Jump to content
Dogomania

Luna-niebieskooka- w swoim wspanialym DOMU !...ODSZEDL nasz Aniolek..(*)..(*)..(*)..

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I szuka, i szuka, i szuka, i szuka, i szuka, i szuka, i szuka, i szuka, i szuka, i szuka, i szuka, i szuka, i szuka, i szuka, i szuka, i szuka, i szuka, i szuka, i szuka, i szuka, i szuka, i szuka, i szuka, i szuka, i szuka,
I GDZIE TEN DOMEK JEST .................... ?????????????

Posted

[quote name='Igusia']Cześć kochana Lunko:loveu: , jutro ciotka iga zrobi przelewik. Dopeiro dziś się trochę wzbogaciła :shake:

Cioci Igusi, widac Luneczka w serduszko zapadla gleboko......:loveu:
Moze sie cioteczka w swojej okolicy jednak rozejrzy za domkiem dla tej kochanej pannicy ? ? ?
Porosimy o pomoc w rozglaszaniu naszych podopiecznych.
I bardzo, bardzo dziekujemy :loveu: za pomoc w oplacaniu hoteliku dla Lunki.
Lunka w schronisku nie miala juz zadnych szans na adopcje......:shake:
Teraz, co prawda tez nie jest jeszcze w domku, ale przynajmniej ma sucho i cieplo.... i chodzi (!) - bo nie wiadomo, co by bylo, gdyby jeszcze jakis czas zostala na mokrych, zimnych , brudnych kaflach schroniskowego boksu .....:shake:

Posted

Seaside napisał(a):
MagYa^^ ślemy prosto do ZuziM, zaraz na PW prześlę ci jej nr konta,ok??
Zuzia opłąca hotelik Luśce

Nie ma problema :) Pokochalam ta slicznotke juz ponad rok temu.. Myslalam, ze taki sliczny pies szybko znajdzie dom.. ale niestety :(
Nie wypuscimy jej juz spowrotem do schroniska, chodzby sie palilo i walilo! Bede wspierac ile bede mogla..

Posted

[quote name='MagYa^^'] Pokochalam ta slicznotke juz ponad rok temu..
Nie wypuscimy jej juz spowrotem do schroniska, chodzby sie palilo i walilo! Bede wspierac ile bede mogla..

Prawda, ze mozna sie w Lunce zakochac :loveu: ?
A zebyscie wiedzialy , jakie ona ma przyjemniutkie futerko... mieciutkie i jedwabiste .... piekne :loveu: .
I nie ma mowy o oddawaniu do schroniska.... to prawda !
Dziekujemy MagYa za pomoc :Rose: :Rose: :Rose: .

Musimy sie skontaktowac z daisy - Luna ma juz szczepienie zrobione dawno temu.... mozna ja zabierac do Szwecji.... moze tam znajdzie sie dla niej szybciej domek ? daisy musi tylko ja oglosic.
Co o tym myslicie ? ? ? ? ?

Posted

Puchatek napisał(a):
W sumie najważniejsze jest dobro psa a nie to w jakim języku będzie "mówił"

:lol:..tez prawda ;)
Moj TZ czesto jezdzi do Szwecji a jestesmy z Wroclawia, wiec jesli zaistnialaby potrzeba przetransportowania suni do Ystad (o ile TIRem psa mozna..) to mozemy byc wyjsciem "awaryjnym" ;) albo chociaz dotransportowac ja do Swinoujscia..
W zasadzie nie wiem jakie sa zasady jesli chodzi o transport psiska do SZ.

Posted

MagYa^^ napisał(a):
:lol:..tez prawda ;)
Moj TZ czesto jezdzi do Szwecji a jestesmy z Wroclawia, wiec jesli zaistnialaby potrzeba przetransportowania suni do Ystad (o ile TIRem psa mozna..) to mozemy byc wyjsciem "awaryjnym" ;) albo chociaz dotransportowac ja do Swinoujscia..
W zasadzie nie wiem jakie sa zasady jesli chodzi o transport psiska do SZ.

Oj, to wspaniale wiesci ! Bo czesto brak transportu staje na przeszkodzie adopcjom...... bedziemy sie dowiadywac i .... bedziemy w kontakcie. Dziekujemy :loveu: !

Posted

Igusia napisał(a):
Zrobiłam przelwik na Lunkę, jak w ubiegłym miesiącu. Nie pamiętam na kogo... :roll:
Buźki dla Lunki. Zabieram sie za robotę... :placz:

Dziekujemy :loveu: ! Kochana cioteczko - czy placzesz dlatego, ze wspominamy o wyjezdzie ( ewentualnym ) Lunki ... do Szwecji ? ? ?

Posted

Oooooo... Nie wiedziałam nawet... :oops: Płaczę bo ostatnio ciężki okresik mam. Zmiana pracy,zamieszanie, brak czasu... Fajnie byłoby, żeby Luna po szwedzku gadać się nauczyła :eviltong: