Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kochane ciocie watek z innej beczki: kicia.....

[url]http://www.dogomania.pl/threads/212490-Przygarni%C4%99ta-z-ulicy-Zosia...musi-znale%C5%BA%C4%87-dt-lub-ds....pilne-na-wczoraj!!!!!?p=17396616#post17396616[/url]

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak dawno mnie u Bobka nie było, doczytałam wszystko dokładnie i najbardziej podoba mi się potencjalny domek dla Bobisia u ... Danavas :D noooo zgódź się, Twoja mama już się zgodziła ;)

Posted

[quote name='feliksik']ja znowu podczytuję czy tu już nie ma jakiś konkretów - już kicię ci reklamuję, żeby dla Bobinka było miejsce:cool3:[/QUOTE]
hehe..najpierw mi pomóżcie wyadoptować kiciora to porozmawiam z mamą....bo jak już to ona jest potencjalną adoptującą....
a swoja drogą .....niezły mi tu spisek pod nosem knujecie;)

Posted

[quote name='danavas']a swoja drogą .....niezły mi tu spisek pod nosem knujecie;)[/QUOTE]
my:shake: :razz:, no co ty:siara:, takie sobie rozmówki przy kawie:popcorn:.

[SIZE=1][COLOR=silver]dziewczyny dawajcie dalej:happy1:. [B]marra[/B] wspomóż mnie:diabloti: kicię trzeba wyadoptować[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='feliksik']my:shake: :razz:, no co ty:siara:, takie sobie rozmówki przy kawie:popcorn:.

[SIZE=1][COLOR=silver]dziewczyny dawajcie dalej:happy1:. [B]marra[/B] wspomóż mnie:diabloti: kicię trzeba wyadoptować[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
wariatki;)

Posted

[quote name='danavas']wariatki;)[/QUOTE]

:ices_bla:kurcze chyba zobaczyła tą czcionkę jasną :wallbash:- no białą już nie mogłam pisać:niewiem:ale jeszcze coś wymyślę:hmmmm:

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/212696-Po-raz-pierwszy%21%21%21%21%21-Wybory-Miss-i-Mistera-dogo%21%21%21%21zapraszamy-do-20.08.2011-do-22-00?p=17419664#post17419664"]http://www.dogomania.pl/threads/212696-Po-raz-pierwszy!!!!!-Wybory-Miss-i-Mistera-dogo!!!!zapraszamy-do-20.08.2011-do-22-00?p=17419664#post17419664[/URL]

[COLOR=darkred][B][SIZE=4]bazarek konkursowy....Wybieramy Miss i Mistera dogo:)

Zapraszamy!!!!![/SIZE][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='feliksik']my:shake: :razz:, no co ty:siara:, takie sobie rozmówki przy kawie:popcorn:.

[SIZE=1][COLOR=silver]dziewczyny dawajcie dalej:happy1:. [B]marra[/B] wspomóż mnie:diabloti: kicię trzeba wyadoptować[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

To co, zrzuta na ogłoszenia dla kota ??:diabloti:

Posted

kupiłam Bobiemu świetlika...zakrapiamy a on trze to oczko non stop....już się czerwone robi....pani w aptece na mnie dziwnie patrzyła i mówi mi że jak ma Bobiemu pomóc świetlik skoro mu krople z antybiotykiem nie pomogły...ciotki ja bym z nim do okulisty pojechała....znacie jakiegoś w pobliżu ????

Posted

[quote name='danavas']niech każda sterroryzuje swoich sąsiadów...na bank ktoś się skusi...a kotek jest cud malina:)[/QUOTE]

To ja odpadam, mam większość sąsiadów antyzwierzęcych :( a Ci zwierzolubni, zakoceni i zapsieni po same uszy :)

[quote name='danavas']kupiłam Bobiemu świetlika...zakrapiamy a on trze to oczko non stop....już się czerwone robi....pani w aptece na mnie dziwnie patrzyła i mówi mi że jak ma Bobiemu pomóc świetlik skoro mu krople z antybiotykiem nie pomogły...ciotki ja bym z nim do okulisty pojechała....znacie jakiegoś w pobliżu ????[/QUOTE]

Do weta jak najbardziej, ale świetlika warto spróbować, nie zaszkodzi a może pomoże :)
za chwil kilka przejelę moją deklarację dla Bobka :)

Posted

[quote name='marra']To co, zrzuta na ogłoszenia dla kota ??:diabloti:[/QUOTE]

[quote name='danavas']niech każda sterroryzuje swoich sąsiadów...na bank ktoś się skusi...a kotek jest cud malina:)[/QUOTE]

to ja zrobię cafeanimal i rozsyłam kicię gdzie się da

Posted

dziś mama zauważyła ze świetlik Bobiemu służy...... ale znów wrócił łupież.....i jakaś wysypka...mam w domu remont i wszędzie się kurzy, więc może on taki delikatny typ, alergik czy co?........ jeszcze tylko jutro trochę grubej roboty i generalne sprzątanie....zobacze co z ta wysypka jak ogarniemy cały bajzel.....

Posted

Przepraszam za offa.

Zapraszam na bazarek. Każdy puzzel to tylko 2 zł na mega dług 10tys.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/212775-Kup-PUZZLA-za-2zł-i-pomóż-zwalczyć-GIGANTYCZNY-dług-FZL!!Do-09.09-godz.-00.00?p=17428307#post17428307[/url]

Posted

[quote name='feliksik']to ja zrobię cafeanimal i rozsyłam kicię gdzie się da[/QUOTE]

[quote name='danavas']super:):):)[/QUOTE]

Złamała się :D