Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś wyadoptowana przez Pawła :)
[quote name='Basia1244']Boks nr: 7
Nr schroniskowy: 2198/11
Nr na szyi:
W schronisku od: 11.12.2011
Imię: nie ma
Opis:perfekcyjna suka ON!

Posted

Dziś Paweł znalazł jej nowy dom :) - i dziś boks nr 7 pusty.
[quote name='Basia1244']Dora (Dama) trafiła do Wrocławskiego schroniska 8 lipca i trafiła na boks nr 7. Okazała się świetna psicą, posłuszną, kontaktową, stabilną - pies ideał. * października została zaadoptowana przez pewną panią we Wrocławiu. Kilka dni przed Świętami Paweł znalazł biegającą luzem Dorę po ulicy, nie miała obroży , a jej właścicielka nie odbiera telefonów, w mieszkaniu nikogo nie ma, no i Dora znowu siedzi na boksie nr 7.
Boks nr 7
Nr schroniskowy /11
Nr na szyi
W schronisku od 2011
Imię: Dara
Opis:mieszaniec ON, bardzo przyjazna, kontaktowa, przy opiekunie chodzi bez smyczy i pięknie się słucha - pies potrzebujący przewodnika!

Posted

Adoptowana :)
[quote name='Basia1244']Boks nr: 7
Nr schroniskowy: 2086/11
Nr na szyi:
W schronisku od: 21.11.2011
Opis: rottweilerka - super!!! niesamowity pies!!! wysterylizowana, karna, posłuszna, opanowana, zrównoważona - zakochałam się na maksa - mój typ - pies bezproblemowy, niekonfliktowy, idealny - brać!!!

Posted

Na boksie 12 są dwie nowe, na boksie 11 nowa boksiowata starsza z wyciągniętymi cycuchami, na boksie 13 są 3 nowe - bokserka, czarna labka i rącza chudzina wilczego umaszczenia, na boksie 17 są 2 nowe - spanielka złota - sympatyczna, grzeczna i pinczerkowaty drobiazg chudzinka, na boksie 20 są nowości i na boksie 21 też , a kwarantanna pęka w szwach

czarna labka- Basiu a czy masz jakieś zdjęcia tej suni? I jakieś kilka zdań o niej by się przydało. Bo jak jeszcze nie ma to porobię jej wątki na forach labkowych i ogłoszenia.

Posted

mam - dziś spisałam wszystkie nowe suczki i będę uaktualniać, a o czarnej labeczce w skrócie:
ma 1,5 roku, od właściciela oddana z powodu zmiany mieszkania !!!!!, ponoć sika w mieszkaniu , a oni już ogródka nie mają :(
Wesoła, zdrowa, żywiołowa. Na imię ma Kiara nr schr. 2151/11, na szyi 940, w schronie od 05.12.11 , urodzona w kwietniu 2010 roku, ma książeczkę od właściciela - do wychowania panieneczka.
Jedno byle jakie foto zza krat - w piątek karolina175 ma być z fotografem, to może uda nam się wyjąć boks 13 , bo tam jest aż 5 nowinek :(

Posted

[quote name='fochu']ja dziś takie pręgowane cudo wypatrzyłam

oczywiście gapa nie zobaczyłam nr boksu ;/
Boks nr: 10
Nr schroniskowy: 2149/11
Nr na szyi: 502
W schronisku od: 04.12.11
Imię:
Opis: duża, brązowo pręgowana, boksiowata[FONT=&quot][/FONT]

Posted

Pełna aktualizacja na 9 stycznia 2012 w postach od 2 do 61.

Po nowym roku zatrzęsienie nowymi suczkami na boksach - przybyło jakieś 30 sztuk nowych psic, trochę też wróciło z i po raz pierwszy zabrakło mi miejsca na powpychanie nowych suczek!!! Dlatego jest po kilka sztuk w jednym poście. Serdecznie zapraszam zwłaszcza do postu 49 i generalnie - każdy znajdzie coś dla siebie, są jamniki i boksery, labradory, onki, pony i kundelków jest na tony!!!

Posted

[quote name='Basia1244']Boks nr: 21
Nr schroniskowy: 2327/11
Nr na szyi: 966
W schronisku od: 31.12.2011
Opis:mała, biało czarna, szorstka, uszy załamane (BYŁA ADOPTOWANA, ALE NIE DOGADAŁA SIĘ Z KRÓLIKIEM!!!)

Ciekawe czy nie była przypadkiem u ludzi, którzy kontaktowali się z Poker w sprawie psa/suczki do towarzystwa dla królika

Posted

[quote name='Basia1244']
[FONT=&quot]Boks nr: 17[/FONT][FONT=&quot]
Nr schroniskowy:
Nr na szyi: 711
W schronisku od: 22.12.11
Imię:
Opis: suczka kudłata, miniaturowy PON[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
a to sunia, którą bros znalazła przy hali Perła, myślałam, że po kwarantannie kolejka po nią będzie, a ona na boksie :(