Jump to content
Dogomania

Ekipa z zielonego dżipa, czyli Avril, Iwan, Tekila i Kali :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='WATACHA']a ja nie mogę znaleźć, poproszę instrukcje dla rozumiejących inaczej:evil_lol:[/QUOTE]
Wchodzisz na wizaż, potem w ten dział wiZOOż i tam będzie temat o tym sprzątaniu i przenieś się na 18 stronę ;)

Posted

[quote name='vege*']Wchodzisz na wizaż, potem w ten dział wiZOOż i tam będzie temat o tym sprzątaniu i przenieś się na 18 stronę ;)[/QUOTE]

No ale tego tematu nie mogę znaleźć, albo ślepa jestem, bo resztę rozumiem hi,hi,hi

Posted

hehehe, argument w dyskusji o sprzątaniu po psie: 'a co z naszymi podatkami?' :evil_lol: fajna logika

edit:
ej, niezła jest ta babka. chyba wszystkie posty omry sprawdziła :evil_lol:

Posted

a jeśli chodzi o NARKOMANÓW, to któryś pies u nas wczoraj zeżarł NARKOTYKI :diabloti: główną podejrzaną jest Etna, bo prawdopodobnie stało się to jak byłam z małym na spacerze :evil_lol:

Posted

Oj jest co czytać na tym Wizażu :lol:

Motyl jesteś gorsza ode mnie :shake: Moje to na wiecznym gastro, ale przynajmniej same się nie odurzają :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='omry']:diabloti:

A dużo Ci zżarła? Mi by było smutno :shake: :evil_lol:[/QUOTE]

to nie mi, to TŻtowi, było mu smutno :evil_lol: ale to jego wina, tak położył, że spadło na podłogę, a jak coś spadnie, to staje się własnością Etny :evil_lol: nie wiem ile tam miał, ale chyba nie mało, bo dopiero co się zaopatrzył :diabloti:

Posted

[quote name='motyleqq']to nie mi, to TŻtowi, było mu smutno :evil_lol: ale to jego wina, tak położył, że spadło na podłogę, a jak coś spadnie, to staje się własnością Etny :evil_lol: nie wiem ile tam miał, ale chyba nie mało, bo dopiero co się zaopatrzył :diabloti:[/QUOTE]

Płakałabym :c Ale psy lubią ten zapaszek :lol: