maja602 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 doddy napisał(a):Maja, odpowiem Ci jutro jeśli to nie problem. Dzisiaj już Marta była u Nelsia. Będzie dopiero jutro wieczorem, po pracy. Jutro by zapytała wetów o rozpiskę. Wieczorkiem napiszę kilka słów z dzisiejszych odwiedzin Martusi w lecznicy. Dobrze. Ja jutro będę mogła skontaktować się z moją wetką. Wyleczyła mi koty z panleukopenii. Trzymam kciuki. Quote
maja602 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Mam nadzieję, że nowy dzień przyniesie lepsze wiadomości. Quote
doddy Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Dzisiaj Nelsonik dostał o 12 jedzenie i... nie zwymiotował :) W kale nie ma krwi. :) Pani doktor nie chce nam dawać nadziei, ale sam fakt, że zjadł, nie zwrócił i że brak w kale krwi w końcu jest optymistyczną wieścią. Quote
maja602 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 doddy napisał(a):Dzisiaj Nelsonik dostał o 12 jedzenie i... nie zwymiotował :) W kale nie ma krwi. :) Pani doktor nie chce nam dawać nadziei, ale sam fakt, że zjadł, nie zwrócił i że brak w kale krwi w końcu jest optymistyczną wieścią. Nawet nie wiecie jak mnie ta wiadomość ucieszyła. Dzielny piesek, walczy o życie. Musi być dobrze. Trzymam kciuki i czekam na coraz lepsze wiadomości. Quote
doddy Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Właśnie jestem po rozmowie z Martusią, która jest w lecznicy. Nelsonik jest szatan :) Biega, śmiga, pełny serwis. Je, nie wymiotuje. Za dzień, dwa już może będziemy mogli go zabrać według doktorów i kontynuować leczenie "na dochodzonego". Niunio jest nawadniany i dostaje antybiotyk. Resztę leczenia dzisiaj odstawiono. Quote
maja602 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Takie dobre wiadomości na dobranoc. Wielkie podziękowania za Waszą opiekę i dla lekarzy. Quote
andzia69 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Bardzo dobre wieści!:) oby tak zostało - niech mu bedzie szatan!:) Quote
koosiek Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Czyli lada dzień psiak jedzie do nowego domu? :) Quote
koosiek Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Proszę, zajrzyjcie do Giny - suni, która od jakiegoś czau wisiała mi na głowie, a teraz ma szansę wyrwać się z bezdomności: http://www.dogomania.pl/threads/208343 Quote
doddy Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 koosiek napisał(a):Czyli lada dzień psiak jedzie do nowego domu? :) Czy od razu pojedzie do DS, czy jeszcze DT to zobaczymy. Nie lubimy oddawać psów w trakcie leczenia. Porozmawiamy z rodzinką dzisiaj wieczorem lub jutro jeśli stan szkraba będzie dobry. Quote
Agnieszka_K Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 fajnie że rodzinka już na niego czeka - Nelsonik walczył bo i miał o co;) Quote
PaulinKa030894 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 przepraszam że się wetne . Pilnie potrzebna pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/208342-szok.....szok-PSI-KOŚCIORTUP-ogromny-apel-o-pomoc Quote
doddy Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Nelsonik jest szatanik :) Je, pije sam już, bez namawiania :) Rozwolnienie ustępuje, kupa nie jest jeszcze jest ścisła, ale już nie jest sraczka tryskająca. Wymiotów brak. Niunio jest na lekkostrawnej diecie, dostaje antybiotyk i kroplówki podskórnie. Antybiotyk ma jeszcze dostawać przez tydzień. Dzisiaj już go chyba zabierzemy do domku tymczasowego :) Quote
koosiek Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Przepraszam za off, ale pilnie szukam miejsc dla łagodnego asta i kundelka - mamy tylko dwa tygodnie na zabranie ich od hycla :( http://www.dogomania.pl/threads/198051 Quote
beka Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Cudownie że Nelsonek wraca do zdrowia, wspaniały silny piesek :) A do przytuliska trafiła sunia, Bunia, bardzo łagodna. ALe życie musiałą miec paskudne: cycki powyciągane , uszy zapaskudzone widać tylko do rodzenia była potrzebna Quote
doddy Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Melduję, że Nelsonosław już rozrabia w DT :) W weekend może już się przeprowadzi do nowej rodzinki. Quote
Recommended Posts