Jump to content
Dogomania

Ekipa z zielonego dżipa, czyli Avril, Iwan, Tekila i Kali :D

Recommended Posts

Posted

omry, u nas Jax przed kastracją, jak mu totalnie walnęło na dekiel z hormonami, próbował kryć wszystko, łącznie z kotem jego wielkości, który do dziś mu to pamięta i próbuje go zabić :lol:

Posted

No uchwyciłam ją, żeby nie było, że pod samochód wpadła, czy coś :evil_lol: Ale jest obrzydliwa totalnie z tymi kudłami. Kura zresztą też :lol:
A Didi to paskudna gwałcicielka jest, nawet teraz próbuje coś zdziałać, ale Kura na odpowiednią komendę sprowadza ją do parteru :diabloti:

Wiecie, że Doksa, suka rezydentka, matka Tekili, ma cieczkę i siedzi zamknięta w pokoju i piłuje japę, a Iwan ma do dyspozycji cały dół? :evil_lol: Tylko dół, bo na górę nie daje rady wejść. A ja się bałam, że nie będą go chcieli w domu :lol:
Ogólnie wszyscy trochę zszokowani, jak on się pięknie w domu zachowuje, ale co, jak to taki mądry pies jest :loveu: No i muszę się pochwalić, że nasze relacje poszły w górę o tysiąc procent. To specyficzny pies jest, ale kilka miesięcy wystarczyło, bym dogadywała się z nim lepiej, niż przez pięć lat jak mieszkał w budzie.

Jeszcze super Kura nad Miedwiem.

Posted

[quote name='omry']:grin: A jak ma leżeć? :evil_lol:
a tak bardziej... po yorczemu :eviltong:

Lusia się w kulke zazwyczaj zwija, ew. na trupa na boku leży, więc jak jej się zdarzy położyć inaczej, a do tego na podłodze czy kostce to się z mamą śmiejemy, że psa udaje :diabloti:

https://lh4.googleusercontent.com/-xXzmtdQYwyI/U1fFGTXDV7I/AAAAAAAACp4/IVoSn8K6sNM/w700-h419-no/DSCN0433.jpg Tekila przyczepiona do zawieszki :eviltong:

Kure też fryzjer opitolił czy sama strzyżesz?

Posted

[quote name='Victoria']a tak bardziej... po yorczemu :eviltong:

Lusia się w kulke zazwyczaj zwija, ew. na trupa na boku leży, więc jak jej się zdarzy położyć inaczej, a do tego na podłodze czy kostce to się z mamą śmiejemy, że psa udaje :diabloti:

https://lh4.googleusercontent.com/-xXzmtdQYwyI/U1fFGTXDV7I/AAAAAAAACp4/IVoSn8K6sNM/w700-h419-no/DSCN0433.jpg Tekila przyczepiona do zawieszki :eviltong:

Kure też fryzjer opitolił czy sama strzyżesz?

Tekila często tak leży, chociaż faktycznie Torice się nie zdarzało raczej :evil_lol:
A zawieszka na niej teraz wydaje się dziesięć razy większa, w ogóle Tekila jest teraz taka malutka i marznie :lol: Kura też była u fryzjera.

Posted

Trzymajcie mnie, bo dziada ubiję. Że szczał na podwórku podlewając wszystko co tylko mógł jeszcze jakoś znosiłam, starałam się pilnować, a on zaczął olewać dom :angryy: Kundel jeden nawet się nie przejmuje tym, że jestem obok, chociaż dobrze wie, jak to się skończy.
Dobrze, że teściowie wyrozumiali się zrobili :diabloti: Od dzisiaj na noc będzie uwiązywany, bo oleje wszystko. Muszę tu siedzieć jeszcze do środy.
Jak Tekila będzie miała cieczkę, to przyjedzie tutaj, bo chyba bym dziada rozniosła. To już na 100% jej ostatnia cieczka, mimo, że mam lęk przed ciachaniem ułoma.