Jump to content
Dogomania

Speranza bez łapy - strach, cierpienie i nadzieja.MA WRESZCIE DOM!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, wiem... Ale na ile to były pewne wiadomości to nie wiem... :( Gdzie ona by tak daleko poszła??? :-( :-( :-(

Jestem załamana :placz: :placz: :placz:

Posted

Dziewczyny jaki jest plan działania na jutro?
Gdzie szukamy i o ktorej?
Czy jest zrobione na jutro ogłoszenie? Jeśli nie to moge zrobic na ścisłośc, ale zwięzłe.. kto ma drukarkę?? :cool3: bo u mnie brakt tuszu :angryy:

Posted

Nikt się nie odzywa... :(
zrobiłam na szybko ogłoszenie ale w programie graficznym, nie wiem czy to jakas roznica...wielkość jest odpowiednia.

Czy ktos z nas ma jakies wtyki do osob posiadajace ksera?? :roll:

Aniu jeśli jutro wybieramy się szukac Speranzy to daj mi znac jak tylko to przeczytasz moj nr znasz (600911540) jutro mam sporo czasu bo w środe jad do Katowic na targi wiec nie mam lekcji...

Posted

Aniu, ogłoszonka są suuper :) Jeśli moja mama będzie mogła to poproszę ją żeby skserowała ich trochę w pracy.....
Niestety dzisiaj nie mogę iść szukać.... :-( :-( :-(

Posted

Czy ktoś ma jutro czas??? :roll: Ja chciałabym jutro isć jej poszukać... Chyba urwę się z dwóch ostatnich lekcji i koło 11 będę wolna, wtedy mogłabym przejść się na te działki :roll:

Posted

Ja na targi idę w czwartek ;)

Aniu, jakby coś to dam Ci znań na komórkę, OK.? A jakbyś wiedziała, że wyjdziesz z tych targów wcześniej to też daj mi znać ;)
Ja jeszcze nie wiem jak bedzie wyglądał mój jutrzejszy dzień, ale srednio mi się chce siedzieć na zastępstwie z angola i matmie (o zgrozo:shake: )...

Posted

Ktoś dzwonił do schroniska i z opisu można by było przypuszczać, że to ona, oczywiście nie jest to pewne, ale strasznie mnie to martwi :(
Maciejów jest daleko zarówno ze schroniska, jak i działek z których była zabierana... Okolice kapielisku na Maciejowie kojarzą mi się z lasami, polami i drogami szybkiego ruchu :-( A jakby przebiegła przez las to się znajdzie w Zernikach należacych do Gliwic, a jak pobiegnie kawałek dalej to na Szałsze, który chyba należy do Tarnowskich Gór :shake:

Posted

Hmm.. jesli to ona to musiala juz przejsc przez droge szybkiego ruchu przed maciejowem jest makro i real...

NA tym forum sa ludzie z gliwickiego i tarnowskiego schroniska.. tzreba by je powiadomić.

Posted

qrczę.... :-(
Aniu, pamietaj, że psiaki z Tarnowskich Gór trafiają do Miedar :(
Tak w ogóle to się zastanawiałam, jeśli to ona była w tym Maciejowie to może cały czas biegła właśnie drogą szybkiego ruchu? Tak był miała najbliżej i wcale bym się etedy nie zdziwiła, że tak daleko uciekła w popłochu :shake:

Posted

Pianka, ale jeśli to faktycznie ją widziano na Maciejowie, to na zadupiu, ale nie daleko tej drogi :roll: Więc auto i tak nie pomoże.... Miałyśmy dzisiaj z Anią iść na te działki, ale nie wypaliło :shake:

Posted

No tak, ale mówiłaś, że to jest daleko od schroniska.
Więc jakbyście ja znaleźli to jak ją przewieziecie z porotem?

Skoro wam teraz nie wypaliło to kiedy macie zamiar iść?

Posted

Ona napewno tam nie została, modlę się tylko, żeby jakoś trafiła na Zaborze... :-( Najgorzej jesli już przekroczyła granicę Zabrza :shake: Jedyne miejsce gdzie jest sens je szukać to te działki , z których została przywieziona :roll: To jedyne miejsce gdzie ona czuje się jak w domu...
Jeszcze nie wiem kiedy pojedziemy na te działki.... Qrczę, ale wydaje mi się, że jakby tam wróciła to by ludzie dzwonili z ta wieści... Kiedy ona tam mieszkała to wciąż ktoś zgłaszał, aby ją zabrać, tylko my nie umieliśmy jej złapć...

Posted

dzisiaj wieczorem dowiem sie jaki mail ma ten jasnowidz i od razu napisze...mam nadzieje, że znjadzie sie, biedactwo...:(
Chciałabym jakoś pomóc, ale zupełnie nie znam sie na Zabrzu, ani Gliwicach...