Jump to content
Dogomania

Ekipa z zielonego dżipa, czyli Avril, Iwan, Tekila i Kali :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='dog193']Ale ja nie należę do TWA :( Martyńcia chyba też nie :D[/QUOTE]

no nie, ale za to odpowiedz sobie[B][U] z kim [/U][/B]będziesz w jednym domku mieszkać :diabloti: Zło i patologia :evil_lol:

Posted

A ja byłam na korkach, żeby wreszcie stać się odrobinę bardziej wartościowa i tyle czytania..
Każdy ma swoje życie serio :) Ja jestem ze swojego naprawdę zadowolona, osiągam kolejno wszystko, co sobie tylko wymyślam. Póki co. Póki co wszystko jest naprawdę w porządku. I miałam też zwroty w swoim życiu, dziwne rzeczy też wychodziły, coś się nie udawało.. No życie. To, czy ja mam maturę czy nie i czy pójdę na studia czy nie nic nie zmienia, ja dalej mam swoje wymarzone w miarę możlwiości życie (wszystko kwestia czasu) i z nikim bym się nie zamieniła. Myślę, że to wielkie szczęście nie chcieć być kimś innym, bo bywało i tak, że chciałam :) KAŻDEMU tego życzę, serio serio :razz:

[quote name='asiak_kasia']Omry jak tam Twoja presa? Będziecie kopiowac? :razz:[/QUOTE]

No a jak! Ale ciii bo to nielegal :eviltong:

Posted

[quote name='omry']A ja byłam na korkach, żeby wreszcie stać się odrobinę bardziej wartościowa i tyle czytania..
Każdy ma swoje życie serio :) Ja jestem ze swojego naprawdę zadowolona, osiągam kolejno wszystko, co sobie tylko wymyślam. Póki co. Póki co wszystko jest naprawdę w porządku. I miałam też zwroty w swoim życiu, dziwne rzeczy też wychodziły, coś się nie udawało.. No życie. To, czy ja mam maturę czy nie i czy pójdę na studia czy nie nic nie zmienia, ja dalej mam swoje wymarzone w miarę możlwiości życie (wszystko kwestia czasu) i z nikim bym się nie zamieniła. [B]Myślę, że to wielkie szczęście nie chcieć być kimś innym, bo bywało i tak, że chciałam :) KAŻDEMU tego życzę, serio serio :razz:

[/B]
No a jak! Ale ciii bo to nielegal :eviltong:[/QUOTE]

ament :loveu:

a sami czy hodowca? :cool3:

Posted

[quote name='asiak_kasia']ament :loveu:

a sami czy hodowca? :cool3:[/QUOTE]

Właśnie nie wiem póki co, muszę jeszcze pogadać z taką jedną osobą :diabloti:

Posted

[quote name='omry']Właśnie nie wiem póki co, muszę jeszcze pogadać z taką jedną osobą :diabloti:[/QUOTE]

pytam, bo kto wie czy sama nie bede musiała o tym pomyślec, ale ciiii co by nie zapeszać :eviltong:

Posted

[quote name='a_niusia']pokaz chociaz jeden post, w ktorym wysmiewam sie z cudzej pracy czy braku matury.

wysmiewanie sie z oblanej matury to bylo w galerii gops.
wtedy mozna bylo sie wysmiewac. i nikoko nie skreslilas jako czlowieka:))))))))))[/QUOTE]
To chyba bym wszystkie posty musiała zacytować :diabloti:

Czym innym jest odp. w afekcie na zresztą też bardzo miłe zaczepki personalne, a czym innym wparowanie komuś do galerii gdzie się było ze 2 razy i pisanie jaka to siara nie znać podstaw matematyki albo, że ty wiedziałaś, że idziesz na studia w przedszkolu :evil_lol: bo cie tak rodzice wychowali (przygana, że ktoś ma złych rodziców? Albo np., że nie ma rodziców?)

Nie rób z siebie neutralnej dyskutantki bo takiego poziomu wylewanego jadu nie widziałam chyba nigdzie w necie. A, jako, że zmarnowałam młodość przed kompem to przynajmniej o tym coś wiem :diabloti:

Posted

[quote name='Amber']To chyba bym wszystkie posty musiała zacytować :diabloti:

Czym innym jest odp. w afekcie na zresztą też bardzo miłe zaczepki personalne, a czym innym wparowanie komuś do galerii gdzie się było ze 2 razy i pisanie jaka to siara nie znać podstaw matematyki albo, że ty wiedziałaś, że idziesz na studia w przedszkolu :evil_lol: bo cie tak rodzice wychowali (przygana, że ktoś ma złych rodziców? Albo np., że nie ma rodziców?)

Nie rób z siebie neutralnej dyskutantki bo takiego poziomu wylewanego jadu nie widziałam chyba nigdzie w necie. A, jako, że zmarnowałam młodość przed kompem to przynajmniej o tym coś wiem :diabloti:[/QUOTE]

najbardziej jadowidym "dyskutantem" tego forum jestes ty.
to tylko swiadczy o tym jak bardzo powaznie odbierasz to, co sie tutaj dzieje...

Posted

[quote name='Amber']To chyba bym wszystkie posty musiała zacytować :diabloti:

Czym innym jest odp. w afekcie na zresztą też bardzo miłe zaczepki personalne, a czym innym [B]wparowanie komuś do galerii gdzie się było ze 2 razy[/B] i pisanie jaka to siara nie znać podstaw matematyki albo, że ty wiedziałaś, że idziesz na studia w przedszkolu :evil_lol: bo cie tak rodzice wychowali (przygana, że ktoś ma złych rodziców? Albo np., że nie ma rodziców?)

Nie rób z siebie neutralnej dyskutantki bo [B]takiego poziomu wylewanego jadu[/B] nie widziałam chyba nigdzie w necie. A, jako, że zmarnowałam młodość przed kompem to przynajmniej o tym coś wiem :diabloti:[/QUOTE]

o ile się w niej w ogóle było, bo jakoś mi się w oczka nie rzuciło nigdy :diabloti:

już pominę cała resztę wypowiedzi z "debilami" "kretynami", nota bene z wątku o chamstwie ;)

No ale to my się czepiamy, to my gnębimy biedną kobietkę, która dosłownie serduszko na dłoni do nas wyciąga. A to wszystko wina Olka :evil_lol:

Posted

[quote name='a_niusia']najbardziej jadowidym "dyskutantem" tego forum jestes ty.
to tylko swiadczy o tym jak bardzo powaznie odbierasz to, co sie tutaj dzieje...[/QUOTE]
Tak, bo to ja oberwałam bana za obrażanie innych :diabloti:

I tak, biorę na poważnie jak ktoś wypisuje takie rzeczy, że tylko za głowę się złapać. Widzisz - reaguj :cool3:

Posted

[quote name='asiak_kasia']pytam, bo kto wie czy sama nie bede musiała o tym pomyślec, ale ciiii co by nie zapeszać :eviltong:[/QUOTE]

Rotowi uszyska w płomyczki? :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='asiak_kasia']uszka ale niekoniecznie rotkowi :siara:[/QUOTE]

Też je zdradzasz? Mnie aż czasem z tym źle :lol:

Posted

[quote name='omry']Też je zdradzasz? Mnie aż czasem z tym źle :lol:[/QUOTE]

prawde mówiac jeszcze nie wiem. Póki co czekamy sobie spokojnie az się pojawi miocik rotkowy. Ale klaruje się tez możliwość sprowadzenia sobie pieska z dość daleka. I to takiego własnie wymarzonego, wiec zobaczymy :cool3:

Posted

[quote name='asiak_kasia']prawde mówiac jeszcze nie wiem. Póki co czekamy sobie spokojnie az się pojawi miocik rotkowy. Ale klaruje się tez możliwość sprowadzenia sobie pieska z dość daleka. I to takiego własnie wymarzonego, wiec zobaczymy :cool3:[/QUOTE]

Ja już wybrałam, ale szkoda mi rociaków opuszczać. Kiedyś zaadoptuję sobie jakąś fajną sunię :razz:

[quote name='Aleks89']:loveu:A ja dziś dostałem inspiracji i mam nadzieje w tym roku stworze coś CUDOWNEGO:diabloti:[/QUOTE]

Bierz jednego z dwunastu :loveu:

Posted

[quote name='Okamia']A ta znów o tym :roll:[/QUOTE]

:eviltong:

[quote name='Aleks89']Żadnych psów!!!!!!!!!:diabloti:Ja tu myślę o biznesach[/QUOTE]

Chcesz być bardziej zajebisty? :razz: