Jump to content
Dogomania

Ekipa z zielonego dżipa, czyli Avril, Iwan, Tekila i Kali :D

Recommended Posts

Posted

Dobrym sposobem na sprawdzenie czy to zapalenie wyrostka jest zgięcie nogi w pozycji leżącej i podciągnięcie kolana pod szyje. Jeśli to wyrostek - nie dasz rady tego zrobić :lol:

Poza tym witam w galerii :)

Posted

evel napisał(a):
Coś Ty, zdiagnozują Cię, dadzą leki i wypad :P Chyba, że to naprawdę wyrostek z kwalifikacją do wycinki.

No właśnie tego najbardziej się boję :eviltong:

WATACHA napisał(a):
No ja mam takie doświadczenia ze szpitalami niestety.

Ja miałam szczęście jeszcze nigdy nie być tam dłużej niż kilka godzin :evil_lol:

Lucky. napisał(a):
e tam bez piesków, bez czegoś innego nie dasz sobie rady :diabloti:

Dam dam, ostatnio się trochę ograniczamy :evil_lol:

Luzia napisał(a):
Dobrym sposobem na sprawdzenie czy to zapalenie wyrostka jest zgięcie nogi w pozycji leżącej i podciągnięcie kolana pod szyje. Jeśli to wyrostek - nie dasz rady tego zrobić :lol:

Poza tym witam w galerii :)

No bez problemu tak robię, więc jest szansa, że to nie to :lol:

Witamy mimo, że niewiele się tu dzieje :diabloti:

Posted

Czekunia napisał(a):
Jak się publicznie przyznasz, że zamieniłaś Kurkę na żyrafę to od razu galeria zyska na popularności:evil_lol:.

Ale zostałam zmuszona siłą przez Angi i Taluchę :shake: One są winne!

Posted

Teraz jak widzicie że nad wami krążą bierzcie ją na ręce , na tym filmiku to jest stadion a na stadionach jastrzębie mają swoją role i ten pies nie powinien tam być zwyczajnie .

Posted

WATACHA napisał(a):
Tylko ta sytuacja wygląda na zaaranżowaną

Na pewno pozwoliliby na atak na swojego psa, tym bardziej przy małych dzieciach.

Posted

Victoria napisał(a):
wrzuc tutaj filmik bo mi yt nie pozwala obejrzec :P

Tam trzeba kliknąć, że się zgadzasz :cool3:

[video=youtube;UZhVr3Hg4_I]http://www.youtube.com/watch?v=UZhVr3Hg4_I[/video]

Posted

Victoria napisał(a):
wrzuc tutaj filmik bo mi yt nie pozwala obejrzec :P

masz problem :grins:

jak ja bym miała na to patrzeć, to psy by nie wychodziły z domu. U mnie często latają nad domem :p

Posted

Angi napisał(a):
masz problem :grins:

jak ja bym miała na to patrzeć, to psy by nie wychodziły z domu. U mnie często latają nad domem :p

Twoje nie ważą 1,5 kg :evil_lol:

Posted

Angi napisał(a):
ale mój kot tyle waży :evil_lol:

To pilnuj go, nic nie dbasz o swoje zwierzątka :shake: Tekila od dzisiaj na spacery chodzi w akwarium :diabloti:

Posted

omry napisał(a):
To pilnuj go, nic nie dbasz o swoje zwierzątka :shake: Tekila od dzisiaj na spacery chodzi w akwarium :diabloti:

Po co ona w ogóle chodzi na spacery? :o przecież ona powinna robić do kuwety i pić z poidełka! :diabloti:

Posted

omry napisał(a):
Tam trzeba kliknąć, że się zgadzasz :cool3:

'Niestety, dl atego materiału wprowadzono ograniczenie wiekowe' :lol: takze nie mam gdzie klikać :P

WATACHA napisał(a):
Tylko ta sytuacja wygląda na zaaranżowaną

dla mnie ten facet filmowal dzieciaki i przy okazji uchwycenie ptaszyska to przypadek. jakby bylo zaaranżowane to by uchwycil sam moment ataku a nie leciał do psa nie patrzac co nagrywa ;)

Posted

Angi napisał(a):
Po co ona w ogóle chodzi na spacery? :o przecież ona powinna robić do kuwety i pić z poidełka! :diabloti:

Kiedyś robiła na materacyki albo po prostu na podłogę, ale kurcze z poidełka nie piła :shake: Ja chyba za dużo od niej wymagam..