Jump to content
Dogomania

Ekipa z zielonego dżipa, czyli Avril, Iwan, Tekila i Kali :D

Recommended Posts

Posted

nie wiem w jakich gustujesz, ale ja uwielbiam agentów NCIS, NCIS LA, Hawaii 5-O.. wszystkie 3 seriale ze sobą połączone i każdy ma dużo sezonów, więc dla mnie na ogromny plus :P Jeszcze jest JAG, też nawiązuje do tych wyżej, ale jakoś mnie nie przekonuje..
w Hawaii tak się wciągnęłam, że jak skończyły mi się wszystkie do tej pory nagrane odcinki, to w oczekiwaniu na kolejne zaczęłam oglądać 'pod osłoną nocy' bo ten sam główny aktor :lol:

no i chirurdzy... <3

Posted

Sherlock! Zdecydowanie, świetna rzecz. Jest też Hannibal,Breaking Bad,Mad Men,Hause of Cards, Zakazane Imperium (kocham) i True Detective. Nieżle się też ogląda Homeland, Wikingowie i Deadwood. No i zombiaki Walking Dead, ale uważam,że pierwowzór komiksowy lepszy.

Z bardziej młodzieżowych Skins, ale tylko dwa pierwsze sezony mi podeszły. Shameless- znajomi się zachwycają, ja zrobiłam pierwsze podejście i odpuściłam.

Traktuję seriale jako wypełniacz czasu i zawsze oglądam rano w łazience kiedy przygotowuję się do wyjścia do pracy.:diabloti:

Posted

Tonę w serialach :lol: Wiele oglądałam, ale Obama Ty mnie zadziwiłaś, nic nie oglądałam z tego :evil_lol:

Jadę do Stargardu, Maćka kuzynka ma 18, suuuuper :diabloti: Później mam nocować u Maćka rodziców, ale to jeszcze zobaczymy, bo ja mam spać na górze, a Iwan po tych stromych ślizgich schodach nie wejdzie. Jak nie będą chcieli go samego zostawić na dole i wywalić do kojca to wracam :lol:

Posted

[quote name='omry']Tonę w serialach :lol: Wiele oglądałam, ale Obama Ty mnie zadziwiłaś, nic nie oglądałam z tego :evil_lol:

:lol:[/QUOTE]

No cóż...te co podałam są bardzo zróznicowane tematycznie wiec na pewno coś Ci podejdzie:) Część z nich już się skończyła, czyli nie kręcą nic nowego (Breaking Bad, Homeland),ale warto je sprawdzić :razz:

Posted

Ja unikam seriali, bo jak się wciągnę... jeden sezon w tydzień :grins:
Za to oglądam filmy, w dużej mierze są to polskie produkcje :) Pewnie bym nie zwróciła na nie nigdy uwagi, gdyby nie znajomi, którzy reżyserowali, albo pomagali przy reżyserowaniu tych filmów ;)
Książki pochłaniają ogrom czasu, dlatego nie czytam :evil_lol: Bo jak zaczynam książkę, to zazwyczaj kończę ją tego samego lub następnego dnia i nic nie robię, tylko czytam cały dzień.

Posted

Ale mam podły humor..
Tak mi się nie chciało jechać na tą 18, bo nie lubię imprez rodzinnych, ale naprawdę było spoko i chętnie bym to nawet powtórzyła. W ogóle nie poznaję siebie, bo ja jestem typem samotnika, od dziecka uwielbiam samotność i spokój, a jedyną osobą, którą toleruję na 100% w każdym momencie jest Maciej, a dzisiaj mnie jebło w dekiel i nie chciałam wracać od Maćka rodziców i dziadków.. Nie wiem w ogóle o co chodzi, ja od zawsze unikałam ludzi a tu dzisiaj było mi przykro, że wracam do siebie.
Albo po prostu mam wreszcie normalną rodzinę..
Różnie między nami bywało przez te 5 lat, ale dotarliśmy się, poznaliśmy i to są naprawdę wspaniali ludzie. Nawet nie chcę sobie wyobrażać co by było gdyby nie oni..
Dzisiaj sobie zdałam sprawę z tego, że ich kocham i się popłakałam.. Miętka dupa ze mnie się zrobiła i myślę, że mam jednak coś z tym garem, skoro już niepierwszy i pewnie nieostatni raz żalę się na forum i to jeszcze dla psów..

Weekend udany, padam na pysk. Psy też :razz:

Posted

[quote name='Lucky.']ejej, ja też jestem super i mnie tolerujesz! :D
brakuje ci drugiego człowieka, tylko nie zwariuj do przyjazdu Macieja, bo Cię nie pozna :D[/QUOTE]

Nieee, dopiero tydzień go nie ma, będzie gorzej :evil_lol: To się tak wykluwało i się wykluło wreszcie :razz:
Ty jesteś super jak mnie nie dymasz :diabloti:
Masz rower? Tata Maćka jak usłyszał, że pragnę roweru to już na drugi dzień go miałam, a jutro mi go przywozi :loveu:

Posted

nie umiem jeździć na rowerze XD
[quote name='omry']Nieee, dopiero tydzień go nie ma, będzie gorzej :evil_lol: To się tak wykluwało i się wykluło wreszcie :razz:
Ty jesteś super jak mnie nie dymasz :diabloti:
Masz rower? Tata Maćka jak usłyszał, że pragnę roweru to już na drugi dzień go miałam, a jutro mi go przywozi :loveu:[/QUOTE]

Posted

Uh ja osttanio jestem na etapie stargate... najpierw 10 sezonów stargate SG1, potem 5 sezonów Stargate Atlantis... a teraz SGU: stargate universal... :splat: a w życiu bym nie pomyślała ze mi podejdzie a po 3 odcinkach poooooooooooooszło :)
Zaczyna się od filmu Gwiezdne Wrota :)

Posted

No Tekila z Kurą szaleją i wybierają co lepsze. Iwan się nie zniża do ich poziomu :evil_lol:

Tego jest duuuużo więcej w tym kartonie i wszystko czeka na chętnych do niszczenia, ale jeszcze nie dziś :diabloti:

Posted

Jak masz tam jakieś piłeczki ażurowe, czy coś fajnego do aportowania i szarpania to ja kce :eviltong:
Moi by chyba zwariowali na widok tylu zabawek (Jetsu też lubi zabawki, ale tylko jak są nowe, interesują go aż 5 min :D)

Posted

[quote name='BBeta']Sklep otwierasz? :cool3:[/QUOTE]

Ano :cool3: Jeszcze tylko kilka dni.
Miało być wszystko dużo szybciej, ale ważne, że się ruszyło wreszcie.

Posted

[quote name='omry']Ano :cool3: Jeszcze tylko kilka dni.
Miało być wszystko dużo szybciej, ale ważne, że się ruszyło wreszcie.[/QUOTE]
Super, powodzenia! :)