Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nutusiu, czy Tosia już odeszła? Cała tragedia jej życia zapisana jest w jej wyglądzie. Chciałabym wierzyć, że nadejdą lepsze czasy dla zwierząt, ale mentalności ludzi nie da sie tak łatwo zmienić. To co robimy, to kropla w morzu potrzeb, ale krople drążą skały... Mam cichą nadzieję, ze kiedyś ludzie wrażliwi na krzywdę i cierpienie, bedą stanowili większość a sadyści bedą napietnowani i tępieni jak robactwo !

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powyższe zdjęcia jest bardzo ładne. Jednak ja mam wrażenie, ze Pola jest starszym pieskiem. ma posiwiały pyszczek. Ale może to takie umaszczenie...
Wezmę je do ogłoszeń.

Posted

Zenobiusz no wzruszyłem się.Ewa pyta czemu tylko jedna fota?
Dawaj nr. tel. który obsługuje MMSy to ja "molestuje" Cioteczki które nie mają czasu dla swoich psiaków a ty umiesz wklejać foty i nic nie mówisz.Oj dużo fotek będziesz za karę musiała wkleić fotek zanim ja zastanowię się nad stołem.
Pogłaszcz Polusię od nas i wiesz jedzonko- spacerek i fizjologia się unormuje.
A Zenka też pogłaszcz za tęsknotę za Polinką.

Posted

[quote name='Havanka']Powyższe zdjęcia jest bardzo ładne. Jednak ja mam wrażenie, ze Pola jest starszym pieskiem. ma posiwiały pyszczek. Ale może to takie umaszczenie...
Wezmę je do ogłoszeń.[/QUOTE]

No wlasnie. wszyscy maja takie wrazenie a z kolei wszyscy weci mowia , ze to mlody pies ! Dwoch powiedzialo , ze 8, 9 miesiecty a jeden, ze gora 2 lata .
No to ja nie wiem .

Posted

[quote name='Havanka']Powyższe zdjęcia jest bardzo ładne. Jednak ja mam wrażenie, ze Pola jest starszym pieskiem. ma posiwiały pyszczek. Ale może to takie umaszczenie...
Wezmę je do ogłoszeń.[/QUOTE]Zwróć uwagę że białe włoski ma też przy pazurkach przednich łapek.Ząbki za to śnieżno białe.Myślę że weci mieli rację że ma koło roku.A jeśli przyszły właściciel chce psa który się nie zestarzeje to my poszukamy lepszy model właściciela taki który kocha psy do ostatniego ich tchnienia.

Posted

[quote name='zenobiusz flores']Bo przyszly ziec nie chce wstawic wiecej .[/QUOTE]O jeszcze nie zięć a już punktów łapać nie chce?Musisz to starannie rozważyć czy można mu powierzyć opiekę nad córką.Bo późniejsze korekty:mad: mogą być męczące:eviltong:

Posted

[quote name='Marinka']Mogę pomóc wstawić fotki :)[/QUOTE]Marinko dzięki za ofertę i na pewno skorzystam!
Pewnie nawet nie podziękowałem że jesteś z Polą i na jej wątku.Po prostu trochę za dużo teraz mam na głowie i nie mogę tego ogarnąć.Wybacz.

Posted

[quote name='zenobiusz flores']Sam paskuda a psa krytykuje ! :lol:[/QUOTE]ON po prostu jest zazdrosny o urodę Poli i o to że to nie On jest w centrum uwagi.I co to znaczy "nie chce mi się" czy Twojej córce też tak mówi ?

Posted

Cos w tym jest, bo jest muzykiem a wiadomo artysci to egocentrycy i egoisci . . Nawet wywiad z nim byl gdzies w zeszlym tygodniu .

Ale widac jak Pola jest chuda i w jakim stanie jest jej futerko .

Przyczyna stanu futerka moga byc robale a z odrobaczaniem jeszcze czekamy . Pola byla w stajni - tam przyszedl tez jeszcze jeden szczeniaczek z inna dziewczyna i wszyscy Pole glaskali i nazywali ja " Alien " . Ale zmeczyla sie troche i spi . Zjadla zmikosowany ryz z gotowanym miesem kury i marchewka, ale zdecydowanie woli kulki czyli w przeszlosci byla karmiona suchym .

Posted

[quote name='PACZEK']ON po prostu jest zazdrosny o urodę Poli i o to że to nie On jest w centrum uwagi.I co to znaczy "nie chce mi się" czy Twojej córce też tak mówi ?[/QUOTE]

Cos w tym jest bo to jest artysta - muzyk . Na pewno egocentryk jak wszyscy artysci .

Mlodzi ludzie teraz tacy sa , ale nie sa zli . Nie bierz tego doslownie. Jak sie go przycisnie to wstawia - wstawil przeciez chociaz strasznie sobie narzekal . :wink: Tyle jego . A z kazdym chlopem chocby byl ze zlota kobieta ma ciezkie zycie , tylko po jakims czasie juz tego nie zauwaza .:lol!:

Posted

[quote name='PACZEK']Marinko dzięki za ofertę i na pewno skorzystam!
Pewnie nawet nie podziękowałem że jesteś z Polą i na jej wątku.Po prostu trochę za dużo teraz mam na głowie i nie mogę tego ogarnąć.Wybacz.[/QUOTE]

Nie ma za co, fochów nie strzelam, bo sama nie lubię jak ktoś strzela je w moja stronę :)
Będę z maleńką Polusią....myślałam nawet o zrobieniu jej wydarzenia na fb :)
Ale o fotki mimo wszystko bardzo proszę "przyszłego zięcia" - najlepiej takie porównawcze (chodzi o wielkość suni) i jej pycholka :)

Posted

Dzis to juz mowy nie ma bo przyszly ziec oglada film na kompie a jest od tego uzalezniony a pozniej gdzies idzie grac na gitarze . A Poli to w ogole jest strasznie trudno zrobic zdjecie bo jest bardzo ruchliwa .

Posted

[quote name='zenobiusz flores']Dzis to juz mowy nie ma bo przyszly ziec oglada film na kompie a jest od tego uzalezniony a pozniej gdzies idzie grac na gitarze .[/QUOTE]

Niektórzy faceci lubią udawać, że zawsze chodzą własnymi ścieżkami...no cóż z wiatrakami nie mam ochoty walczyć...poczekam

Posted

No, tak im sie wydaje....a artysci w szczegolnosci. Tylko ciekawe za co utrzymaja w przyszlosci rodzine ....no, ale nie moge sie t y l k o martwic ......ostatecznie jestem na urlopie czy cos takiego i jak mowi Paczek, serce mam tylko jedno i wole zeby jeszcze troche mi sluzylo .

Ale jak patrze na te fotki Poli sprzed 3 dni i dzisiejsze , to , musze powiedziec, ze widze drobna roznice na plus . Sama stoi , no , specjalnie moze na wadze nie przybrala, ale jest silniejsza , chyba idzie ku dobremu .

W samochodzie dzis wracajac ze stajni , niestety, zwymiotowala .

Posted

[quote name='zenobiusz flores']No, tak im sie wydaje....a artysci w szczegolnosci. Tylko ciekawe za co utrzymaja w przyszlosci rodzine ....no, ale nie moge sie t y l k o martwic ......ostatecznie jestem na urlopie czy cos takiego i jak mowi Paczek, serce mam tylko jedno ..[/QUOTE]

Bardzo natomiast podoba mi się Twój podpis :)

Ten tam nie jest również moim prezydentem !!!
Rogata ze mnie dusza!!!

Posted

[quote name='Marinka']Bardzo natomiast podoba mi się Twój podpis :)

Ten tam nie jest również moim prezydentem !!!
Rogata ze mnie dusza!!![/QUOTE]
Witamy w klubie ale trzeba mieć nadzieję że myśliwy upoluje siebie!!

Posted

Jeszcze 3 maja zamiast cos zgrabnie powiedziec na temat Konstytucji PO uczal mnie jak mam uzywac symboli narodowych - a co to ? jego interes czy moj ? :eviltong:
Wybory dwudniowe ? moze niech trwaja tydzien . Albo miesiac . Albo rok .
To kreatura jest .

Posted

[quote name='PACZEK']:Rose:Havanko dziękujemy za komplet ogłoszeń bardzo się napracowałaś.[/QUOTE]
Oby Poli przyniosły kochający domek !!!

Posted

[quote name='Awit']Zenobiusz niektórzy pracują i wchodzą na neta wieczorem, a czasem chyłkiem w pracy:-)
Polunia przekochana, postępy socjalizacyjne niemal z chwili na chwile robi:-)
Mari dziękuję, wieczorem wyślę.
Havanka pisałaś, że zginął pies z Twojej sygnatury czy podpisu, więc pytałam co z nim, czy sie znalazł?[/QUOTE]

oj, tak! ja zaglądałam do Polusi chyłkiem w pracy i nawet czytałam ten dramatyczny apel, ale niestety napisać nic nie mogłam....

cieszę się, że fotki są już na wątku, mam jakiś feler z telefonem - żaden komputer nie odbiera z niego zapisanych zdjęć (oprócz tych zrobionych telefonem)
jeszcze kilka dni temu wszystko było ok, nie wiem, co się stało, wczoraj i dzisiaj mnóstwo czasu i parę osób starało się rozwiązac problem.... niestety :(

ale cudne foteczki!!!
i kochane cioteczki !!!! miło sie tu zagląda....

pozdrawiam serdecznie wszystkich od 44 psich i 3 kocich łapek !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...