOZ ( z którym tam byłam), może teraz bedzie miał więcej szczęścia..... Quote
sara_rokitnica Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 no to trzymam kciuki za powodzenie akcji... Quote
karusiap Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 a moze awrto tam pojecahc w wiecej ososb jesli macie mozliwosc,jakos ja okrazyc,nie wiem... z drugiej str taka nagonka moze ja przerazic:( Quote
Mysia_ Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 no właśnie, dlatego dzisiaj daliśmy jej spokój , bo było widać, że jest w dużym stresie.... A mogłoby to doprowadzić do tego, że przeniesie się w inne miejsce, a tego nie chcemy :shake: Quote
Mysia_ Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 niestety kolejna próba złapania jej nie powiodła się.... :-( Quote
Sara_mia_speranza Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Speranza - Nadzieja.... Nadzieja umiera zawsze ostatnia, a więc miejmy nadzieje ze nie poddacie sie, a sunia zrozumie że nikt nie chce jej skrzywdzić a jedynie pomóc. Trzymam kciuki i życze powodzenia z całego serducha.:) Quote
Mysia_ Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 powiem wam szczerze, że teraz i tak jest mi dużo lżej kiedy wiem gdzie ona jest :roll: Najgorszy był ten niepokój co sie z nią stało.... Quote
marzenna79 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 *****Speranza***** :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Daj się złapać sunieczko !!! Quote
Mysia_ Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Soperanzuniu tak bardzo chciała bym, żebyś już była z nami :roll: Quote
dona20 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ja tez trzymam kciuki za Speranze.Mysia jeżeli będziesz potrzebowała pomocy w łapaniu suni,to pisz(z chęcią pomogę). Quote
Mysia_ Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 nie ma... Zastanawiam się jak by ją złapać :roll: Menele chcieli pomóc.... ale nie wychodzi im :-( Quote
Recommended Posts