Rudzia-Bianca Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Czarek zaprasza na bazarek :) > [FONT=Book Antiqua]ZAMÓW SOBIE KARTKĘ NA DOWOLNĄ OKAZJĘ DLA CZARKA I KASTORA ZAPRASZAM [/FONT] <- Quote
eliza_sk Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Pytanie Arka przeszło bez echa, więc powtórzę, bo czas nagli. Wydatki na Czarka to w tej chwili 466 zł (sam wet, bez hotelu) - zaraz wystawiamy gminie rachunek - więc zakładamy, że jesteśmy na czysto, bo gmina przelewa, my oddajemy Arkowi kasę, bo płacił gotówką za wszystko. Wpłat od darczyńców mam na dziś dzień 400 zł + bazarek mamy_Alfika. Wczoraj oglądał Czarka dr Orzeł - uznał, ze jeśli wyniki krwi wyjdą ok, to nie ma na co czekać z operacją, szacunkowe koszty, ok. 400 zł. I ponownie pytanie do darczyńców. Czy zgadzacie się, aby Wasze wpłaty zostały przeznaczone na operację więzadła Czarka ? Proszę dajcie znać, bo nie ma na co czekać. Quote
Pani Toffina Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 eliza_sk napisał(a):A naiwnie zapytam - czy ktoś zadzwonił ? Zaraz obejrzę program, pod warunkiem, że łącze mi na to pozwoli ... Nikt nie zadzwonił :( Może ludzie sie wystraszyli tasiemca? A może tego, że Czarek mocno kuleje? Może jak kolanko się naprawi to pójdzie lepiej. Quote
Lu_Gosiak Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 eliza_sk napisał(a):........] I ponownie pytanie do darczyńców. Czy zgadzacie się, aby Wasze wpłaty zostały przeznaczone na operację więzadła Czarka ? Proszę dajcie znać, bo nie ma na co czekać. ja oczywiscie sie zgadzam Quote
tomcug Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Wpłaciłam mały grosik więc moje zdanie nie jest zbyt ważne, ale zgadzam się. Quote
eliza_sk Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Dzięki i czekam na kolejne deklaracje :) Quote
mama_Alfika Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Ja wprawdzie za bazarek jeszcze nie wpłaciłam, ale też się zgadzam i moja przyjaciółka Małgosia K. też się zgadza. Wpłaty są przeznaczone dla Czarka i to osoby, które się nim opiekują powinny decydować, jak te środki zostaną spożytkowane. Quote
eliza_sk Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 rencia42 napisał(a):Oczywiście zgadzam się i trzymam kciuki. mama_Alfika napisał(a):Ja wprawdzie za bazarek jeszcze nie wpłaciłam, ale też się zgadzam i moja przyjaciółka Małgosia K. też się zgadza. Wpłaty są przeznaczone dla Czarka i to osoby, które się nim opiekują powinny decydować, jak te środki zostaną spożytkowane. Dzięki ! Dziś Czarek miał badania krwi, których wyniki zadecydują o operacji kolana. Pewnie Arek się dziś pojawi i powie co i jak. Quote
Pani Toffina Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 eliza_sk napisał(a):Dzięki ! Dziś Czarek miał badania krwi, których wyniki zadecydują o operacji kolana. Pewnie Arek się dziś pojawi i powie co i jak. Tak, pojawiam się. Niestety nie wiem, jakie są wyniki krwi bo - zgodnie z przewidywaniami - nie mogę dodzwonić się do przychodni. Będzie wiadomo w poniedziałek. Ale mogę powiedzieć tyle, że Czarek to nie ten sam pies: dziś był radosny, merdający ogonem, chwilami nawet na mnie próbował skakać (co nie jest łatwe jak się ma połamane kolano :) ). Przytył, robaków już nie ma, jego sierść się lśni. Nie jest źle. Odezwę się co i jak gdy tylko będę miał info o wynikach. Quote
Pani Toffina Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 I jeszcze zdjęcie sprzed tygodnia (świeżego jeszcze nie mam - pewnie zrobię przy najbliższej okazji): Quote
eliza_sk Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 To fakt, w Kundlu Czarek bardzo ładnie się zaprezentował, lśniący, merdający ogonem staruszek. Super ! Quote
Pani Toffina Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Wczoraj byłem po wyniki badań krwi. Niestety, jest coś nie tak z wątrobą. Wyniki są na tyle złe, że Czarek musi poczekać z operacją kolana. Przez dwa tygodnie będzie jeść leki na wątrobę, a potem badamy ponownie krew. Czarek powinien też jeść karmę specjalnie dla psów z problemami wątroby. Pytanie, czy ktoś z Was ma może taką karmę po swoim psie i już nie potrzebuje? Powyzej wyniki badań krwi Czarka. Parametr, który zaniepokoił weta to pierwszy z listy "Alat". Norma to około 50. Quote
Rudzia-Bianca Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 I jeszcze to ... ile może spaść na jednego biedaka :( Quote
Pani Toffina Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 eliza_sk napisał(a):Pani Toffina co u Czarka ? Nic nie pisalem, bom wczoraj cały dzień na wyjeździe był. U Czarka w zasadzie nic nowego. Zajada pigułki, mam nadzieje, że mu wątróbka się leczy. Za 10 dni powtórka badań i, jeżeli będą dobre, ponownie rozważymy temat operacji więzadła. Spróbuje podjechać do Czarka w weekend i zrobić jakieś nowe zdjęcia. Quote
Asior Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 mogę pomóc z karmą.. mam zakupioną dla mojego Luckiego ale on nie chce się jej tknąć, to jest royal, musiałam mu zmienić na Hilsa, więc zostało jakieś 5 kg.. Miałam dać Moonowi, ale Czarek w większej potrzebie chyba... Quote
Rudzia-Bianca Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 A ja przypominam się znów z bazarkiem dla Czarka... http://www.dogomania.pl/threads/208133-Kartkowy-sklepik-na-Czarka-i-Kastora-do-15.06-godz.-23.00-OTWARTE-ZAPRASZAMY?p=16914768#post16914768 Quote
eliza_sk Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Asior napisał(a):mogę pomóc z karmą.. mam zakupioną dla mojego Luckiego ale on nie chce się jej tknąć, to jest royal, musiałam mu zmienić na Hilsa, więc zostało jakieś 5 kg.. Miałam dać Moonowi, ale Czarek w większej potrzebie chyba... Super Asior ! Czyli masz hepatica ? Quote
eliza_sk Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Potwierdzam wpłatę od Alfikowej z bazarku - 195 zł, dopisuję na I stronę. Quote
Roszpunka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Witam Czarka cieplutko i słonecznie :cool1:, mam nadzieję, że zdrówko dopisuje i upały nie dokuczają zbytnio.... Quote
Pani Toffina Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Wieści z urzedu gminy: dzisiaj miałem telefon + maila z gminy Zabierzów z potwierdzeniem tego, ze pani wojt wyrazila zgode na pozostanie Czarka w hotelu takze po zakonczeniu leczenia. To bardzo dobre wiesci. Jest jeszcze zamieszanie male z platnosciami: wystawiony rachunek musi jakies tam warunki spelniac. Mam dostac szczegoly mailem. Quote
eliza_sk Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Pani Toffina napisał(a):Wieści z urzedu gminy: dzisiaj miałem telefon + maila z gminy Zabierzów z potwierdzeniem tego, ze pani wojt wyrazila zgode na pozostanie Czarka w hotelu takze po zakonczeniu leczenia. To bardzo dobre wiesci. Jest jeszcze zamieszanie male z platnosciami: wystawiony rachunek musi jakies tam warunki spelniac. Mam dostac szczegoly mailem. To rzeczywiście super wieści, a myślisz, że decyzja zapadła po otrzymaniu faktury z Hoteliku ? Nasz rachunek ma coś nie halo ? Quote
Recommended Posts