Patsi Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Czasami tylko dzieciak może zaszkodzić zwierzakowi, ale to tylko wtedy kiedy rodzice traktują kota czy psa jak zabawkę dla swojego brzdąca. W przypadku Lunki wszystko wydaje się idealne:lol: Quote
Patsi Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Czy są jakieś nowe wiadomości od Lunki? Quote
kasiafo Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Witajcie Wszyscy zgłasza się nowy domek Lunki. Myślę że wszyscy się ucieszą na wieść że nasza ślicznotka ma się dobrze i swoimi harcami umila nam wieczory. Doszło nawet do tego że mój zwykle opanowany mąż dzierżąc w ręce sznurek zaczął kocicy towarzyszyć w tym szaleństwie. Jednym słowem mamy wesoło:lol: :multi: :loveu: Quote
Patsi Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 No to super!!!:multi: Proszę wymiziać od nas Luneczkę:lol: Quote
kasiafo Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Zrobione! Luna dziękuje za pamięć i przesyła mruczanki. A ja mam pytanie, czytałam o kocie -Dzwoneczek- nie wiecie co z nim bo nie wiem gdzie szukać wieści a jeszcze nie bardzo orientuje się co gdzie na dogo( wiadomo nowicjusz);) Quote
jo_joanna Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='kasiafo']Zrobione! Luna dziękuje za pamięć i przesyła mruczanki. A ja mam pytanie, czytałam o kocie -Dzwoneczek- nie wiecie co z nim bo nie wiem gdzie szukać wieści a jeszcze nie bardzo orientuje się co gdzie na dogo( wiadomo nowicjusz);) Wiiiitamyyy!!! :multi: tu jest link do Dzwoneczka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34744&highlight=dzwoneczek Quote
wandul 66 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 witamy nową koto , dogomaniaczkę , gdybyś chciała towarzystwo dla Luny , zapraszam!!! Quote
jo_joanna Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 wandul 66 napisał(a):witamy nową koto , dogomaniaczkę , gdybyś chciała towarzystwo dla Luny , zapraszam!!! też mi to przemknęło przez myśl :evil_lol: Quote
wandul 66 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 mam teraz same kotki , tri , biało czarną i buraskę !!! Quote
kasiafo Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 A Wy !!! Daj palec to od razu chcą całą rękę!:evil_lol: Ale kto wie? Może kiedyś? Quote
wandul 66 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 kasiafo napisał(a):A Wy !!! Daj palec to od razu chcą całą rękę!:evil_lol: Ale kto wie? Może kiedyś?nawet nie wiesz co tracisz !!! wiesz jak się wspaniale bawią 2 koty !!!! o 6 nie wspomnę:crazyeye: bo tyle teraz mam!!!:evil_lol: :evil_lol: A bywało więcej!!!!:eviltong: Quote
wandul 66 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 dam fotkę podobnej , buraska jeszcze bez!! Quote
wandul 66 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 z tym że moja jest mniejsza i ma bardziej rudy odcień!!!! na fotce jest kocurek , który juz ma domek!!! Quote
jo_joanna Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Wandul: piękności te kicie. mam nadzieje, że domki juz są namierzone..... A tu Lunka: kot przyjacielem dzieci ;-) jak widać idealnie się nadaje jako wygrzewacz zabieganych dzieciecych nóżek :-) Quote
wandul 66 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 a dzieci przyjacielem kota:loveu: :loveu: :loveu: Quote
kasiafo Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Dzisiaj czarny kot pokazał czarny charakter! Lunka urządziła polowanie na kanarka, mimo że wisi wysoko to cztery razy zdejmowałam ją z klatki gdzie wisiała uczepiona przednimi łapami. Kanarek ledwie zipie ze strachu a kocisko po reprymendach siedzi pod klatką i łypie okiem na niego. Ale diablica:diabloti: kocica. I dobra wiadomość : od trzech dni nie ma ani śladu kataru, jednak ciągle słychać jej ciężki oddech ale myślę że i to minie. Cieszę się że Kora ma już swój domek, najwyższy czas ślicznotko iść na swoje własne włości! Quote
jo_joanna Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 oooooj diabliczka chyba nie będzie przyjacielem kanarka.... Dzieci już kocha ale ptaka chyba nie da rady Niech zdrowieje wreszcie dziewczyna! Quote
Patsi Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 A kanarek na to:"Chyba widziałem kotecka...":evil_lol: Quote
jo_joanna Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 no tego zdjęcia nie mogę nie zamieścic!! Quote
wandul 66 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 oj , a dzidzia od harcow z Luną w biegu usnęła - z butelką w rączce:evil_lol: :lol: :loveu: Quote
kasiafo Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Patsi napisał(a):A kanarek na to:"Chyba widziałem kotecka...":evil_lol: Tak. Tylko że najpierw sam go prowokował a teraz siedzi jak trusia na patyku i już nie stroszy piórek... Quote
Recommended Posts