Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak. Dwa psy. I chyba tak będzie.
Dolar nie bawi sie z psami (a w sumie szkoda). To użytek emerytowany :).
Śniego - Świnek - Ufoludek raczej chętnie pobiega.

Proponuje spotkać się na tym "rowerowym-landzie". Jest najbliżej ulic a wystarczająco daleko, żeby było niebezpiecznie. Do tego przy wodzie moze być mnóstwo ludzi jak będzie ciepło ;)

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mnie pasuje ale w sobotę mogą być tam rowerzyści, aulica blisko jednak jest i w sumie to niro wiem. a może spotkamy się w jakimś miejscu a później najwyżej gdzieś pójdziemy?

Posted

My na razie się wstrzymujemy, ponieważ cieczka jak jest tak była. ;)
Damy znać jak się skończy to jakoś się też umówimy.
Rowerzyści są tylko na tym "bike-parku", albo jeżdżą na dróżce, zdarza im się też wjechać na asfalt, ale przy stawie jest taka fajna polanka - brak ludzi, trawa, nie ma żadnych drzew tylko są na około. ;)

Posted (edited)

Witajcie ;)
Mam Don-a 5 letniego ok 35 kg. i szpica -10 kg.
Szpic jest kastrowany, a Don dobrze wychowany, czuły na dziewczyny, lecz nie nachalny.
Jesteśmy praktycznie codziennie w Lesie Łagiewnickim, w okolicach Arturówka.
Don chętnie pogoniłby się i pobawił z towarzyszem(ką) porównywalnych gabarytów.
W razie braku chęci zawsze można udać się w przeciwne strony ;)
pozdrawiam

ps. Park Julianowski lub nawet stadion Startu też jest dobry.

Edited by daderma
Posted (edited)

[quote name='Krystak']Prosiłbym o jakieś charakterystyczne miejsce, gdzie w miarę łatwo dojśc z przystanku tramwajowego(ósemki) a później gdzieś sobie przejdziemy.[/QUOTE]

jeśli wysiądziesz na przystkanku 8 Mickiewicza-Żeromskiego(szpital WAM, pod wiaduktem) to wejdziesz od parku i zaraz po prawej stronie masz ten tor, jak nie wiesz gdzie mogę na ciebie zaczekać bo ja też od tej strony będę szła

[quote name='patusiove']My na razie się wstrzymujemy, ponieważ cieczka jak jest tak była. ;)
Damy znać jak się skończy to jakoś się też umówimy.
Rowerzyści są tylko na tym "bike-parku", albo jeżdżą na dróżce, zdarza im się też wjechać na asfalt, ale przy stawie jest taka fajna polanka - brak ludzi, trawa, nie ma żadnych drzew tylko są na około. ;)[/QUOTE]

ludzie tam jednak niestety są, przynajmniej jak ostatnio w byłam

[quote name='daderma']Witajcie ;)
Mam Don-a 5 letniego ok 35 kg. i szpica -10 kg.
Szpic jest kastrowany, a Don dobrze wychowany, czuły na dziewczyny, lecz nie nachalny.
Jesteśmy praktycznie codziennie w Lesie Łagiewnickim, w okolicach Arturówka.
Don chętnie pogoniłby się i pobawił z towarzyszem(ką) porównywalnych gabarytów.
W razie braku chęci zawsze można udać się w przeciwne strony ;)
pozdrawiam[/QUOTE]

cześć:)
jak pewnie przeczytałaś organizujemy dogomaniacki spacer w parku poniatowskiego w sobotę, jeśli chcesz to przyjdź, o ilę się orientuję będzie kilka większych psów
nie będzie to spacer pewnie o jakim myslisz ale jakiś jednak będzie:)

Edited by Kirinna
Posted

Dzięki :-),ale raczej nie.Nie dysponuję zbyt dużą ilością czasu,poza tym staram się chodzić w miejsca spokojne i omijane przez psiarzy, bo nigdy nie wiadomo na jakie psy i ludzi się trafi. Moje psy raczej chodzą bez smyczy i kagańców.Dlatego jesteśmy odludkami ;)
W parku to bez smyczy się nie da ;-(

Posted

[quote name='Kirinna']jeśli wysiądziesz na przystkanku 8 Mickiewicza-Żeromskiego(szpital WAM, pod wiaduktem) to wejdziesz od parku i zaraz po prawej stronie masz ten tor, jak nie wiesz gdzie mogę na ciebie zaczekać bo ja też od tej strony będę szła[/QUOTE]
No jeśli będziesz mogła to proszę o poczekanie na mnie, z pewnością będzie łatwiej ;)

Posted

[quote name='Krystak']No jeśli będziesz mogła to proszę o poczekanie na mnie, z pewnością będzie łatwiej ;)[/QUOTE]

to ok będę czekać przy wejściu do parku za 5 15. jak bedziesz wychodzić z przejścia podziemnego to pewnie nas zauważysz, ostrzegam że jeszcze chodzę do liceum:)

Posted

[quote name='Kirinna']to ok będę czekać przy wejściu do parku za 5 15. jak bedziesz wychodzić z przejścia podziemnego to pewnie nas zauważysz, ostrzegam że jeszcze chodzę do liceum:)[/QUOTE]
do parku za 5.15 tzn. o 14.55 tak? Sorry ze pytam ale taki niekumaty jestem ;)
Ostrzegasz mnie o liceum? A do której klasy chodzisz? Bo uwaga! tez chodzę do liceum ! hehe ;)

Posted (edited)

[quote name='Krystak']do parku za 5.15 tzn. o 14.55 tak? Sorry ze pytam ale taki niekumaty jestem ;)
Ostrzegasz mnie o liceum? A do której klasy chodzisz? Bo uwaga! tez chodzę do liceum ! hehe ;)[/QUOTE]

tak 14 55:) do drugiej

Edited by Kirinna
Posted

[quote name='Krystak']Uhuhu to ja jeszcze o rok młodszy jestem , ale raczej starszej wyglądam.[/QUOTE]

oj tam, ważne że psy się poznają a myslę że wiekowo to będzie bardzo zróżnicowanie

Posted

To ja wypadam staro, rok temu skończyłam liceum :D
To gdzie w końcu się spotykamy? tam jest taki charakterystyczny cmentarz, może obok niego?

Posted

[quote name='Fauka']To ja wypadam staro, rok temu skończyłam liceum :D
To gdzie w końcu się spotykamy? tam jest taki charakterystyczny cmentarz, może obok niego?[/QUOTE]

no nie przesadzaj :)
teraz to mi wszystko jedno gdzie się spotkamy ale jeśli chodzi o cmentarz to lepiej skonkretyzowac w którym miejscu dokładnie żeby nie szukać

Posted

[url]http://mapy.google.pl/maps?q=51.754366,+19.444179&hl=pl&ll=51.754311,19.444331&spn=0.000466,0.001321&sll=52.025459,19.204102&sspn=7.587114,21.643066&t=h&z=20[/url] - tu proponuję :)

Posted

znalazłam, może być to miejsce najwyżej przejdziemy w jakieś spokojniejsze bo tam z kolei ostatnio jeździli na rolkach i lekko mnie denerwowali wjeżdżając między mnie a Juna

Posted

jaki że pogoda się psuje oczywiście na weekend to my jeśli będzie burza z piorunami to nie przyjdziemy jeśli będzi znosnie to przyjdziemy(czyli pochmurno ale bez dużego deszczu

Posted

Szkoda że akurat teraz pogoda się psuje... miałam w planach przyprowadzenie borderów dla urozmaicenia towarzystwa. Zawsze można wybrać następny weekend, godzinę i miejsce mamy ;)