Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
A małych misiów Teosiów w łóżku :eviltong:

:roflt: hahahahha

u mnie też nie ma sprawiedliwości - tylko Zuzia śpi pod kołdrą, Drops też śpi z nami, ale jemu wolno przyjść dopiero jak śpimy :D

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koteczka wczoraj pojechała :) Wprawdzie dom mnie nie zachwycił, ale przynajmniej ludzie szczerzy, a nie jakieś obłudne padalce. Matka jeszcze w opiece nad zwierzakami w latach 80 tkwi, ale edukowalna. A córka widać, ze by chciała wszytko tip top, znaczy jak u mnie kiedyś, więc dałam dziewczynie szansę ;)

A Teoś potrzebuje zdjęć do ogłoszeń, niech ktoś mnie kopnie w zadek ;)

Posted

wieso napisał(a):
A Teoś potrzebuje zdjęć do ogłoszeń, niech ktoś mnie kopnie w zadek ;)

:confused::confused::confused::krolik:
o!!!! udalo sie :) cudny maluszek a i zdjatka piekne....

Posted

[quote name='Agucha']Teoś tak śmiesznie mruży oczy. To wina światła czy on tak ma? :)

Nie wiem, bo w sumie zdjęcia były robione w cieniu. Ale w domu ma okrąglejsze. Dobrze, ze mrużył, bo wygląda na mądrzejszego :lol: On jest nieproporcjonalny bardzo, składa się głównie z uszu i ogona + spore oczy robią z niego kretyna ;)

Doszło 10 zł od obraczus87 :Rose:

Posted

[quote name='zerduszko']Nie wiem, bo w sumie zdjęcia były robione w cieniu. Ale w domu ma okrąglejsze. Dobrze, ze mrużył, bo wygląda na mądrzejszego :lol: On jest nieproporcjonalny bardzo, składa się głównie z uszu i ogona + spore oczy robią z niego kretyna ;)

Toś go podsumowała :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Nie wiem, bo w sumie zdjęcia były robione w cieniu. Ale w domu ma okrąglejsze. Dobrze, ze mrużył, bo wygląda na mądrzejszego :lol: On jest nieproporcjonalny bardzo, składa się głównie z uszu i ogona + spore oczy robią z niego kretyna ;)

Ale chyba nie umieścisz tego w ogłoszeniu ;)

Posted

Jaki jest pies każdy widzi, będą zdjęcia :lol: a charakter ma całkiem nieidiotyczny :) Bystry, rezolutny, odważny, wesolutki, z charakterkiem :) Ino się nie bawi zabawkami na razie.

Posted

zerduszko napisał(a):
Ino się nie bawi zabawkami na razie.

a będziesz tu opisywała jak go uczysz bawić się??? :D z wersją alternatywną w razie jakby Teoś był psim dziadkiem? :evil_lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Nie wiem, bo w sumie zdjęcia były robione w cieniu. Ale w domu ma okrąglejsze. Dobrze, ze mrużył, bo wygląda na mądrzejszego :lol: On jest nieproporcjonalny bardzo, składa się głównie z uszu i ogona + spore oczy robią z niego kretyna ;)

Sznoruwa znaczy się :lol: :lol: :lol:

Posted

Agucha napisał(a):
O jesus! Miało być - sznurówa :oops::oops::oops:
Literki mnie się poprzestawiały... :roll:

aaa ok! :) no to wszystko jasne :lol:

bo ja myślałam, że wy znowu w tym śląskim narzeczu ... :evil_lol:

Posted

Jambi jak Ci się takie foto może podobać :lol: Ale się kot wymienił, znaczy że tej na dole nie ma i jest inna ;) Teraz mam walki kocie, może i ja powinnam zorganizować jakie widowisko? Psy też się przyłączą pewnie...