Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
ale to macie jakąś suczkę z cieczką w okolicy? :lol:

Nie. On taki kochliwy z zasady chyba :)
Moje dwie wczoraj namiętnie molestował i przyznam - ładnie mu było z biało-czarną czuprynką z ogona mojej Zuzy :lol: :lol: :lol:

Posted

Agucha nie przesadzaj, nie wskakiwał na Twoje suczki, więc jeszcze się w miarę zachowywał ;)

Lizka zaczepia go do zabawy, a on jest przekonany, że jej o co innego idzie, hihihi :P

Posted

zerduszko napisał(a):
Agucha nie przesadzaj, nie wskakiwał na Twoje suczki, więc jeszcze się w miarę zachowywał ;)

Lizka zaczepia go do zabawy, a on jest przekonany, że jej o co innego idzie, hihihi :P

Można uznać, że się wstydził, bo to był pierwszy raz :lol:

Posted

byłam dziś u lekarza - wydłubał mi resztkę igłą z tłustego brzuszysk :oops: masakra brrr i kazał obserwować
a sama nie mogłam - bo o ile z psów wyjmuję bez mrugnięcia okiem, to w mojej własnej skórze taki obcy wywołał jakies dziwne odczucia i nie mogłam sama i już no... nienawidzę tego dziadostwa! aaaa

Posted

malawaszka napisał(a):
byłam dziś u lekarza - wydłubał mi resztkę igłą z tłustego brzuszysk :oops: masakra brrr i kazał obserwować
a sama nie mogłam - bo o ile z psów wyjmuję bez mrugnięcia okiem, to w mojej własnej skórze taki obcy wywołał jakies dziwne odczucia i nie mogłam sama i już no... nienawidzę tego dziadostwa! aaaa

moja ciocia x lat temu wydłubywała głowę. Wydłubała ale dziura w nodze szeroka na 1 cm i głeboka dość. Nie chciała się goić... wiec to może i lepiej, ze lekarz wydłubał;)

Posted

Weźcie mi nawet nie gadajcie o kleszczorach, dziś wyciągnęłam z Teo 3, a z Lizki dwa kleszcze! Opite! Oboje są zakropieni, Liz ma do tego obrożę. W tamtym roku Lizka miała jednego kleszcza na cały sezon...

Teo był dziś z nami na treningu, ale darł ryjka :lol: Poćwiczył trochę nie bycie w centrum uwagi ;) A bazarek na odjajuszkowanie robię i robię....

Kota ma mieć dom w piątek, trzymać! Ale nie tak jak wtedy :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Weźcie mi nawet nie gadajcie o kleszczorach, dziś wyciągnęłam z Teo 3, a z Lizki dwa kleszcze! Opite! Oboje są zakropieni, Liz ma do tego obrożę. W tamtym roku Lizka miała jednego kleszcza na cały sezon...

Teo był dziś z nami na treningu, ale darł ryjka :lol: Poćwiczył trochę nie bycie w centrum uwagi ;) A bazarek na odjajuszkowanie robię i robię....

Kota ma mieć dom w piątek, trzymać! Ale nie tak jak wtedy :lol:

3mam, pluje i pukam!! :kciuki: tfu tfu, puk puk! O!

Posted

zerduszko napisał(a):
Weźcie mi nawet nie gadajcie o kleszczorach, dziś wyciągnęłam z Teo 3, a z Lizki dwa kleszcze! Opite! Oboje są zakropieni, Liz ma do tego obrożę. W tamtym roku Lizka miała jednego kleszcza na cały sezon...

No cóż... Znam to!
takie GADY niestety w naszym lesie...:angryy:

Za piątek również zaciskam! :)

Posted

Zdecydowanie dwie ręce do opanowywanie go są potrzebne :D Ale będą, muszę popstrykać do ogłoszeń :/ Kurde, uwielbiam z nim spać. Jak z misiem w dzieciństwie ;) Moje zwierzaki mają zakaz wstępu do łóżka jak ja jestem (w praktyce wchodzą od Damiana strony), a bez niego nie umiem zasnąć :lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Kurde, uwielbiam z nim spać. Jak z misiem w dzieciństwie ;) Moje zwierzaki mają zakaz wstępu do łóżka jak ja jestem (w praktyce wchodzą od Damiana strony), a bez niego nie umiem zasnąć :lol:

przecież to niesprawiedliwe :mad:

Posted

A kto powiedział, ze życie jest sprawiedliwe :knuje: Każdy ma w tym domu inne przywileje, równouprawnienie nie istnieje: kot może wchodzić na stół, a psy pod groźbą skrócenia o głowę nie, za to kot nie może wychodzić na zewnątrz, a psy tak :) Każdy zna swoje miejsce i jest szczęśliwy, miejsce suk jest pod łóżkiem :evil_lol: A małych misiów Teosiów w łóżku :eviltong: