malawaszka Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 ale to macie jakąś suczkę z cieczką w okolicy? :lol: Quote
Agucha Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 malawaszka napisał(a):ale to macie jakąś suczkę z cieczką w okolicy? :lol: Nie. On taki kochliwy z zasady chyba :) Moje dwie wczoraj namiętnie molestował i przyznam - ładnie mu było z biało-czarną czuprynką z ogona mojej Zuzy :lol: :lol: :lol: Quote
zerduszko Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Agucha nie przesadzaj, nie wskakiwał na Twoje suczki, więc jeszcze się w miarę zachowywał ;) Lizka zaczepia go do zabawy, a on jest przekonany, że jej o co innego idzie, hihihi :P Quote
Agucha Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 zerduszko napisał(a):Agucha nie przesadzaj, nie wskakiwał na Twoje suczki, więc jeszcze się w miarę zachowywał ;) Lizka zaczepia go do zabawy, a on jest przekonany, że jej o co innego idzie, hihihi :P Można uznać, że się wstydził, bo to był pierwszy raz :lol: Quote
wilczy zew Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Koniecznie idz do lekarza bo zaczerwienienie jest za duże!! Na brzuchu nie mogłaś sama? Kleszcza wyciąga się kręcąc w kierunku przeciwnym do ruchu wskazówek. Quote
malawaszka Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 byłam dziś u lekarza - wydłubał mi resztkę igłą z tłustego brzuszysk :oops: masakra brrr i kazał obserwować a sama nie mogłam - bo o ile z psów wyjmuję bez mrugnięcia okiem, to w mojej własnej skórze taki obcy wywołał jakies dziwne odczucia i nie mogłam sama i już no... nienawidzę tego dziadostwa! aaaa Quote
Saththa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 malawaszka napisał(a):byłam dziś u lekarza - wydłubał mi resztkę igłą z tłustego brzuszysk :oops: masakra brrr i kazał obserwować a sama nie mogłam - bo o ile z psów wyjmuję bez mrugnięcia okiem, to w mojej własnej skórze taki obcy wywołał jakies dziwne odczucia i nie mogłam sama i już no... nienawidzę tego dziadostwa! aaaa moja ciocia x lat temu wydłubywała głowę. Wydłubała ale dziura w nodze szeroka na 1 cm i głeboka dość. Nie chciała się goić... wiec to może i lepiej, ze lekarz wydłubał;) Quote
zerduszko Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Weźcie mi nawet nie gadajcie o kleszczorach, dziś wyciągnęłam z Teo 3, a z Lizki dwa kleszcze! Opite! Oboje są zakropieni, Liz ma do tego obrożę. W tamtym roku Lizka miała jednego kleszcza na cały sezon... Teo był dziś z nami na treningu, ale darł ryjka :lol: Poćwiczył trochę nie bycie w centrum uwagi ;) A bazarek na odjajuszkowanie robię i robię.... Kota ma mieć dom w piątek, trzymać! Ale nie tak jak wtedy :lol: Quote
Saththa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='zerduszko']Weźcie mi nawet nie gadajcie o kleszczorach, dziś wyciągnęłam z Teo 3, a z Lizki dwa kleszcze! Opite! Oboje są zakropieni, Liz ma do tego obrożę. W tamtym roku Lizka miała jednego kleszcza na cały sezon... Teo był dziś z nami na treningu, ale darł ryjka :lol: Poćwiczył trochę nie bycie w centrum uwagi ;) A bazarek na odjajuszkowanie robię i robię.... Kota ma mieć dom w piątek, trzymać! Ale nie tak jak wtedy :lol: 3mam, pluje i pukam!! :kciuki: tfu tfu, puk puk! O! Quote
Agucha Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 zerduszko napisał(a):Weźcie mi nawet nie gadajcie o kleszczorach, dziś wyciągnęłam z Teo 3, a z Lizki dwa kleszcze! Opite! Oboje są zakropieni, Liz ma do tego obrożę. W tamtym roku Lizka miała jednego kleszcza na cały sezon... No cóż... Znam to! takie GADY niestety w naszym lesie...:angryy: Za piątek również zaciskam! :) Quote
zerduszko Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 A takiej laluni nikt nie chce, Agucha?? :diabloti: http://www.dogomania.pl/threads/208047-Kilku-miesi%C4%99czna-koteczka-szuka-dt-i-ds-male%C5%84ka-czarno-bia%C5%82a.?p=16907914#post16907914 Quote
Agucha Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='zerduszko']A takiej laluni nikt nie chce, Agucha?? :diabloti: http://www.dogomania.pl/threads/208047-Kilku-miesi%C4%99czna-koteczka-szuka-dt-i-ds-male%C5%84ka-czarno-bia%C5%82a.?p=16907914#post16907914 Noce jeszcze zimne... chyba podziękuję :roflt: Piękna jest :) Quote
zerduszko Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Jak już zeszłyśmy na koty :lol: Na dole mam jeszcze jeden schodek, w sam raz na taki "wypadek" ;) Quote
zerduszko Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Zapraszam na bazarek na Teo http://www.dogomania.pl/threads/208115-Dla-domu-kremy-ciuszki-dla-ch%C5%82opaka-i-dziewczyny-%C5%82adowarka-na-Teo-do-3.06?p=16912302#post16912302 Serdecznie zaprasza Lizka :D coby poszedł już ten natręt :D Ćwiczymy z Teo przywołanie i bardzo ładnie reaguje na jakąkolwiek komendę :lol: i mijanie psów spokojnie, tu jest ciężko - szczególnie jak Aguchy gwiazdy idą ;) Quote
obraczus87 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Pozwole sobie na wproszenie się na wątek. Piekny psiak... cudny :) Poproszę o numer konta... wyślę skromną dyszkę. Quote
zerduszko Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Zdecydowanie dwie ręce do opanowywanie go są potrzebne :D Ale będą, muszę popstrykać do ogłoszeń :/ Kurde, uwielbiam z nim spać. Jak z misiem w dzieciństwie ;) Moje zwierzaki mają zakaz wstępu do łóżka jak ja jestem (w praktyce wchodzą od Damiana strony), a bez niego nie umiem zasnąć :lol: Quote
wilczy zew Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 zerduszko napisał(a): Kurde, uwielbiam z nim spać. Jak z misiem w dzieciństwie ;) Moje zwierzaki mają zakaz wstępu do łóżka jak ja jestem (w praktyce wchodzą od Damiana strony), a bez niego nie umiem zasnąć :lol: przecież to niesprawiedliwe :mad: Quote
zerduszko Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 A kto powiedział, ze życie jest sprawiedliwe :knuje: Każdy ma w tym domu inne przywileje, równouprawnienie nie istnieje: kot może wchodzić na stół, a psy pod groźbą skrócenia o głowę nie, za to kot nie może wychodzić na zewnątrz, a psy tak :) Każdy zna swoje miejsce i jest szczęśliwy, miejsce suk jest pod łóżkiem :evil_lol: A małych misiów Teosiów w łóżku :eviltong: Quote
Recommended Posts