WATACHA Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 No ja mam takie doświadczenia ze szpitalami niestety. Quote
Lucky. Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 e tam bez piesków, bez czegoś innego nie dasz sobie rady :diabloti: Quote
Luzia Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Dobrym sposobem na sprawdzenie czy to zapalenie wyrostka jest zgięcie nogi w pozycji leżącej i podciągnięcie kolana pod szyje. Jeśli to wyrostek - nie dasz rady tego zrobić :lol: Poza tym witam w galerii :) Quote
omry Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 evel napisał(a):Coś Ty, zdiagnozują Cię, dadzą leki i wypad :P Chyba, że to naprawdę wyrostek z kwalifikacją do wycinki. No właśnie tego najbardziej się boję :eviltong: WATACHA napisał(a):No ja mam takie doświadczenia ze szpitalami niestety. Ja miałam szczęście jeszcze nigdy nie być tam dłużej niż kilka godzin :evil_lol: Lucky. napisał(a):e tam bez piesków, bez czegoś innego nie dasz sobie rady :diabloti: Dam dam, ostatnio się trochę ograniczamy :evil_lol: Luzia napisał(a):Dobrym sposobem na sprawdzenie czy to zapalenie wyrostka jest zgięcie nogi w pozycji leżącej i podciągnięcie kolana pod szyje. Jeśli to wyrostek - nie dasz rady tego zrobić :lol: Poza tym witam w galerii :) No bez problemu tak robię, więc jest szansa, że to nie to :lol: Witamy mimo, że niewiele się tu dzieje :diabloti: Quote
Czekunia Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Jak się publicznie przyznasz, że zamieniłaś Kurkę na żyrafę to od razu galeria zyska na popularności:evil_lol:. Quote
omry Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Czekunia napisał(a):Jak się publicznie przyznasz, że zamieniłaś Kurkę na żyrafę to od razu galeria zyska na popularności:evil_lol:. Ale zostałam zmuszona siłą przez Angi i Taluchę :shake: One są winne! Quote
evel Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Właśnie, o co kaman z tymi żyrafami? :evil_lol: Quote
omry Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Na FB Ci wysłałam :lol: Hachiko na Polsacie :razz: Quote
Czekunia Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 evel napisał(a):Właśnie, o co kaman z tymi żyrafami? :evil_lol: i teraz sama będziesz musiała wymienić Zu na żyrafę:eviltong: Ja nawet nie pytam, o co biega:diabloti:. Quote
Luzia Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Ja zapytałam, a mimo to dalej mam swój ryj w profilowym :grins: Quote
Victoria Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 hahahahaha angi widzisz wszystko twoja wina xd powinnas se jeszcze na dg zyrafe do avka wstawic :evil_lol: Quote
omry Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Oj, obczajcie - http://www.youtube.com/watch?v=UZhVr3Hg4_I Nad nami często krążą jastrzębie i sowy i się czają na Tekile, ale byłam pewna, że nie zaatakują, kiedy obok Tekili są psy i ludzie. Teraz będę chodzić osrana. Quote
WATACHA Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Tylko ta sytuacja wygląda na zaaranżowaną Quote
gops Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Teraz jak widzicie że nad wami krążą bierzcie ją na ręce , na tym filmiku to jest stadion a na stadionach jastrzębie mają swoją role i ten pies nie powinien tam być zwyczajnie . Quote
omry Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 WATACHA napisał(a):Tylko ta sytuacja wygląda na zaaranżowaną Na pewno pozwoliliby na atak na swojego psa, tym bardziej przy małych dzieciach. Quote
Victoria Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 wrzuc tutaj filmik bo mi yt nie pozwala obejrzec :P Quote
omry Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Victoria napisał(a):wrzuc tutaj filmik bo mi yt nie pozwala obejrzec :P Tam trzeba kliknąć, że się zgadzasz :cool3: [video=youtube;UZhVr3Hg4_I]http://www.youtube.com/watch?v=UZhVr3Hg4_I[/video] Quote
angineuuka Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Victoria napisał(a):wrzuc tutaj filmik bo mi yt nie pozwala obejrzec :P masz problem :grins: jak ja bym miała na to patrzeć, to psy by nie wychodziły z domu. U mnie często latają nad domem :p Quote
omry Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Angi napisał(a):masz problem :grins: jak ja bym miała na to patrzeć, to psy by nie wychodziły z domu. U mnie często latają nad domem :p Twoje nie ważą 1,5 kg :evil_lol: Quote
omry Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Angi napisał(a):ale mój kot tyle waży :evil_lol: To pilnuj go, nic nie dbasz o swoje zwierzątka :shake: Tekila od dzisiaj na spacery chodzi w akwarium :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 omry napisał(a):To pilnuj go, nic nie dbasz o swoje zwierzątka :shake: Tekila od dzisiaj na spacery chodzi w akwarium :diabloti: Po co ona w ogóle chodzi na spacery? :o przecież ona powinna robić do kuwety i pić z poidełka! :diabloti: Quote
Victoria Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 omry napisał(a):Tam trzeba kliknąć, że się zgadzasz :cool3: 'Niestety, dl atego materiału wprowadzono ograniczenie wiekowe' :lol: takze nie mam gdzie klikać :P WATACHA napisał(a):Tylko ta sytuacja wygląda na zaaranżowaną dla mnie ten facet filmowal dzieciaki i przy okazji uchwycenie ptaszyska to przypadek. jakby bylo zaaranżowane to by uchwycil sam moment ataku a nie leciał do psa nie patrzac co nagrywa ;) Quote
omry Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Angi napisał(a):Po co ona w ogóle chodzi na spacery? :o przecież ona powinna robić do kuwety i pić z poidełka! :diabloti: Kiedyś robiła na materacyki albo po prostu na podłogę, ale kurcze z poidełka nie piła :shake: Ja chyba za dużo od niej wymagam.. Quote
Recommended Posts