Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale jest tylko link czy widać okienko normalnie w poście?
Zabawka jako nagroda, Lena jest młoda, więc na to idzie :D

Posted

Nie będę się w youtuba bawić. To wstawiam kilka linków:

Zabawa z Tosią :D
[video]http://imageshack.us/clip/my-videos/26/l46y.mp4/[/video]

A tu jakieś z "młodzieńczych lat"
Do tej pory tak robi, jak ja jej mówię "fe", a ona nie wie czy może mnie ugryźć czy nie :D
[video]http://imageshack.us/clip/my-videos/215/zso.mp4/[/video]

Oczywiście sorry za jakośc ;)

Posted

Tosia jest dziwolongiem :D
Spadam pobawić się trochę z Lenią, a o 18 na "wyjątkowe psy" na animal planet. Ogląda ktoś?

Guest papillonek
Posted

westie_justa napisał(a):
masz alergie?.... no to tylko psy dla alergików... :/

moja lista wygląda... chyba tak;)
1. Border Collie (jak na razie pies idealny!)
2. Chiński Grzywacz (wygląd super i PP i ten łysy;) i charakter też z tego co sie dowiedziałam ok;))
3. Foksterier krótkowłosy ( ładna budowa energia i totalny swir:P!)
4. Charcik włoski ( chudziutki, lekki, energiczny psiak)
5. Manchester Terier ( ostatnio mi sie spodobał, skoczny, energiczny;))

no i teraz chyba jeszcze będę musiała sobie przejrzeć te rasy bo skoro mam tyle czasu to chcę wybrać TĄ jedyną idealną:D zrobilam ta liste i dopiero wpadłam że kurcze jeszcze jest tyle super psów:eviltong:....

no to co teraz lincz dożywotni :diabloti:??

A wiesz może że charciki właskie są majmniej inteligentną rasą psów?

Posted

deer widziałam, zrobiłam tak i wyszło jak widać :roll:
Justyna jednak sobie nie obejrzę, bo przez burze program mi się strasznie zacina :roll:
Paula ja słyszałam, że dalmatyńczyki są najmniej inteligentne :eviltong:

Posted

Oj tam jak pies sie nauczy dużo to będzie inteligentny:eviltong: tylko niektóre ucza sie szybciej niektóre wolniej;) tutaj też dużą rolę gra motywacja:D

Posted

No tak, ale jednego nauczysz komendy w pół godziny, a drugiego w 2 dni :-D
Jak ja się dzisiaj nuuuudzęęę... :angryy: Pogoda totalnie z doopyyyy! Ale to normalne w weekend :roll:.
Macie jeszcze jeden filmik - zabawa w chowanego ;)
[video]http://imageshack.us/clip/my-videos/715/5r7.mp4/[/video]

Guest papillonek
Posted

Ale ja mówię to na podstawie rankingu ,który był w MP.Bo słyszeć to słyszałam wiele obiegowych opinii ;)

Posted

Suuupeeeer. Dobrze, że siedzę w domu, to się chociaż aż tak bardzo nie wkurzam. Nawet Lena na siku nie chciała wyjść.

Posted

Hahaha :D U mnie podobnie. Ale i tak gorzej jest przy jedzeniu (od rana podaje jej samą karmę, bez mięsa). Jej mina mówi: "Żartujesz sobie? Sama to jedz!" i odchodzi od miski. Co jakiś czas podchodzi i patrzy na mnie z tą miną, aż w końcu obrażona zjada karmę.

Posted

Dostanie lincz bo gada trzy o trzy piętnascie! :P I bardzoo mi się nie podoba ten odpych do westików i jakies bordery-phi! :D Justyś nie poznałaś jeszcze wszystkiego co tu w Polsce hod.potrafia,a może i wszedzie maja takie pomysly?:P-kto to wie:P

Ja to tylko westiki for ever acz kolwiek przepadam za foxami ,lecz tylko szorstkowlosymi te jednka maja straszny charakter-alel sa piekne i maja cudowny ruch! pozniej to chyba whippet i cocer spaniel amerykanski ale o tych wiem mnije niż wiece :P Szkoty sa dla mnie za masywne acz kolwiek maja cos w swobie :) Życzę Ci powodzenia w szukaniu i mam nadzieje,że mo to jednka będzie westik-bo juz czuje sie jakos tak samotnie wszyscy tylko chca inne rase a biedne westusie to w kat :P Jak masz czas to nie ma co się spieszyć i sobie czegoś poszukać,może wpaść na wystawe i zobaczyc je tam? :)