Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hihih. Gratuluję. :multi::multi::multi: Krecik lepiej trafić nie mógł. Oj wiem coś o szukaniu domu dla psa na tymczasie. Moja Tola też u mnie została, a miała być tylko na kilka dni.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Zaglądałam do Was ale nie pisałam.

Cudnie, że Krecik zostaje.

Ja w sylwestra wzięłam jako DT sznaucerkę mini ze schronu bo była w strasznym stresie. Przez 1,5 m-ca walczyliśmy z załatwianiem się w domu (fizycznie była zdrowa ale psychicznie tragedia).
No i też tak jakoś wyszło, że została u nas. :evil_lol:

I teraz mam cztery sznaucerki miniaturki. :lol:

Pozdrawiamy !!!

• 2 weeks later...
Posted

Wspaniale że Krecik zostaje!!!:) Kreciku, żyj długo w zdrowiu i szczęściu!!!!:multi: :multi: :multi:

/Gamoń, możesz zmienić bannerek, bo Szarek ma domek :multi: :multi: :multi: /

Pozdrowionka najserdeczniejsze! :)

Posted

Wasz pupil miewa się swietnie .:lol: Wyżera wszystkim psiakom z misek-czyli sprzata po nich:evil_lol: Miski aby mu nie przeszkadzano w ich oczyszczaniu wynosi w zebach do duzego pokoju i w spokoju sie delektuje:eviltong: .Jest tak zazdrosny jak głaszcze sie innego psiaka ,ze podgryza za reke aby zając sie wyłacznie nim.:cool3: Oczywiscie zrobił sie tak odważny ,ze teraz niejednokrotnie potrafi złapac ludzika za nogawke.:cool3: W domu pierwszy ujada ,kiedy słyszy szmer na klatce.
Na spacerach pomału sie pilnuje ale czesto jednak głuchnie jak zobaczy psa.Z moimi psiakami tarza sie po podłodze i podgryza im uszy i łapy.
Jednak stale musi juz brac encorton i miewa nawroty swedzenia.Ale to juz mu zostanie.
Przekazuje cioteczkom całusy
Kret -rozrabiaka

• 4 weeks later...