Yuveza Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 ja widzę;) najbardziej podobało mi sie "Lenia fe" :evil_lol: a nagrodą jest zabawka? u mnie to by sie zabawką tak nie dało :P Quote
A&L Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Ale jest tylko link czy widać okienko normalnie w poście? Zabawka jako nagroda, Lena jest młoda, więc na to idzie :D Quote
Yuveza Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 link, bochyba okienko to przez you tube trzeba bo ja tez wstawiałam przez image w linkach;) Quote
taxelina Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 dodaj [video ] i tu adres [ /video] i zabierz spacje i bedzie dzialac Quote
A&L Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Nie będę się w youtuba bawić. To wstawiam kilka linków: Zabawa z Tosią :D [video]http://imageshack.us/clip/my-videos/26/l46y.mp4/[/video] A tu jakieś z "młodzieńczych lat" Do tej pory tak robi, jak ja jej mówię "fe", a ona nie wie czy może mnie ugryźć czy nie :D [video]http://imageshack.us/clip/my-videos/215/zso.mp4/[/video] Oczywiście sorry za jakośc ;) Quote
Yuveza Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Ale głupawka :evil_lol: a Tosia taka malutka:D troche jak chiłka w przelocie:lol: Ale słodka mała niunia :loveu: Quote
A&L Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Tosia jest dziwolongiem :D Spadam pobawić się trochę z Lenią, a o 18 na "wyjątkowe psy" na animal planet. Ogląda ktoś? Quote
Yuveza Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 ymmm ja nie mam animal planet :(:(:placz: a pewno bym oglądała dużo oglądałam tam programów:D Quote
taxelina Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/208120-Galeria-Leniuszka-)?p=17314107&viewfull=1#post17314107 widzialas? Quote
Guest papillonek Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 westie_justa napisał(a):masz alergie?.... no to tylko psy dla alergików... :/ moja lista wygląda... chyba tak;) 1. Border Collie (jak na razie pies idealny!) 2. Chiński Grzywacz (wygląd super i PP i ten łysy;) i charakter też z tego co sie dowiedziałam ok;)) 3. Foksterier krótkowłosy ( ładna budowa energia i totalny swir:P!) 4. Charcik włoski ( chudziutki, lekki, energiczny psiak) 5. Manchester Terier ( ostatnio mi sie spodobał, skoczny, energiczny;)) no i teraz chyba jeszcze będę musiała sobie przejrzeć te rasy bo skoro mam tyle czasu to chcę wybrać TĄ jedyną idealną:D zrobilam ta liste i dopiero wpadłam że kurcze jeszcze jest tyle super psów:eviltong:.... no to co teraz lincz dożywotni :diabloti:?? A wiesz może że charciki właskie są majmniej inteligentną rasą psów? Quote
Yuveza Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 hmm najmniej inteligentne??:roll: wiem że są wylewne:eviltong: Quote
A&L Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 deer widziałam, zrobiłam tak i wyszło jak widać :roll: Justyna jednak sobie nie obejrzę, bo przez burze program mi się strasznie zacina :roll: Paula ja słyszałam, że dalmatyńczyki są najmniej inteligentne :eviltong: Quote
Yuveza Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Oj tam jak pies sie nauczy dużo to będzie inteligentny:eviltong: tylko niektóre ucza sie szybciej niektóre wolniej;) tutaj też dużą rolę gra motywacja:D Quote
A&L Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 No tak, ale jednego nauczysz komendy w pół godziny, a drugiego w 2 dni :-D Jak ja się dzisiaj nuuuudzęęę... :angryy: Pogoda totalnie z doopyyyy! Ale to normalne w weekend :roll:. Macie jeszcze jeden filmik - zabawa w chowanego ;) [video]http://imageshack.us/clip/my-videos/715/5r7.mp4/[/video] Quote
cockermaister Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Ale sie Lenka z Tosią fajnie bawią ;) :) A&L napisał(a):To fakt :) ... gotuję jagnięcinę... a gdzie kupujesz jagnięcinę bo ja chce Koki kupić ale nigdzie nie mogę spotkać ? Quote
Guest papillonek Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Ale ja mówię to na podstawie rankingu ,który był w MP.Bo słyszeć to słyszałam wiele obiegowych opinii ;) Quote
Kasi i Lena Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 U nas też dzisiaj piękna pogoda, leje, wcześniej burza była. Dobrze że w południe było ładnie to się psice wybiegały. Teraz tylko szybki sik i do domu. Quote
A&L Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Mój znajomy miał dalmatyńca i był tak głupi, że szok :D Kasia daj spokój, to mają być wakacje? :/ Quote
taxelina Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='A&L']deer widziałam, zrobiłam tak i wyszło jak widać :roll: Justyna jednak sobie nie obejrzę, bo przez burze program mi się strasznie zacina :roll: Paula ja słyszałam, że dalmatyńczyki są najmniej inteligentne :eviltong: bo to dziala tylko na Supported videos include: Hulu YouTube Vimeo Dailymotion Metacafe Google facebook a Ty dajesz na cox innego :) Quote
Kasi i Lena Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Ja współczuje dzieciakom na koloniach, obozach bo ciągle pada. Oglądałam pogodę, cały na najbliższy tydzień ma być deszczowy i burzowy:shake: Quote
A&L Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Suuupeeeer. Dobrze, że siedzę w domu, to się chociaż aż tak bardzo nie wkurzam. Nawet Lena na siku nie chciała wyjść. Quote
Kasi i Lena Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 U mnie też nie było radości przy wychodzeniu z domu. Było patrzenie z wyrzutem, bo według suk to ten deszcz to najpewniej mój pomysł:) Quote
A&L Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Hahaha :D U mnie podobnie. Ale i tak gorzej jest przy jedzeniu (od rana podaje jej samą karmę, bez mięsa). Jej mina mówi: "Żartujesz sobie? Sama to jedz!" i odchodzi od miski. Co jakiś czas podchodzi i patrzy na mnie z tą miną, aż w końcu obrażona zjada karmę. Quote
Pieseczkowo Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Dostanie lincz bo gada trzy o trzy piętnascie! :P I bardzoo mi się nie podoba ten odpych do westików i jakies bordery-phi! :D Justyś nie poznałaś jeszcze wszystkiego co tu w Polsce hod.potrafia,a może i wszedzie maja takie pomysly?:P-kto to wie:P Ja to tylko westiki for ever acz kolwiek przepadam za foxami ,lecz tylko szorstkowlosymi te jednka maja straszny charakter-alel sa piekne i maja cudowny ruch! pozniej to chyba whippet i cocer spaniel amerykanski ale o tych wiem mnije niż wiece :P Szkoty sa dla mnie za masywne acz kolwiek maja cos w swobie :) Życzę Ci powodzenia w szukaniu i mam nadzieje,że mo to jednka będzie westik-bo juz czuje sie jakos tak samotnie wszyscy tylko chca inne rase a biedne westusie to w kat :P Jak masz czas to nie ma co się spieszyć i sobie czegoś poszukać,może wpaść na wystawe i zobaczyc je tam? :) Quote
Recommended Posts