Patikujek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Sperwnza dzisiaj była widziana podobno koło "Kąpieliska Leśnego" na Maciejowie Quote
Mysia_ Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Wiem, wiem... Ale na ile to były pewne wiadomości to nie wiem... :( Gdzie ona by tak daleko poszła??? :-( :-( :-( Jestem załamana :placz: :placz: :placz: Quote
zaba14 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dziewczyny jaki jest plan działania na jutro? Gdzie szukamy i o ktorej? Czy jest zrobione na jutro ogłoszenie? Jeśli nie to moge zrobic na ścisłośc, ale zwięzłe.. kto ma drukarkę?? :cool3: bo u mnie brakt tuszu :angryy: Quote
zaba14 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Nikt się nie odzywa... :( zrobiłam na szybko ogłoszenie ale w programie graficznym, nie wiem czy to jakas roznica...wielkość jest odpowiednia. Czy ktos z nas ma jakies wtyki do osob posiadajace ksera?? :roll: Aniu jeśli jutro wybieramy się szukac Speranzy to daj mi znac jak tylko to przeczytasz moj nr znasz (600911540) jutro mam sporo czasu bo w środe jad do Katowic na targi wiec nie mam lekcji... Quote
mulinka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 piękne ogłoszenia ale już chyba wszyscy śpią... Quote
Mysia_ Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Aniu, ogłoszonka są suuper :) Jeśli moja mama będzie mogła to poproszę ją żeby skserowała ich trochę w pracy..... Niestety dzisiaj nie mogę iść szukać.... :-( :-( :-( Quote
Ania_w Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Aniu, przeslij mi jak mozesz projekt na maila ([email protected]) moze uda mi sie troche wykorzystac:) sluzbowe xero:) Quote
Mysia_ Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Qrczę, strasznie się o nią boje... :( Gdzie ta bidulka teraz może być.... :roll: :shake: Quote
Mysia_ Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Czy ktoś ma jutro czas??? :roll: Ja chciałabym jutro isć jej poszukać... Chyba urwę się z dwóch ostatnich lekcji i koło 11 będę wolna, wtedy mogłabym przejść się na te działki :roll: Quote
zaba14 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Hmm... ja moge, ale o 11 pewnie bede jeszcze w KAtowicach na tych targach.. ;/ najwczesnej o 13 bede wolna. Quote
Mysia_ Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Ja na targi idę w czwartek ;) Aniu, jakby coś to dam Ci znań na komórkę, OK.? A jakbyś wiedziała, że wyjdziesz z tych targów wcześniej to też daj mi znać ;) Ja jeszcze nie wiem jak bedzie wyglądał mój jutrzejszy dzień, ale srednio mi się chce siedzieć na zastępstwie z angola i matmie (o zgrozo:shake: )... Quote
Sabina02 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Powodzenia dziewczyny! Trzymam kciuki! Tak bym chciala Wam pomoc jej szukac...:-( Quote
Mysia_ Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Ale jeśli to faktycznie ona była w tym Maciejowie to mam straszne przeczucia :-( Quote
zaba14 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Mysia o jakich przeczuciach Ty mowisz? i kto mowil ze tam ja widziala? :( to wiarygodne? Quote
Mysia_ Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Ktoś dzwonił do schroniska i z opisu można by było przypuszczać, że to ona, oczywiście nie jest to pewne, ale strasznie mnie to martwi :( Maciejów jest daleko zarówno ze schroniska, jak i działek z których była zabierana... Okolice kapielisku na Maciejowie kojarzą mi się z lasami, polami i drogami szybkiego ruchu :-( A jakby przebiegła przez las to się znajdzie w Zernikach należacych do Gliwic, a jak pobiegnie kawałek dalej to na Szałsze, który chyba należy do Tarnowskich Gór :shake: Quote
zaba14 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Hmm.. jesli to ona to musiala juz przejsc przez droge szybkiego ruchu przed maciejowem jest makro i real... NA tym forum sa ludzie z gliwickiego i tarnowskiego schroniska.. tzreba by je powiadomić. Quote
ewu Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Mam ksero i rozwieszę ogłoszenia w Gliwicach...straszna wiadomość:-( Gdzie ta malutka może być?? Quote
Sabina02 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Speranza ma az 6 obserwatorow na Allegro, a jej nie ma!!!!!!!!!!!!:placz: :placz: :placz::placz: :placz: Quote
Mysia_ Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 qrczę.... :-( Aniu, pamietaj, że psiaki z Tarnowskich Gór trafiają do Miedar :( Tak w ogóle to się zastanawiałam, jeśli to ona była w tym Maciejowie to może cały czas biegła właśnie drogą szybkiego ruchu? Tak był miała najbliżej i wcale bym się etedy nie zdziwiła, że tak daleko uciekła w popłochu :shake: Quote
Pianka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jak biegnie drogą szybkiego ruchu to nie wróży to nic dobrego:placz: Może załatwicie kogoś z autem. Będzie szybciej. Quote
Mysia_ Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Pianka, ale jeśli to faktycznie ją widziano na Maciejowie, to na zadupiu, ale nie daleko tej drogi :roll: Więc auto i tak nie pomoże.... Miałyśmy dzisiaj z Anią iść na te działki, ale nie wypaliło :shake: Quote
Pianka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 No tak, ale mówiłaś, że to jest daleko od schroniska. Więc jakbyście ja znaleźli to jak ją przewieziecie z porotem? Skoro wam teraz nie wypaliło to kiedy macie zamiar iść? Quote
Mysia_ Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Ona napewno tam nie została, modlę się tylko, żeby jakoś trafiła na Zaborze... :-( Najgorzej jesli już przekroczyła granicę Zabrza :shake: Jedyne miejsce gdzie jest sens je szukać to te działki , z których została przywieziona :roll: To jedyne miejsce gdzie ona czuje się jak w domu... Jeszcze nie wiem kiedy pojedziemy na te działki.... Qrczę, ale wydaje mi się, że jakby tam wróciła to by ludzie dzwonili z ta wieści... Kiedy ona tam mieszkała to wciąż ktoś zgłaszał, aby ją zabrać, tylko my nie umieliśmy jej złapć... Quote
jusstyna85 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 dzisiaj wieczorem dowiem sie jaki mail ma ten jasnowidz i od razu napisze...mam nadzieje, że znjadzie sie, biedactwo...:( Chciałabym jakoś pomóc, ale zupełnie nie znam sie na Zabrzu, ani Gliwicach... Quote
Recommended Posts