asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='a_niusia']poza tym kasiu ja juz TYLE razy czytalam twoja pelne podniecenia peany na czesc wlasnego kundla (i to bynajmniej nie w twojej galeryjce), ktory dokonal rzeczy niemozliwej i dobrze zachowywal sie po opuszczeniu lasnego podworka i przez to jest idealny, ze serio sadze, ze moze znow czas gdzies tego psa zabrac zamias jarac sie przez nastepne pol roku, ze pies byl w parku, gdzie byly ludzie i psy i sie poprawnie zachowywal. no WOW. sukces zycia, jest co wspominac:evil_lol: opowiesz wnukom:))) owszem, dla mnie to sukces życia, bo wzięłam szajbniętego psa, który się teraz potrafi zachowywać jak na psa przystało. Quote
motyleqq Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='a_niusia']poza tym kasiu ja juz TYLE razy czytalam twoja pelne podniecenia peany na czesc wlasnego kundla (i to bynajmniej nie w twojej galeryjce), ktory dokonal rzeczy niemozliwej i dobrze zachowywal sie po opuszczeniu lasnego podworka i przez to jest idealny, ze serio sadze, ze moze znow czas gdzies tego psa zabrac zamias jarac sie przez nastepne pol roku, ze pies byl w parku, gdzie byly ludzie i psy i sie poprawnie zachowywal. no WOW. sukces zycia, jest co wspominac:evil_lol: opowiesz wnukom:)))[/QUOTE] good point! ale to ja i Ty i KTOŚ się jara swoimi pieskami [quote name='asiak_kasia']Wiem. Ale po co miała bym tu z imienia i nazwiska te osoby przedstawiać? Jaki to by miało cel? Serio mało mnie Twoje pieski obchodzą, Twoja sprawa jak je wychowujesz i czy drą ryje czy tez nie...a czy drą nie wiem. bo ich NIE widzialam ;) I Anusiu droga, wyobraź sobie, że miedzy innymi do tego słuzy forum, żeby DYSKUTOWAĆ, wiesz? :cool3:[/QUOTE] nie no spoko, nie musisz pisać. tylko wtedy to wygląda e... na WYOBRAŹNIĘ? :cool3: Quote
a_niusia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']owszem, dla mnie to sukces życia, bo wzięłam szajbniętego psa, który się teraz potrafi zachowywać jak na psa przystało.[/QUOTE] no wszyscy to wiedza:))) nawet madonna i benedykt 16. ale w takim razie warto by bylo odchrzanic sie od mojego pojemnika na ser, wakacji i tego, ze pisze o swoich psach na forum O PSACH:)))))))))))))) Quote
asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='motyleqq'] nie no spoko, nie musisz pisać. tylko wtedy to wygląda e... na WYOBRAŹNIĘ? :cool3:[/QUOTE] Moją i przynajmniej 20 osób które akurat były wtedy na górce ;) Quote
a_niusia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']Moją i przynajmniej 20 osób które akurat były wtedy na górce ;)[/QUOTE] te osoby tez moglas sobie wyobrazic:))))))))) Quote
asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='a_niusia']te osoby tez moglas sobie wyobrazic:)))))))))[/QUOTE] nieee, tak dobra jak Ty w tej materii nie będę nigdy ;) Quote
motyleqq Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']Moją i przynajmniej 20 osób które akurat były wtedy na górce ;)[/QUOTE] no wiesz, idealność psów aniusi już kilka osób na forum potwierdzało ;) poza tym ja nie mówię, że wymyślasz, że jakiś pies kogoś ugryzł, tylko że ta osoba jest na forum i się zachwyca swoim psem pod każdym względem i że jak mówisz o szczekającym psie to wcale nie jest to o mnie. Quote
a_niusia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']nieee, tak dobra jak Ty w tej materii nie będę nigdy ;)[/QUOTE] ej, a co twoim zdaniem jest nierealne z tego, co pisze na forum? Quote
asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='motyleqq']no wiesz, idealność psów aniusi już kilka osób na forum potwierdzało ;-) poza tym ja nie mówię, że wymyślasz, że jakiś pies kogoś ugryzł, tylko że ta osoba jest na forum i się zachwyca swoim psem pod każdym względem i że jak mówisz o szczekającym psie to wcale nie jest to o mnie. A skad ja mogę wiedziec czy Twój pies szczeka czy nie? Tzn zakładam, że ogólnie szczeka, ale czy drze ryj non stop przez kilkadziesiat minut-nie wiem. Wrózką nie jestem. Natomiast napisałas to co napisałas: [quote name='motyleqq'] jak ktoś pisze o sobie średnio dobrze, albo nawet źle(tudzież o swoich psach), to wszystko jest ok i się wszystko zgadza, ale jak ktoś napisze coś pozytywnego, to ściemnia :cool3: jakie to polskie i do tego się odniosłam, bo miałam okazję się przekonać, że często te peany mają niewiele wspólnego z prawdą. I to nawet u ludzi, którzy z psami "pracują" ot i wszystko. Już klarowniej nie umiem tego ująć. Serio to nie był przytyk do Ciebie personalnie, bo jakby nawet Twoje psy darły ryje, a nie napisałaś nic takiego na forum, to skąd ja mogłabym przypuszczać, że jest inaczej? :roll: Quote
a_niusia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 ale wiesz...jesli chodzi o "peany" to juz niejednokrotnie jak zarzucalas mi "bogata wyobraznie"na forum wypowiadaly sie osoby, ktore znaja moje psy i potwierdzaly, ze owszem: SA ZAJEBISTE:))))))))) Quote
motyleqq Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 nie wiem Kasiu skąd, ja się dowiedziałam, że mój pies nie zna podstaw i w ogóle jest strasznie niewychowany, więc może ktoś się z Tobą tą wiedzą podzielił. ale wczoraj się też dowiedziałam, że to normalne i prawidłowe, jak pies szczeka całymi dniami na podwórku... i tym razem nie od swojego sąsiada ;) więc może osoby o których piszesz też tak myślą i nie widzą nic złego w tym, że ich pies szczeka kilkadziesiąt minut? :cool3: Quote
Amber Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='a_niusia']ej, a co twoim zdaniem jest nierealne z tego, co pisze na forum?[/QUOTE] Możliwe, że wszystko, przecież i tak nikt z nas tego sprawdzić nie ma jak. Oprócz idealnych suk, które kiedyś ktoś tam widział. Ale idealne suki gordona to naprawdę mega trudna sprawa. Gordony... najłatwiejsze, z SETERÓW... Ooo, groza bije na kilometr :evil_lol: Im bardziej coś jest idealne, tym mniej wiarygodne. Nikt tu nie ma 5 lat. Ja mam nawet 39. I mieszkam z rodzicami :placz: :evil_lol: (to tak a propos śledzenia, o swoim wieku pisałam tylko na wątku zlotowym i pewnie gdzieś w swojej galerii. W żadnym topicu, który mógłby cie interesować... więc przyganiał kocioł garnkowi) Pisanie, że ktoś jest gorszy bo nie ma studiów czy matury skreśla cię jeżeli chodzi o cokolwiek w moich oczach. Tak samo pytania o pracę, studia czy wakacje. G cię to powinno obchodzić jak ktoś żyje. Tak samo jak G nas obchodzi twoje "idealne" życie, ale niestety przed tym nie ma ucieczki... Szkoda, że ta idealność jest wyssana z palucha... Grubego palucha :p Powtarzam, człowiek świadczy o człowieku, nie studia, praca czy kasa. Często natomiast jedno zupełnie nie łączy się z drugim. Natomiast góra kompleksów już tak. Quote
a_niusia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 hahahahaha nooo jasne, jasne:)) szczekaj dalej:))) Quote
asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='motyleqq']nie wiem Kasiu skąd, ja się dowiedziałam, że mój pies nie zna podstaw i w ogóle jest strasznie niewychowany, więc może ktoś się z Tobą tą wiedzą podzielił. ale wczoraj się też dowiedziałam, że to normalne i prawidłowe, jak pies szczeka całymi dniami na podwórku... i tym razem nie od swojego sąsiada ;) więc może osoby o których piszesz też tak myślą i nie widzą nic złego w tym, że ich pies szczeka kilkadziesiąt minut? :cool3:[/QUOTE] No ja nic na to nie poradzę, ze ktoś tak twierdzi. Widocznie ma powody, żeby Twoje psy za niewychowane uważać. Tak się składa, że jestem osobną jednostką i umiem myśleć samodzielnie. Tak samo jak decydować o tym co zrobię i napiszę. Mało tego nikt się ze mną nie dzieli takimi tajnymi informacjami :placz: Nawet mając fejsbuczka czuje się wyoutowana :shake: Quote
Amber Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Nie szczekam. Piszę o osobie pełnej kompleksów, która odreagowuje poniżając innych (brak matury, studiów, wyśmiewanie się ze słabej pracy itp.) na forum internetowym o pieskach. Quote
motyleqq Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']No ja nic na to nie poradzę, ze ktoś tak twierdzi. Widocznie ma powody, żeby Twoje psy za niewychowane uważać. Tak się składa, że jestem osobną jednostką i umiem myśleć samodzielnie. Tak samo jak decydować o tym co zrobię i napiszę. Mało tego nikt się ze mną nie dzieli takimi tajnymi informacjami :placz: Nawet mając fejsbuczka czuje się wyoutowana :shake:[/QUOTE] no ma powody. swoje DOMYSŁY :diabloti: ale dla mnie ktoś, kto myślenie o psach na podwórku ma takie jak mój sąsiad, który swojego trzyma na łańcuchu, jest trochę średnio wiarygodny w swoich domniemywaniach. i jakie tajne informacje, skoro wszystko jest pisane na forum? Quote
asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='motyleqq']no ma powody. swoje DOMYSŁY :diabloti: ale dla mnie ktoś, kto myślenie o psach na podwórku ma takie jak mój sąsiad, który swojego trzyma na łańcuchu, jest trochę średnio wiarygodny w swoich domniemywaniach. i jakie tajne informacje, skoro wszystko jest pisane na forum? no cóz, nie ma odpowiedzialności grupowej, także sory, zakładam, że wiem do kogo tu piejesz, ale pragnę zauwazyć, że pomimo mojej ogromnej sympatii to tejże osoby, nie mam klapek na oczach. No i odpowiadam sama za siebie, a nie za kogos, nawet jeżeli go lubię ;) no to ja jestem w takim razie niedoinformowana, bo nie wiem o co chodzi :lol: Quote
a_niusia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='Amber']Nie szczekam. Piszę o osobie pełnej kompleksów, która odreagowuje poniżając innych (brak matury, studiów, wyśmiewanie się ze słabej pracy itp.) na forum internetowym o pieskach.[/QUOTE] pokaz chociaz jeden post, w ktorym wysmiewam sie z cudzej pracy czy braku matury. wysmiewanie sie z oblanej matury to bylo w galerii gops. wtedy mozna bylo sie wysmiewac. i nikoko nie skreslilas jako czlowieka:)))))))))) Quote
motyleqq Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']no cóz, nie ma odpowiedzialności grupowej, także sory, zakładam, że wiem do kogo tu piejesz, ale pragnę zauwazyć, że pomimo mojej ogromnej sympatii to tejże osoby, nie mam klapek na oczach. No i odpowiadam sama za siebie, a nie za kogos, nawet jeżeli go lubię ;) no to ja jestem w takim razie niedoinformowana, bo nie wiem o co chodzi :lol:[/QUOTE] nie mówię, że masz za to odpowiadać, powiedziałam o tym, bo napisałaś, że nie wiesz czemu miałabyś wiedzieć jak zachowują się moje psy. i nadal tego nie rozumiem, bo już tyyyleee było dyskusji na ten temat, w których zresztą brałaś udział, że chyba jednak doszły Cię już słuchy o moich fatalnych psach ;) Quote
asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='motyleqq']nie mówię, że masz za to odpowiadać, powiedziałam o tym, bo napisałaś, że nie wiesz czemu miałabyś wiedzieć jak zachowują się moje psy. i nadal tego nie rozumiem, bo już tyyyleee było dyskusji na ten temat, w których zresztą brałaś udział, że chyba jednak doszły Cię już słuchy o moich fatalnych psach ;) Czego nie rozumiesz? Tego, że umiem samodzielnie myśleć i mieć SWOJE zdanie na dany temat? Czasami się zgadzać czasami nie? No i nawet jeżeli ktoś, coś, gdzieś, kiedyś powiedział to ja NADAL nie wiem jak się zachowują Twoje psy, bo UWAGA...nie widziałam ich ;) Także ten tego, jakby to ując Aga serio wyluzuj :roll: Quote
dog193 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='Unbelievable']prawda jest taka, że chce mi się śmiać z was wszystkich :grins: aniusia lubi o sobie pisać, to lubi, a wy tylko robicie większy szum, w rezultacie czego aniusia pisze więcej o sobie i wcale jej to nie przeszkadza, a wy się pieklicie cholera wie o co :grins: nie wiem czy się stara robię, ale mi się chyba już znudziły takie zabawy[/QUOTE] Dogadamy się :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='dog193']Dogadamy się :diabloti:[/QUOTE] cicho tam, jedziecie obydwie na zlot- jesteście tak samo złe, albo i gorsze nawet. O! :evil_lol: Quote
dog193 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Ale ja nie należę do TWA :( Martyńcia chyba też nie :D Quote
asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='dog193']Ale ja nie należę do TWA :( Martyńcia chyba też nie :D no nie, ale za to odpowiedz sobie z kim będziesz w jednym domku mieszkać :diabloti: Zło i patologia :evil_lol: Quote
dog193 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Wezmę swojego pieska i pójdę spać do kącika... :lol: Quote
Recommended Posts