Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

koosiek napisał(a):
Do mnie... Tylko nie wiem, czy ona się w tej chwili nadaje do ogłaszania, nie jestem w stanie o niej powiedzieć nic poza tym, że żywiołowa i niewychowana :(

zanim to allegro sklecę i telefony zaczną dzwonić to może już będziesz miała coś do powiedzenia;)
chyba że naprawdę nie ogłaszać?

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może tak: specjalnie nie ogłaszać, z tym poczekam, aż sunia bedzie u Sylwii. Natomiast jeśli masz możliwość wrzucić ją do zbiorowego allegro, to ok.

Posted

koosiek napisał(a):
Może tak: specjalnie nie ogłaszać, z tym poczekam, aż sunia bedzie u Sylwii. Natomiast jeśli masz możliwość wrzucić ją do zbiorowego allegro, to ok.

no to ja o allegro mówię, niestety na ogłoszenia nie mam czasu, nie mogę się jeszcze z allegro ogarnąć:) to wrzucę ją i jakoś w kilku przymiotnikach trzeba opisać:)

Posted

No dobra, to ja czekam na decyzję w sprawie transportu i jakoś przez jedną noc może to niewychowane tornado zniosę :) Moje 2 luxtorpedy też nie wychowane tak, jak należy, więc co mi tam :)

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
no to ja o allegro mówię, niestety na ogłoszenia nie mam czasu, nie mogę się jeszcze z allegro ogarnąć:) to wrzucę ją i jakoś w kilku przymiotnikach trzeba opisać:)

Żywiołowa, nie nadaje się na kanapowca, młodziutka (tak po zdjęciach patrząc, to nie wiem, czy ma nawet te 7 miesięcy...), energiczna, wesoła, przyjaźnie nastawiona do ludzi, lubi inne psy, koty gania, ale bez agresji. Ładnie chodzi na smyczy.

Posted

Dzięki, że zaglądacie :) Będę bardzo, bardzo wdzięczna za pomoc w rozsyłaniu wątku. Naprawdę nie dam rady jej utrzymać :( Tylko jeden z moich psów jest zadłużony na 900 zł, inny na 500... Trzy nie maja jeszcze opłaconego hotelu za zeszły miesiąc :( Jeżeli nie znajdą się deklaracje chociaż na połowę kwoty, to sunia będzie musiała tam zostać :(

Posted

mala_czarna napisał(a):
Koosiek, ile ten hotel i czemu tak drogo? ;)

300 zł w tym karma (Husse), więc nie tak drogo :) A Tola będzie miała świetną opiekę, psie towarzystwo, spacery i możliwość zabawy na podwórku, poza kojcem, przez większość dnia.

Posted

Przecie żartowałam, że drogo ;) Czyli rozumiem, że póki co szukane są deklaracje i kasa w ogóle, tak? I dopiero wtedy pojedzie do Sylwii? Sory, że ja tak z głupia frant te pytania zadaję, ale cały wątek mogę dopiero w domu przeczytać.

Posted

Transport - bezpłatny - jest na 28 (Nutusia, dobrze piszę?). Ale jeśli do tego czasu nie zbierze się deklaracji chociaż na połowę, to niestety sunia nie pojedzie, bo wkopię się w utrzymanie kolejnego psa :( Na co mnie kompletnie już nie stać. Że ja będę na lodzie, to zresztą mniejsza, ale nie chcę stawiać Sylwii w takiej sytuacji, bo i tak cierpliwie znosi moje opóźnienia w płatności za muszkieterów.

Posted

Tak, z mojej strony propozycja jak najbardziej aktualna!
I gdyby była jakakolwiek potrzeba transportowa z powrotem na trasie Łódź-Wwa, na 28 lub 29 (jeszcze nie jestem pewna kiedy będę wracać) - też się polecam :)

Posted

Jestem z linka z wątku mojej Soni. Finansowo nie pomogę, bo na Soniaka mam zero deklaracji... ale jak będą lepsze zdjęcia i tekst, to chociaż jej wyróżnione gumtree na Wawę wystawię. Tylko przypomnijcie....