Jump to content
Dogomania

Speranza bez łapy - strach, cierpienie i nadzieja.MA WRESZCIE DOM!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też moge pomóc w złapaniu...Ciężko u mnie z czasem, ale gdybym wcześniej wiedziała kiedy i o której to nie ma problemu :) problem byłby tylko taki, że nie znam sie na Zabrzu :)
gdyby tylko Esperanza wiedziała, że będzie jej lepiej w schronisku...

Jestem pewna, że inne osoby też będą chętne.Myśle, że przy ok 7 osobach nie da rady zwiać :)

Posted

mam prośbę, jesli ktoś gdzieś umieścił Speranzę to proszę narazie o zdięcie jej z ogloszeń... Ostatnio jest nią zainteresowanie, a trochę głupio jest mi przed wszystkim się tłumaczyć, że jej nie ma i dlaczego :roll:

Speranzuniu daj się złpać, zrozum, że to dla Twojego dobra....

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
mam prośbę, jesli ktoś gdzieś umieścił Speranzę to proszę narazie o zdięcie jej z ogloszeń... Ostatnio jest nią zainteresowanie, a trochę głupio jest mi przed wszystkim się tłumaczyć, że jej nie ma i dlaczego :roll:

Speranzuniu daj się złpać, zrozum, że to dla Twojego dobra....

Ja ją dawałam na inne fora. Ale wszędzie napisałam, że uciekła. Więc nie ma potrzeby ściągania jej z moich ogłoszeń;)

Posted

niestety dwie osoby, ktore do mnie dzwoniły szukały raczej nie takiego psiaka jak ona, jedna Pani chciała ją do bloku i myślała, że jest mniejsza, a Pan chciałby raczej bezproblemowego psiaka....

Posted

*****Speranza*****

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Daj się złapać, dla swojego dobra,sunieczko kochana !!!!!!!