Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olga, on na allegro ma dwa takie same zdjęcia z dużą trawką w tle, a nie ma tego zbliżenia pysia - tak ma być? Bo to zbliżenie fajne bardzo :loveu:
Miałam kiedyś Kredzika jako dziecko, nie wiem, czemu :lol:
Cudny jest ten karakan na krókich nóżkach

Posted

enia napisał(a):
Oj karakan na krótkich nóżkach........:evil_lol:.ale za to bardzo rezolutny karakanik......:lol: i dziarski.

same jesteście karakany:diabloti: , a on ma po prostu krótkie nóżki............

Posted

zasadzkas napisał(a):
Olga, on na allegro ma dwa takie same zdjęcia z dużą trawką w tle, a nie ma tego zbliżenia pysia - tak ma być? Bo to zbliżenie fajne bardzo :loveu:

juz zmieniłam

Posted

Uroczy Krecik przypomina się wszystkim na pierwszej stronie :lol:
P.S. Ciekawe czy ten biedaczek w ogóle wie co te ciotki o nim na dogo wypisują- że karakan, że krótkie nóżki :evil_lol:

Posted

Z Dejkiem Czarusiem vel Krecikiem jest nieciekawie ma świerzba i bardzo cierpi, ponoć zastrzyk juz dostał ale boje sie mysleć co będzie jak przyjdą mrozy......:shake:

Posted

Kreciku tylko ciocie o Ciebie dbają .Jednak te spotkania raz w tygodniu -to za mało.
Dziewczyny ,ponieważ Krecik traci siersc oraz na 100 % pozaraza inne psiaki oraz również i koty ,moze oddac go na czas choroby -do momentu wyleczenia do hoteliku.Tak tylko skromnie pytam.

Posted

gamoń napisał(a):
Kreciku tylko ciocie o Ciebie dbają .Jednak te spotkania raz w tygodniu -to za mało.
Dziewczyny ,ponieważ Krecik traci siersc oraz na 100 % pozaraza inne psiaki oraz również i koty ,moze oddac go na czas choroby -do momentu wyleczenia do hoteliku.Tak tylko skromnie pytam.

Tylko nie wiemy czy nas stać na to........:roll: