Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):

A Ci z poznania nie mają czasem średniaka i olbrzymki? ;)

hyhy nie mają - zasznupiamy Poznań ostatnio :D ale mają rottka, kota, królika, jeża w ogrodzie, i chyba jakiegoś gryzonia jeszcze :D

Posted

jakem matka kwoka to przeraża mnie odległość, ale jak domek dobry to nie będę marudzić :mdleje: tym bardziej, ze teraz to z Zuzią tylko coraz bardziej się do siebie przywiązujemy i z każdym dniem będzie trudniej - to jest taki cudny niekłopotliwy tymczasik - śpi tyle co my, lata bez smyczy, zupełnie nie czuję że jest jeden więcej - no poza tym, że wiecznie mam siwy pysk wylizany i kolana zajęte :D no i spięcia z Luną - to jest jedyny minus w zasadzie

Posted

malawaszka napisał(a):

ale pisz kto to? skąd? gdzie jest? :

Chmurka.
W moim schronie.
Znaleziona.
Nie widać po niej wieku - żwawa :-)- ale po zębach - masakra :-(

Posted

No to ohmmmmm...

Kinia, słodyczy Ty moja....a mały kącik w Twym domiszczu przepastnym dla takiej małej kruszynki by się nie znalazł był ? Ja bym fryzjera zasponsorowała w przyszłym tygodniu, bo dochodzę do siebie po kupnie kawałka "paświska" ...

Posted

malawaszka napisał(a):
o boże jak ja Was wszystkich nie lubię :cry:

To co Ci wczoraj pisałam nieaktualne, tylko krwa mam nadzieję, że na zawsze! Nie wiem co myśleć....

kinga napisał(a):
ale to nie jest czysta sznaucereczka, wydłużona jest... nie wiem, czy chodzi sie do fryzjera z wydłużonymi sznaucereczkami :shake:

Chodzi się chodzi :lol:

Posted

farmerka - ja mam Fujiego na tymczasie :-(
chore serce, kłopoty dermatologiczne, milion kasy w kosmos, a jeszcze bez szczepień - i ZERO zainteresowania, mimo, że to miks weścika :-(

Posted

Wydłużona - hi, hi :)

To zdjęcie powyżej cyknęłaś ze skróconej perspektywy, więc wygląda bardzo sznaucerkowo. Moim zdaniem fryzjer nie zaszkodzi. Widziałam sznaucerka za krótkich łapkach - ostrzyżon jak trza i z przodozgryzem :evil_lol:

Posted

[quote name='farmerka63']

Kinia, słodyczy Ty moja......

i błagam :modla:- NIGDY nie mów do mnie: Kinia... :eek2::eek2:

to zdrobnienie wzbudza we mnie instynkty mordercze :2gunfire:
...od czasu, jak wszystkie ciocie zachwycały sie kilkuletnią Kinią, i ciumkając, szarpały mnie za pyzate policzki, w ramach jakiejś sadystycznej pieszczoty...
Ot, mała trauma z dzieciństwa :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']wcale nie wygląda na wydłużoną :shake: poka z profilu

..

he he, a co ja, głupia?
wtedy to już jej na pewno nie weźmiesz :diabloti:

Posted

Uuuupssss...PRZEPRASZAM ZA NIEFARTOWNE ZDROBNIENIE.

Ciekawe ... Ja też mam takie traumatyczne wspomnienia ze szczypaniem w pyzate policzki ...i z szyfonowymi kokardami na szczycie końskiego ogona , które uparcie wiązała mi matka ...Tego końskiego ogona też nienawidziłam , bo mama do utrefienia tegoż używała gumek-recepturek ( innych drzewiej nie było ). Gumki mnie skutecznie depilowały ... I te sukieneczki z gremplinki .... o boszsz...jak myśmy to przeżyły, siostro ????

Posted

[quote name='farmerka63']Uuuupssss...PRZEPRASZAM ZA NIEFARTOWNE ZDROBNIENIE.

Ciekawe ... Ja też mam takie traumatyczne wspomnienia ze szczypaniem w pyzate policzki ...i z szyfonowymi kokardami na szczycie końskiego ogona , które uparcie wiązała mi matka ...Tego końskiego ogona też nienawidziłam , bo mama do utrefienia tegoż używała gumek-recepturek ( innych drzewiej nie było ). Gumki mnie skutecznie depilowały ... I te sukieneczki z gremplinki .... o boszsz...jak myśmy to przeżyły, siostro ????

ha! Ja nigdy w życiu nie miałam szyfonowych kokard :shake:,
że o końskim ogonie nie wspomne :placz:

Było to Absolutnym Przedmiotem Mego Pożądania, a ONI fundowali mi ciągle krotkie włoski :placz:

...A teraz, gdy już mogę nosić na głowie co chcę i jakiej długości :-P - obcięta jestem niemal na zapałkę - ot, przewrotna natura człowieka jest.........

Posted

krótkie włoski to fundowała nam babcia - z uporem maniaka, więc nienawidziłyśmy tam jeździć :D a mam robiła końskie ogony, francuzy czy inne kukuryki w zależności od wieku :D

a Chmurki i tak póki co nie wezmę, ale zdjęć i info więcej poplosę :grins: bo trzeba wrzucić na www i inne takie :lol:

Posted

Ooooo matko następna Chmurka:(

Malawaszko ja już nie chciałam pisac utego sznupka z wnyków ale ja tez się cieszę, że jedzie do Ciebie...
Jak można psa pozszywać bez zrobienia czegokolwiek i to jeszcze zszyc tak luźno? :mdleje:

Posted

Saththo - powinnyśmy chyba jakąś telekonferencję w ścisłym gronie zwołać, żeby wykrzyczeć wszystkie nasze żale nad tym suwalskim biedakiem...żale starannie tłumione :placz: