Jump to content
Dogomania

Speranza bez łapy - strach, cierpienie i nadzieja.MA WRESZCIE DOM!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ryczę jak bóbr :placz: ZE SZCZĘŚCIA!!!
Wiem, gdzie jest Speranza! jutro tam pojadę, mam nadzieje, że uda się ją złapać...

JAK BARDZO SIE CIESZĘ, ŻE NIC JEJ NIE JEST..... :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']Ryczę jak bóbr :placz: ZE SZCZĘŚCIA!!!
Wiem, gdzie jest Speranza! jutro tam pojadę, mam nadzieje, że uda się ją złapać...

JAK BARDZO SIE CIESZĘ, ŻE NIC JEJ NIE JEST..... :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Mysiu, trzymam kciuki za Speranzę.:thumbs::thumbs::thumbs:
Czekam na dobre wiadomości.
[SIZE=5]Powodzenia jutro !!!!!!!

Posted

Mysia dzisiaj pojechała po Speranze jednak nie przywiozła(akurat jej nie było) jednak menele tam miesezkający obiecali pomóc w łapaniu psiaka(Mysia wam juuż powie za co:evil_lol:)

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Mysia dzisiaj pojechała po Speranze jednak nie przywiozła(akurat jej nie było) jednak menele tam miesezkający obiecali pomóc w łapaniu psiaka(Mysia wam juuż powie za co:evil_lol:)
Ojejku,:shake: nie przywiozła Speranzy ???:crazyeye:
A już myślałam, że z nią wróci...:shake:

Posted

Heh... No i jestem :roll: Tylko nie bić (proszę), że bez Speranzy :oops: Niestety akurat jak przyjechaliśmy to jej nie było... Sunia nocuje w baraku , w którym w ciągu dnia przebywają bezdomni, a kiedy oni są tam w dzień to ona kręci się w pobliżu lub gdzies idzie z ich psem.... Niestety w ogóle nie podchodzi do tych ludzi, a jako oni rano wchodzą do środka to ona ucieka szybko na zewnątrz. Zostawiłam im jedzenie z sedalinem, zeby rano jak przyjdą dali to tego baraku i zastawili wejście, żeby nie mogła uciekać, pracownik schroniska jutro tam pojedzie samego rana... Oby akcja się udała, jak nie to bedziemy próbować dalej. Straszna szkoda, że dzisiaj jej nie było :-( Oczywiście bezdomni nie są bezinteresowni, spytali czy jak ja złapią to im dam na jabola :evil_lol: A ja na to: nawet na trzy :eviltong:
Trzymajcie kciuki za jutrzejszą akcję.....