FredziaFredzia Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='omry'] Może ktoś poleci coś, co mnie zajmie w długie samotne wieczory? :evil_lol:[/QUOTE] Ostatnio wynalazłam fajny serial nowy, Da Vinci's Demons - polecam! Quote
Victoria Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 nie wiem w jakich gustujesz, ale ja uwielbiam agentów NCIS, NCIS LA, Hawaii 5-O.. wszystkie 3 seriale ze sobą połączone i każdy ma dużo sezonów, więc dla mnie na ogromny plus :P Jeszcze jest JAG, też nawiązuje do tych wyżej, ale jakoś mnie nie przekonuje.. w Hawaii tak się wciągnęłam, że jak skończyły mi się wszystkie do tej pory nagrane odcinki, to w oczekiwaniu na kolejne zaczęłam oglądać 'pod osłoną nocy' bo ten sam główny aktor :lol: no i chirurdzy... <3 Quote
Unbelievable Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 bones, mentalista, ostatnio obejrzałam po raz 3 całego dr. house'a :diabloti: supernatural! z lekkich np. new girl, moje ukochane the big bang theory i 2 broke girls Quote
Obama Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Sherlock! Zdecydowanie, świetna rzecz. Jest też Hannibal,Breaking Bad,Mad Men,Hause of Cards, Zakazane Imperium (kocham) i True Detective. Nieżle się też ogląda Homeland, Wikingowie i Deadwood. No i zombiaki Walking Dead, ale uważam,że pierwowzór komiksowy lepszy. Z bardziej młodzieżowych Skins, ale tylko dwa pierwsze sezony mi podeszły. Shameless- znajomi się zachwycają, ja zrobiłam pierwsze podejście i odpuściłam. Traktuję seriale jako wypełniacz czasu i zawsze oglądam rano w łazience kiedy przygotowuję się do wyjścia do pracy.:diabloti: Quote
omry Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 Tonę w serialach :lol: Wiele oglądałam, ale Obama Ty mnie zadziwiłaś, nic nie oglądałam z tego :evil_lol: Jadę do Stargardu, Maćka kuzynka ma 18, suuuuper :diabloti: Później mam nocować u Maćka rodziców, ale to jeszcze zobaczymy, bo ja mam spać na górze, a Iwan po tych stromych ślizgich schodach nie wejdzie. Jak nie będą chcieli go samego zostawić na dole i wywalić do kojca to wracam :lol: Quote
Obama Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='omry']Tonę w serialach :lol: Wiele oglądałam, ale Obama Ty mnie zadziwiłaś, nic nie oglądałam z tego :evil_lol: :lol:[/QUOTE] No cóż...te co podałam są bardzo zróznicowane tematycznie wiec na pewno coś Ci podejdzie:) Część z nich już się skończyła, czyli nie kręcą nic nowego (Breaking Bad, Homeland),ale warto je sprawdzić :razz: Quote
Amber Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Homeland jest nadal kręcone. 4 sezon jeszcze w tym roku. Quote
Naklejka Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Ja unikam seriali, bo jak się wciągnę... jeden sezon w tydzień :grins: Za to oglądam filmy, w dużej mierze są to polskie produkcje :) Pewnie bym nie zwróciła na nie nigdy uwagi, gdyby nie znajomi, którzy reżyserowali, albo pomagali przy reżyserowaniu tych filmów ;) Książki pochłaniają ogrom czasu, dlatego nie czytam :evil_lol: Bo jak zaczynam książkę, to zazwyczaj kończę ją tego samego lub następnego dnia i nic nie robię, tylko czytam cały dzień. Quote
omry Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 Ale mam podły humor.. Tak mi się nie chciało jechać na tą 18, bo nie lubię imprez rodzinnych, ale naprawdę było spoko i chętnie bym to nawet powtórzyła. W ogóle nie poznaję siebie, bo ja jestem typem samotnika, od dziecka uwielbiam samotność i spokój, a jedyną osobą, którą toleruję na 100% w każdym momencie jest Maciej, a dzisiaj mnie jebło w dekiel i nie chciałam wracać od Maćka rodziców i dziadków.. Nie wiem w ogóle o co chodzi, ja od zawsze unikałam ludzi a tu dzisiaj było mi przykro, że wracam do siebie. Albo po prostu mam wreszcie normalną rodzinę.. Różnie między nami bywało przez te 5 lat, ale dotarliśmy się, poznaliśmy i to są naprawdę wspaniali ludzie. Nawet nie chcę sobie wyobrażać co by było gdyby nie oni.. Dzisiaj sobie zdałam sprawę z tego, że ich kocham i się popłakałam.. Miętka dupa ze mnie się zrobiła i myślę, że mam jednak coś z tym garem, skoro już niepierwszy i pewnie nieostatni raz żalę się na forum i to jeszcze dla psów.. Weekend udany, padam na pysk. Psy też :razz: Quote
Lucky. Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 ejej, ja też jestem super i mnie tolerujesz! :D brakuje ci drugiego człowieka, tylko nie zwariuj do przyjazdu Macieja, bo Cię nie pozna :D Quote
omry Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 [quote name='Lucky.']ejej, ja też jestem super i mnie tolerujesz! :D brakuje ci drugiego człowieka, tylko nie zwariuj do przyjazdu Macieja, bo Cię nie pozna :D[/QUOTE] Nieee, dopiero tydzień go nie ma, będzie gorzej :evil_lol: To się tak wykluwało i się wykluło wreszcie :razz: Ty jesteś super jak mnie nie dymasz :diabloti: Masz rower? Tata Maćka jak usłyszał, że pragnę roweru to już na drugi dzień go miałam, a jutro mi go przywozi :loveu: Quote
Lucky. Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 nie umiem jeździć na rowerze XD [quote name='omry']Nieee, dopiero tydzień go nie ma, będzie gorzej :evil_lol: To się tak wykluwało i się wykluło wreszcie :razz: Ty jesteś super jak mnie nie dymasz :diabloti: Masz rower? Tata Maćka jak usłyszał, że pragnę roweru to już na drugi dzień go miałam, a jutro mi go przywozi :loveu:[/QUOTE] Quote
Saththa Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Uh ja osttanio jestem na etapie stargate... najpierw 10 sezonów stargate SG1, potem 5 sezonów Stargate Atlantis... a teraz SGU: stargate universal... :splat: a w życiu bym nie pomyślała ze mi podejdzie a po 3 odcinkach poooooooooooooszło :) Zaczyna się od filmu Gwiezdne Wrota :) Quote
gops Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Dla nas na kilka dni :evil_lol: Zrobiłas zapas ? :lol: Quote
Kasi i Lena Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Jejku, moje psy by ze szczęścia oszalały na ten widok :) Quote
omry Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 No Tekila z Kurą szaleją i wybierają co lepsze. Iwan się nie zniża do ich poziomu :evil_lol: Tego jest duuuużo więcej w tym kartonie i wszystko czeka na chętnych do niszczenia, ale jeszcze nie dziś :diabloti: Quote
Naklejka Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Jak masz tam jakieś piłeczki ażurowe, czy coś fajnego do aportowania i szarpania to ja kce :eviltong: Moi by chyba zwariowali na widok tylu zabawek (Jetsu też lubi zabawki, ale tylko jak są nowe, interesują go aż 5 min :D) Quote
omry Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 Iwan jak był młody to uwielbiał piłki, ale te czasy już minęły bezpowrotnie :lol: Piłek ażurowych jeszcze nie mam, ale mam cagey cube. http://www.geekalerts.com/u/Cagey-Cube-Dog-Ball-Toy.jpg Quote
omry Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 [quote name='BBeta']Sklep otwierasz? :cool3:[/QUOTE] Ano :cool3: Jeszcze tylko kilka dni. Miało być wszystko dużo szybciej, ale ważne, że się ruszyło wreszcie. Quote
BBeta Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='omry']Ano :cool3: Jeszcze tylko kilka dni. Miało być wszystko dużo szybciej, ale ważne, że się ruszyło wreszcie.[/QUOTE] Super, powodzenia! :) Quote
Recommended Posts