Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czasami tylko dzieciak może zaszkodzić zwierzakowi, ale to tylko wtedy kiedy rodzice traktują kota czy psa jak zabawkę dla swojego brzdąca. W przypadku Lunki wszystko wydaje się idealne:lol:

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie Wszyscy zgłasza się nowy domek Lunki. Myślę że wszyscy się ucieszą na wieść że nasza ślicznotka ma się dobrze i swoimi harcami umila nam wieczory. Doszło nawet do tego że mój zwykle opanowany mąż dzierżąc w ręce sznurek zaczął kocicy towarzyszyć w tym szaleństwie. Jednym słowem mamy wesoło:lol: :multi: :loveu:

Posted

Zrobione! Luna dziękuje za pamięć i przesyła mruczanki.
A ja mam pytanie, czytałam o kocie -Dzwoneczek- nie wiecie co z nim bo nie wiem gdzie szukać wieści a jeszcze nie bardzo orientuje się co gdzie na dogo( wiadomo nowicjusz);)

Posted

kasiafo napisał(a):
A Wy !!! Daj palec to od razu chcą całą rękę!:evil_lol: Ale kto wie? Może kiedyś?
nawet nie wiesz co tracisz !!! wiesz jak się wspaniale bawią 2 koty !!!! o 6 nie wspomnę:crazyeye: bo tyle teraz mam!!!:evil_lol: :evil_lol: A bywało więcej!!!!:eviltong:

Posted

Wandul: piękności te kicie. mam nadzieje, że domki juz są namierzone.....

A tu Lunka: kot przyjacielem dzieci ;-)

jak widać idealnie się nadaje jako wygrzewacz zabieganych dzieciecych nóżek :-)

Posted

Dzisiaj czarny kot pokazał czarny charakter! Lunka urządziła polowanie na kanarka, mimo że wisi wysoko to cztery razy zdejmowałam ją z klatki gdzie wisiała uczepiona przednimi łapami. Kanarek ledwie zipie ze strachu a kocisko po reprymendach siedzi pod klatką i łypie okiem na niego. Ale diablica:diabloti: kocica. I dobra wiadomość : od trzech dni nie ma ani śladu kataru, jednak ciągle słychać jej ciężki oddech ale myślę że i to minie. Cieszę się że Kora ma już swój domek, najwyższy czas ślicznotko iść na swoje własne włości!

Posted

Patsi napisał(a):
A kanarek na to:"Chyba widziałem kotecka...":evil_lol:

Tak. Tylko że najpierw sam go prowokował a teraz siedzi jak trusia na patyku i już nie stroszy piórek...