kasiafo Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 wandul 66 napisał(a):to super wieści a Bazyl to piękne psisko , musisz teraz delikatnie je sobie przedstawiac WITAM NA DRODZĘ DO ZAPSIENIA I ZAKOCENIA!!!!! Nie zapominaj o kanarku! a nie wierzyłaś że się "dogadają" z Lunką Quote
kasiafo Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Dziękuję Joasiu za ciepłe słowa o mnie na wątku Bazyla. Quote
kasiafo Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 jo_joanna napisał(a):ojjjj piekne to psisko, nie ma co :-) Piękna kicia to i pies musi byc niczego sobie :-) Kocica piękna , wcina aż miło. Leki działają te na rujkę też więc słychać tylko mruczanki:lol: :multi: :lol: :multi: Quote
Patsi Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Już wiem, przeczytałam wątek Bazyla, no to teraz już wiem :oops: Quote
zdrojka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ech, jak się miło czyta takie wątki :p Zdrówka życzę przede wszystkim i spokojnie przebiegającego zapoznania. Quote
jo_joanna Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 kasiafo napisał(a):Dziękuję Joasiu za ciepłe słowa o mnie na wątku Bazyla. napisałam sobie takie moje spostrzeżenia :-) Wiem, ze ciężko wydać komus zwierzaka, któremu sie dało serce, czas i wiem, że Neris też ma swoje wątpliwości. Trzymam kciuki :-) Quote
kasiafo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 jo_joanna napisał(a):napisałam sobie takie moje spostrzeżenia :-) Wiem, ze ciężko wydać komus zwierzaka, któremu sie dało serce, czas i wiem, że Neris też ma swoje wątpliwości. Trzymam kciuki :-) Twoja opinia pomogła mi przejść przez ostrzał pytań cioteczek a trzeba przyznać że był iście artyrelyjski!!!!;) Jeszcze raz wielkie dzięki!!!!:Rose: :buzi: Quote
kasiafo Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Lunka dostała dzisiaj ostatni zastrzyk. Wet mówi że jest o niebo lepiej (sama też to "słyszę")teraz jeszcze przez kilka dni tabl.wykrztuśne i powinno być ok.:multi: Quote
Patsi Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Lunko, musisz być zdrowa, bo kumpel niedługo przyjedzie :lol: Quote
jo_joanna Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Lunka, zdrowieje :-) Musi, to twarda zawodniczka! I Kasiu, jak dobrze, że wkleiłaś foto :-) Mam nadzieję, że na wątku Lunkowym i Bazylkowym czasem coś ujrzymy ;-) Quote
jo_joanna Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 piękne moje czarniutkie słonko!! Bazylek już zaakceptowany??? Quote
kasiafo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 jo_joanna napisał(a):piękne moje czarniutkie słonko!! Bazylek już zaakceptowany??? jutro wkleję zdjęcie z tej "akceptacji" Lunka twarda sztuka nie ustępuje łatwo, -a może uda się wykurzyć delikwenta- fuków,:kociak: warków i ganiania co niemiara.:Dog_run: Quote
jo_joanna Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 trzeba im dać trochę czasu :-) Chociaż mój pies i kot się nie lubią. Tolerują, na szczęście i to wszystko. Moj kot nigdy w swoim życiu nie fuczał, nie syczał itp. Jedynie wydaje dźwięki (przy wieeeeeeeeeeeeelkim zdenerwowaniu) jak bucząca syrena. A na psa czasem zapoluje, czasem zagoni w kąt pokoju i trzeba psa ratować, ale jakoś żyja tak obok :-) Lunka, jak przebywała na podwórku pod blokami to baaaaaaaaaardzo lubiła inne koty, a tu taki Bazyś. Nadziwić się dziewczyna nie może :-) Quote
jo_joanna Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 wygląda całkiem przyzwoicie, znaczy szponów nie widać :-) idzie ku dobremu :-) Quote
kasiafo Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 jo_joanna napisał(a):wygląda całkiem przyzwoicie, znaczy szponów nie widać :-) idzie ku dobremu :-) No nie zabardzo bo nie zdążyłam zrobić następnego ujęcia, ale Luna była tylko trochę mniejsza od Bazyla gnając przez dom:-o Quote
Recommended Posts