Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wandul 66 napisał(a):
to super wieści a Bazyl to piękne psisko , musisz teraz delikatnie je sobie przedstawiac WITAM NA DRODZĘ DO ZAPSIENIA I ZAKOCENIA!!!!!

Nie zapominaj o kanarku! a nie wierzyłaś że się "dogadają" z Lunką

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jo_joanna napisał(a):
ojjjj piekne to psisko, nie ma co :-) Piękna kicia to i pies musi byc niczego sobie :-)

Kocica piękna , wcina aż miło. Leki działają te na rujkę też więc słychać tylko mruczanki:lol: :multi: :lol: :multi:

Posted

kasiafo napisał(a):
Dziękuję Joasiu za ciepłe słowa o mnie na wątku Bazyla.

napisałam sobie takie moje spostrzeżenia :-) Wiem, ze ciężko wydać komus zwierzaka, któremu sie dało serce, czas i wiem, że Neris też ma swoje wątpliwości. Trzymam kciuki :-)

Posted

jo_joanna napisał(a):
napisałam sobie takie moje spostrzeżenia :-) Wiem, ze ciężko wydać komus zwierzaka, któremu sie dało serce, czas i wiem, że Neris też ma swoje wątpliwości. Trzymam kciuki :-)

Twoja opinia pomogła mi przejść przez ostrzał pytań cioteczek a trzeba przyznać że był iście artyrelyjski!!!!;)
Jeszcze raz wielkie dzięki!!!!:Rose: :buzi:

Posted

Lunka dostała dzisiaj ostatni zastrzyk. Wet mówi że jest o niebo lepiej (sama też to "słyszę")teraz jeszcze przez kilka dni tabl.wykrztuśne i powinno być ok.:multi:

Posted

Lunka, zdrowieje :-) Musi, to twarda zawodniczka!
I Kasiu, jak dobrze, że wkleiłaś foto :-) Mam nadzieję, że na wątku Lunkowym i Bazylkowym czasem coś ujrzymy ;-)

Posted

jo_joanna napisał(a):
piękne moje czarniutkie słonko!! Bazylek już zaakceptowany???

jutro wkleję zdjęcie z tej "akceptacji" Lunka twarda sztuka nie ustępuje łatwo, -a może uda się wykurzyć delikwenta- fuków,:kociak: warków i ganiania co niemiara.:Dog_run:

Posted

trzeba im dać trochę czasu :-) Chociaż mój pies i kot się nie lubią. Tolerują, na szczęście i to wszystko. Moj kot nigdy w swoim życiu nie fuczał, nie syczał itp. Jedynie wydaje dźwięki (przy wieeeeeeeeeeeeelkim zdenerwowaniu) jak bucząca syrena. A na psa czasem zapoluje, czasem zagoni w kąt pokoju i trzeba psa ratować, ale jakoś żyja tak obok :-)
Lunka, jak przebywała na podwórku pod blokami to baaaaaaaaaardzo lubiła inne koty, a tu taki Bazyś. Nadziwić się dziewczyna nie może :-)

Posted

jo_joanna napisał(a):
wygląda całkiem przyzwoicie, znaczy szponów nie widać :-) idzie ku dobremu :-)

No nie zabardzo bo nie zdążyłam zrobić następnego ujęcia, ale Luna była tylko trochę mniejsza od Bazyla gnając przez dom:-o