Jump to content
Dogomania

Speranza bez łapy - strach, cierpienie i nadzieja.MA WRESZCIE DOM!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

San_(jagodowa:) , my naszczęście mamy dość dobre układy z Bytomskich schroniskiem , więc liczę na to, że w razie co dadzą nam znać... Jak tylko będę mogła wydrukować te ogłoszenia od Ania to porozsyłamy je po schroniskach :roll:

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
a ja już tracę nadzieje :placz: :-( Nawet nie mam pomysłu gdzie jej szukac... Ona może być wszędzie :shake:

Mysia nie wolno tracić nadzieji. Przeciez nie byliście jeszcze na tych działkach, nie?

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Tylko, że kiedy ona przebywała na tych działkach to cały czas ktoś dzwonił w jej sprawie :roll: A teraz cisza :-(

Ale mineło troche czasu. Moze teraz już im się nie chce dzwonić.
Ja jednak jestem za tym, zebyście tam poszli.
Przecież to wam nie zaszkodzi.

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Pianka, napewno jak znajde czas to tam pojadę....
Najgorsze jesli to faktycznie ona był w tym Maciejowie :shake:

No włąśnie ja już wcześniej pisałam. Moze załatwić kogoś z autem? I tam pojechać?

Posted

Pianka, może tak to wygląda - bezczynne siedzenie... Ale co ja poradzę? Ja nie ma pojęcia nawet w którą stronę ona pobiegła, to nie jest pies, ktory bedzie szukał kontaktu z ludźmi i bedzie sobie biegł chodnikiem, to jest pies, który "zaszyje" się w jakiejś norze na totalnym zadupiu... Jedyne co mi pozostaje to porowieszać ogloszenia, porozsyłać po schroniskach i czekać, aż gdzieś "wypłynie", aż ktoś zauważy... Ona teraz może być wszędzie :-( :-( :-(

Posted

Speranzunia

No i pierwszy spacerek Speranzy :loveu: Nie było łatwo, ale dałyśmy radę ;-)

Witaj Pianko.:multi:
Speranza jest śliczną sunią.:loveu: Życzę Wam dziewczęta, żeby Speranza odnalazła się cała i zdrowa.:loveu:
Jesteście kochane dziewczynki.:loveu: Robicie kawał dobrej roboty.:loveu:Wszystkiego dobrego.

Posted

Pianka napisał(a):
No ale to co? Chcesz tak bezczynnie siedzieć i czekać?
Trzeba gdzies pojeździć i się porozglądać.

ja popieram w 100%,trzeba sprawdzac kazdy sygnal nawet nie wiadomo skad,ona sama nie da rady!!a nie da sie zebrac wiekszej grupy osob i szukac,trzeba troche polazic tam gdzie byla widziana!!!

Posted

dziewczyny, jeśli w tym Maciejowie to była ona to w ciągu jednego dnia przebiegła z jednego końca miasta na drugi... A Zabrze nie jest małym miastem :roll: Ktoś tam widział przebiegajacego psa, ale tak naprawde nie był za bardzo w stanie opisac go, chciaż faktycznie mogła to być Sperka... Jeśli ktoś nie zna Zabrza to Kapielisko Leśne (o którym jest mowa) jest położone w lesie na granicy Zabrza z Gliwicami, a nasze schronisko na granicy Zabrza z Bytomiem....
Działki na których przebywała napewna sprawdzę, chociaz jesli tam wróciła to powinny być jakieś sygnały, ale prawde mówiąc teraz jeszcze nie ma sezonu działkowego ,wiec pewnie mało ludzi tam wpada....