Aleksandra_B Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Gratuluję powiększenia się gamoniowej rodzinki :lol: Ale się Kreciorowi trafiło :multi: Quote
enia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Kreciolku ale Ci sie trafiło!!!!!!!!!!!:smilecol::Dog_run: Quote
Kar0la Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Hihih. Gratuluję. :multi::multi::multi: Krecik lepiej trafić nie mógł. Oj wiem coś o szukaniu domu dla psa na tymczasie. Moja Tola też u mnie została, a miała być tylko na kilka dni.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Kreciku, podziwiam Twój kunszt pisarski i ciesze sie z wyboru. Pozdrowienia dla Gamoni :) Quote
evita. Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Krecinko wszystkiego najlepszego w "nowym" życiu :multi: Quote
Ania-Sonia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ja nie mogę.... :-o :mdleje: :jumpie: Gamonie, jesteście nieprawdopodobne! Krecik pewnie bardzo się cieszy! :loveu: Quote
enia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Idzie wiosna może jakiś zlocik gdzieś???? np. Moczydło.......mam najbliżej:p ew. Kampinos to już jak w domu....... Quote
Sabina02 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ale Krecik sie zrobil sliczniutki! Folen, czy moglabys zmienic tytul watku na bardziej aktualny? ;) ;) ;) Quote
Folen Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Tytuł zmieniony ;) Kreciolu badź dalej szczęśliwy jak jesteś,tylko może łobuzuj trochę mniej.. Quote
AnkaG Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Zaglądałam do Was ale nie pisałam. Cudnie, że Krecik zostaje. Ja w sylwestra wzięłam jako DT sznaucerkę mini ze schronu bo była w strasznym stresie. Przez 1,5 m-ca walczyliśmy z załatwianiem się w domu (fizycznie była zdrowa ale psychicznie tragedia). No i też tak jakoś wyszło, że została u nas. :evil_lol: I teraz mam cztery sznaucerki miniaturki. :lol: Pozdrawiamy !!! Quote
Olga132 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 teraz to już jestem spokojna o krecika...ufff Quote
enia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Co tam u Grubcia słychać??? poczuł wiosnę?:lol: Quote
Asia_M Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Wspaniale że Krecik zostaje!!!:) Kreciku, żyj długo w zdrowiu i szczęściu!!!!:multi: :multi: :multi: /Gamoń, możesz zmienić bannerek, bo Szarek ma domek :multi: :multi: :multi: / Pozdrowionka najserdeczniejsze! :) Quote
Czarodziejka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Szczęścia życzę Krecikowi :) I Gamońkom również :loveu: Quote
gamoń Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Wasz pupil miewa się swietnie .:lol: Wyżera wszystkim psiakom z misek-czyli sprzata po nich:evil_lol: Miski aby mu nie przeszkadzano w ich oczyszczaniu wynosi w zebach do duzego pokoju i w spokoju sie delektuje:eviltong: .Jest tak zazdrosny jak głaszcze sie innego psiaka ,ze podgryza za reke aby zając sie wyłacznie nim.:cool3: Oczywiscie zrobił sie tak odważny ,ze teraz niejednokrotnie potrafi złapac ludzika za nogawke.:cool3: W domu pierwszy ujada ,kiedy słyszy szmer na klatce. Na spacerach pomału sie pilnuje ale czesto jednak głuchnie jak zobaczy psa.Z moimi psiakami tarza sie po podłodze i podgryza im uszy i łapy. Jednak stale musi juz brac encorton i miewa nawroty swedzenia.Ale to juz mu zostanie. Przekazuje cioteczkom całusy Kret -rozrabiaka Quote
Recommended Posts