Jump to content
Dogomania

Ekipa z zielonego dżipa, czyli Avril, Iwan, Tekila i Kali :D

Recommended Posts

Posted

czytałam...masakryczna historia. Mam nadzieje, że psa odzyska. Widziałam ten filmik z psem w kagancu-poryczałam się. :shake:
Nie wiem jak to w ogole może miec miejsce w cywilizowanym kraju.

a co do fotek to.... IWANEK! :loveu: Uwielbiam go, jest boski, cudny i piękny. I oby jak najdłużej mu zdrówko dopisywało :loveu:

https://lh6.googleusercontent.com/-mD2SCujFGpk/Ue7UHh5y4YI/AAAAAAAAB8I/I8HWol4Mc7s/w700-h429-no/IMGP8275.jpg

https://lh3.googleusercontent.com/-2JKNIf1bwf0/Ue7UOqTha-I/AAAAAAAAB-U/mM2iqAkD2oY/w700-h467-no/IMGP8432.jpg

Posted

Dzięki dzięki dzięki :lol:

Kociaaaki i dumna, troskliwa rodzinka z ciocią Avril na czele. Bardzo się zbliżyły z kocicą do siebie przez te maluchy :razz:

Posted

Taaa codziennie wyrzucam martwe gołębie i wróble, bo kocur kici i kociakom prezenty przynosi :lol:

Z dzisiaj stwory potwory.

Posted

Najmłodszy członek naszej rodziny skończył roczek :loveu: Nie lubię dzieci, ale to nie jest dziecko, to jest cudo małe :razz:

Mogę Wam się pochwalić jeszcze? Z innego forum :evil_lol:

ludzie ktorzy biora narkotyki mnie pouczaja ze mam sprzatac po psie no zal!

Rottie narkomanie twoje ostatnie zdanie ,, niech kazdy zajmie sie soba,,,, jestes obłudna i zaklamana

NARKOMANKO!

NIE POUCZAJ LUDZI LAMIESZ PRAWO SAMA

ROTTIE JAK JESTES NACPANA TO TEZ GOWNA SPRZĄTASZ? :hahaha::hahaha: :hahaha: CPUNKA!!! DO KRYMINALU JAZDA ! A NIE LUDZI POUCZASZ NARKOMANIE!

PS , JEST TU JESZCZE JAKAS NARKOMANKA?

jeszcze w postach piszesz cpunie ze twoi wszyscy prawie znajomi pala, hahahhahah

ladne towarzystwo narkomanie!!

nic dziwnego ze po gownach lazisz jak jestes nacpana i nie wiesz co sie z toba dzieje, jak jestes otumaniona to w gowna wlazisz bo sama nie wiesz gdzie leziesz hahahhahaha

aha! to dlatego mamy sprzatac po psach bo otumanione narkomany w gowna psie wlaza i im przeszkadza hahhahahaha

Ci co biora narkotyki powinni miec zainstalowane chipy od sadu i testy na narkotyki.

Mnie chodzi o to tak jak pisałam od poczatku! ze kazdy powinien na siebie spojrzec, a nie jak sie okazuje ktos sam bierze narkotyki, lamie prawo, wlazi na forum i pisze jak to nie powinno byc no zal!

jak widac Polska! hipokryzja!!

jak sie samemu lamie prawo gdzie za to jest kara wiezienia to sie nie widzi. A jak sie gowno na trawniku to widzi.

I tak dalej i tak dalej :loveu:

Dałabym link ale chyba nie mogę do innego forum?

Posted

[quote name='omry']Mogę Wam się pochwalić jeszcze? Z innego forum :evil_lol:
Dałabym link ale chyba nie mogę do innego forum?[/QUOTE]

Dawaj linka - na pw, na fejsa gdziekolwiek :evil_lol:

Posted

[quote name='omry']Najmłodszy członek naszej rodziny skończył roczek :loveu: Nie lubię dzieci, ale to nie jest dziecko, to jest cudo małe :razz:

Mogę Wam się pochwalić jeszcze? Z innego forum :evil_lol:

I tak dalej i tak dalej :loveu:

Dałabym link ale chyba nie mogę do innego forum?[/QUOTE]

Dobre :evil_lol: