malawaszka Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 zerduszko napisał(a):A małych misiów Teosiów w łóżku :eviltong: :roflt: hahahahha u mnie też nie ma sprawiedliwości - tylko Zuzia śpi pod kołdrą, Drops też śpi z nami, ale jemu wolno przyjść dopiero jak śpimy :D Quote
WATACHA Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 U nas w łóżku śpi miś Leoś :).Mentor czasami, ale rzadko.Z tym, że miś Leoś to cwaniak i podkrada miejsca ;) Quote
zerduszko Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Koteczka wczoraj pojechała :) Wprawdzie dom mnie nie zachwycił, ale przynajmniej ludzie szczerzy, a nie jakieś obłudne padalce. Matka jeszcze w opiece nad zwierzakami w latach 80 tkwi, ale edukowalna. A córka widać, ze by chciała wszytko tip top, znaczy jak u mnie kiedyś, więc dałam dziewczynie szansę ;) A Teoś potrzebuje zdjęć do ogłoszeń, niech ktoś mnie kopnie w zadek ;) Quote
wieso Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 A Teoś potrzebuje zdjęć do ogłoszeń, niech ktoś mnie kopnie w zadek ;)[/QUOTE] :confused::confused::confused::krolik: Quote
malawaszka Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 ślicznotek! jak Ci się rozdzwoni telefon to pamiętaj też o Astro i Agencie od missieek - Astro ciut podobny, Agent - też nieduży :oops: Quote
zerduszko Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Nie musisz mi mówić :lol: Ale zamiast o Agencie ja pomyślałam o Florce :) Quote
Agucha Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Teoś tak śmiesznie mruży oczy. To wina światła czy on tak ma? :) http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Teo/Teo093.jpg Fajowy jest! Quote
Saththa Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Ale cudowny ;) Telefon się rozdzwonić powinien jak nic! Quote
wieso Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 wieso napisał(a):A Teoś potrzebuje zdjęć do ogłoszeń, niech ktoś mnie kopnie w zadek ;) :confused::confused::confused::krolik: o!!!! udalo sie :) cudny maluszek a i zdjatka piekne.... Quote
zerduszko Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 [quote name='Agucha']Teoś tak śmiesznie mruży oczy. To wina światła czy on tak ma? :) Nie wiem, bo w sumie zdjęcia były robione w cieniu. Ale w domu ma okrąglejsze. Dobrze, ze mrużył, bo wygląda na mądrzejszego :lol: On jest nieproporcjonalny bardzo, składa się głównie z uszu i ogona + spore oczy robią z niego kretyna ;) Doszło 10 zł od obraczus87 :Rose: Quote
Saththa Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='zerduszko']Nie wiem, bo w sumie zdjęcia były robione w cieniu. Ale w domu ma okrąglejsze. Dobrze, ze mrużył, bo wygląda na mądrzejszego :lol: On jest nieproporcjonalny bardzo, składa się głównie z uszu i ogona + spore oczy robią z niego kretyna ;) Doszło 10 zł od obraczus87 :Rose: Toś go podsumowała :lol: Quote
WATACHA Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='zerduszko']Nie wiem, bo w sumie zdjęcia były robione w cieniu. Ale w domu ma okrąglejsze. Dobrze, ze mrużył, bo wygląda na mądrzejszego :lol: On jest nieproporcjonalny bardzo, składa się głównie z uszu i ogona + spore oczy robią z niego kretyna ;) Doszło 10 zł od obraczus87 :Rose: Ale chyba nie umieścisz tego w ogłoszeniu ;) Quote
zerduszko Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Jaki jest pies każdy widzi, będą zdjęcia :lol: a charakter ma całkiem nieidiotyczny :) Bystry, rezolutny, odważny, wesolutki, z charakterkiem :) Ino się nie bawi zabawkami na razie. Quote
malawaszka Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 zerduszko napisał(a):Ino się nie bawi zabawkami na razie. a będziesz tu opisywała jak go uczysz bawić się??? :D z wersją alternatywną w razie jakby Teoś był psim dziadkiem? :evil_lol: Quote
zerduszko Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 A nie wiem czy go będę uczyć, do domu niech idzie :lol: Quote
wilczy zew Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 zerduszko napisał(a):A nie wiem czy go będę uczyć, do domu niech idzie :lol: ale dyplomacja :D Quote
Agucha Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 zerduszko napisał(a):Nie wiem, bo w sumie zdjęcia były robione w cieniu. Ale w domu ma okrąglejsze. Dobrze, ze mrużył, bo wygląda na mądrzejszego :lol: On jest nieproporcjonalny bardzo, składa się głównie z uszu i ogona + spore oczy robią z niego kretyna ;) Sznoruwa znaczy się :lol: :lol: :lol: Quote
jambi Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Agucha, co to jest "sznoruwa" ??? http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Jagoda/Duperelek090.jpg - cudna ta fota ale maluch jest super! słodziak niesamowity :) Quote
Agucha Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 jambi napisał(a):Agucha, co to jest "sznoruwa" ??? O jesus! Miało być - sznurówa :oops::oops::oops: Literki mnie się poprzestawiały... :roll: Quote
jambi Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Agucha napisał(a):O jesus! Miało być - sznurówa :oops::oops::oops: Literki mnie się poprzestawiały... :roll: aaa ok! :) no to wszystko jasne :lol: bo ja myślałam, że wy znowu w tym śląskim narzeczu ... :evil_lol: Quote
zerduszko Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Jambi jak Ci się takie foto może podobać :lol: Ale się kot wymienił, znaczy że tej na dole nie ma i jest inna ;) Teraz mam walki kocie, może i ja powinnam zorganizować jakie widowisko? Psy też się przyłączą pewnie... Quote
jambi Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 ale czemu miałoby mi się nie podobać? kiedy właśnie fajne jest! :) Quote
Recommended Posts