Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jambi napisał(a):
ale czemu miałoby mi się nie podobać? kiedy właśnie fajne jest! :)

Bo koty są na nim pijane :lol:

Lilo - ja się bardzo szybko przyzwyczaiłam, co za ulga po Swissie :lol: Takich Teosiów mogłabym mieć 10 :)

Posted

[quote name='zerduszko']Przypominam ;) proszę jutro kciukać za Teosia.

tez bede kciukowac ale przyznam szczerze ze nie doczytalam dlaczego ?

Posted

Jutro jedziemy pozbyć się jajuszków.

On jest niesamowicie grzeczny. Gdzie są Ci ludzie, który chcą żeby pies był grzeczny bez wysiłku? :lol: Dziś ćwiczyłam z Lizką, a on luzem. I chodził sobie, wąchał, patrzył czy już, nie przeszkadzał :mdleje: Moja Sadie to by sobie na pewno znalazła jakieś zajęcie :diabloti: Muszę założyć hodowle takich czarnych kundlów jak Lizka i Teo, dla leniwych :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
znajdzie znajdzie - na pewno - trzymam :kciuki:

Jak nie znajdzie, to płakać nie będę :D Ale po co się ma maluszek przywiązywać siedząc dłużej. Dziś jak go wetka wypuściła, to taki zagubiony, ogonek na dół :( a jak mnie zlokalizował to już sprężyka, języczek i ogonek w ruch!

Posted

Teoś czuje się super, apetyt ma jak koń! Zjadł wszystko co mu przygotowałam na śniadanie i jeszcze chodził i zaglądał do miski. A zawsze zjadał tak 1/4 :/ przez co niestety schudł i przed zabiegiem ważył tylko 3,5 kg :( Tylko suczki i suczki, ale koniec już z tym niebawem ;)
Szwami się nie interesuje, nie ma potrzeby zakładania kołnierza. Tulił się całą noc, ale ma konkurentkę do porannych przytulanek :lol:

Posted

Malutki jest bardzo, ale się nic a nic nie boi dużych psów! Dziś mi się odwołał z biegu od duzego samca - kiedy on się tego nauczył? :lol:

Kruszek wietrzy ranki ;)