Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wieso napisał(a):
znowu nie wiem ,za co ale tez trzymam....

A na co teraz Teo czeka ? ;) Byle do piątku! Jedziem razem na wizytę p.a. i jak będzie ok, to zostaje :)

Teo waży dziś już 3,9 kg, froliki robią swoje. Cóż, wybreda mała.

Posted

Dpa, dpa, dpa... Co temu debilowi do łba strzeliło? Idę się pochlastać, to nie jest na moje nerwy :( Powiem jedno: masakra :( Całe zdrowie zeżrą mi te gałgany.
Teo jest w nowym domu, zobaczymy jak długo.

Posted

zerduszko napisał(a):
Dpa, dpa, dpa... Co temu debilowi do łba strzeliło? Idę się pochlastać, to nie jest na moje nerwy :( Powiem jedno: masakra :( Całe zdrowie zeżrą mi te gałgany.
Teo jest w nowym domu, zobaczymy jak długo.

Aaaaaale co się stało??

Tj ciesze się ale w sumie nie wiem czy to dobrze, ze się cieszę, ze jest w tym nowym domu no bo skoro ma wrócić?:hmmmm:... Co się wydarzyło?

Bo zwariowałam :)

EDIT: i nie wiem czy moge sie cieszyć czy nie....

Posted

Teo się popisał pięknie, nie wiem co się stało, ale nagle zrobił się niespokojny i doskoczył do Pani - nie wiem czy chciał sprawdzić czy ma smakołyka czy ją złapać. No i się rozdarł jak kretyn, Pan wszedł do domu to histerii dostał. Ja rozumiem: stres. Ale przecież to nie była jego pierwsza wizyta w obcym domu i zawsze było ok. Oby to nie był zły znak... Wyczuł skubaniec jak nic, ze coś jest inaczej. Potem smakołyczki go wyluzowały, znów wszedł do domu Pan i było ok, łasił się do niego, buziaki chciał dawać, ale do Pani dalej nie bardzo. Miałam ochotę zabrać go i uciekać, ale... tak czasem bywa. Timi też obwarczał przyszłego Pana, a na drugi dzień nie odstępował go na krok. Nie wiem czy zrobiłam dobrze, mam mętlik w głowie :( Ale im dłużej on u mnie by został, tym bardziej byśmy się związali i coraz trudniej będzie go oddać. Tak to z tymi moimi synusiami jest, nie powinnam im tyle uczuć okazywać :( Mam dość wszystkiego.

Posted

Wiecie co, ja to wszystko wiem, ale serce mi pękło na milion części i głowa rozbolała. Teraz analizuję każde słowo i gest, wyłapuje co zrobiłam źle. Stało się już i koniec :( Ale dziś to chyba nie zasnę i co się namartwię do jutra to moje :(

Posted

I kto to mówi :D No uf, uf... Pani mi o 8 już napisała, że wszystko ok. Poznał się z całą rodziną, papużka bardzo mu się spodobała :diabloti: Pieszczoszkuje się, w nocy spał Panu prawie na głowie swoim zwyczajem :lol: czyli idzie ku dobremu. Niestety próbował nawiewać :mad: Musi przytyć, on się mieści między słupkiem a bramą :crazyeye: Na szczęści jest wydzielona część "rekreacyjna" podwórka i tam się przez siatkę nie przeciśnie ;) Pewnie jak się przyzwyczai, to nie będzie próbował, najgorsze pierwsze dni.

Posted

Na szczęście to przewidziałam i 100 razy o tym mówiłam, zresztą ta brama i tak jest często otwarta (Pan jest mechanikiem), więc maja podzielone podwórko.

Do mnie chciał uciekać :D W nocy przyszła kota na pocieszkę, mruczała do 3 i dopraszała się o głaskanie! Uśpiła mnie tym mruczeniem :lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Na szczęście to przewidziałam i 100 razy o tym mówiłam, zresztą ta brama i tak jest często otwarta (Pan jest mechanikiem), więc maja podzielone podwórko.

Do mnie chciał uciekać :D W nocy przyszła kota na pocieszkę, mruczała do 3 i dopraszała się o głaskanie! Uśpiła mnie tym mruczeniem :lol:

ale juz jestes wyspana, co ?

Posted

poustawiał nowe państwo! że mały to wcale nie znaczy że mozna mu na łebku skakac. pies mały ale wielki duchem :lol:
ciut poustawia i pokocha mocno tym swoim wielkim serduchem:loveu:

Posted

wieso napisał(a):
ale juz jestes wyspana, co ?

Po śmierci się wyśpię :D

Kropeek - o totototo! On taki właśnie mały, a ma osobowość, charakter i rozum jak olbrzym ;) Jak sie do neigo gada, to tak uważnie śledzi każdy gest, ma się wrażenie, że wszytko rozumie. Po co ja go oddawałam, buuu :(