Patsi Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 jo_joanna, podnieś wątek Lunki na miau-bo nie umiałam do niego dotrzeć-też wstawię tam jej fotki. Quote
jo_joanna Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 to wątek na miau: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=50662 tam tez jestem jako jo_joanna Quote
MARCHEWA Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Piękna kicia,oby znalazł się wspaniały domek! Quote
Gem Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Patsi napisał(a):Zaraz wstawię Lunkę na miau. Przecież ta piękność ma już wątek na miau :) Quote
Patsi Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Miałam na myśli zdjęcia Lunki. Wątek jest już od dawna.Ale jak się okazało jo_joanna już wstawiła tam zdjęcia. Quote
jo_joanna Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Gem napisał(a):Przecież ta piękność ma już wątek na miau :) mało że pięknośc, to jeszcze przymilność, grzecznośc i radośc :-):loveu: Quote
jo_joanna Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Patsi napisał(a):Miałam na myśli zdjęcia Lunki. Wątek jest już od dawna.Ale jak się okazało jo_joanna już wstawiła tam zdjęcia. wstawiłam wstawiłam (chociaż nie tak ladnie jak Patsi:cool3: ), moze to coś da...... jakis domek Quote
wandul 66 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 jo_joanna napisał(a):znów dwa potencjalne domki - w jednym czasie. Trzymamy kciuki, że którys wytrwa! Bo Lunka jeszcze nie może isc do nowego domku. Konczymy leczenie i sterylka przed namigdybyś miała nadmiar domków , tylko dobry , to pamiętaj o mojej KORZE z za żółtymi oczami i dwóch małych AGENTACH , plus 7 kociąt w mojej okolicy!!! Quote
jo_joanna Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 wandul 66 napisał(a):gdybyś miała nadmiar domków , tylko dobry , to pamiętaj o mojej KORZE z za żółtymi oczami i dwóch małych AGENTACH , plus 7 kociąt w mojej okolicy!!! te domki są - za chwilę rezygnują.... poza tym jakoś nie budzą mojego zaufania. Jest jeden domek (potencjalny) spod Oświęcimia, ale pani chciałaby, żeby kotek sygnalizował wychodzenie za potrzebą. Tyle wiem, więcej już sie pani nie odezwała....:cool3: O Koruni i reszcie pamiętam :loveu: Jak tylko nadarzy się jakiś ciekawy kontakt domkowy - dam znac! Quote
jo_joanna Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Z Lunki niezła agentka ..... :evil_lol: Własnie przyszli panowie mechanicy, zostawili tu pare rzeczy do instalacji ale że wyszli na chwile to Luna dokonała spustoszenia w rzeczach. hehe szukalismy wszędzie elementu do instalacji drzwi :-) Był pod wersalką, wraz z dwoma dlugopisami, orzechami włoskimi, korkiem z butelki i moim antiperspirantem (poszukiwanym od tygodnia):roll: aaaaa i myszką do zabawy Winowajczyni zamieszania siedziała pod kwiatkiem a teraz pilnie obesrwuje wiercenia. Już sie troche mniej boi, ale muszę być blisko, wtedy odważna siedzi na kolankach :) :loveu: Quote
wandul 66 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 oj , skąd ja to znam , mój Mruczek , choć stateczny pan , ciągle chodzi do góry , do pokoju córki i sprząta z biurka wszystkie kredki , pisaki , itp , znosi je w pyszczku na dół a ja już parę razy sobie na nich pojeżdziłam , dobrze ,że bez gipsowych efektow tej super-jazdy!!! Quote
MARCHEWA Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Trzymam kciuki aby znalazły się dobre,odpowiedzialne domki :kciuki: Quote
jo_joanna Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Trzymajcie kciukaski! Jutro czeka nas POWAŻNA rozmowa.... może to będzie TO! jestem dobrej myśli :-) Quote
Gem Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 jo_joanna napisał(a):Trzymajcie kciukaski! Jutro czeka nas POWAŻNA rozmowa.... może to będzie TO! jestem dobrej myśli :-) Kciuki obecne i trzymane :) Quote
MARCHEWA Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 :kciuki: trzymam mocno kciuki aby domek okazał się super! Quote
jo_joanna Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Ojjjjj, wszystko chyba zakończy się sukcesem!! Nowy domek dzwoni, pisze, zakochał się!! :loveu: Lunka pozostanie jeszcze u mnie do czasu dojścia do siebie po sterylce, przy czym termin sterylki jeszcze nie jest ustalony. Nowy domek obiecuje czekać, :multi: :multi: Czy może być lepiej?? Oczywiscie dopoki nie pojedziemy i nie przekonamy się, że Lunka tam zostanie to jest jeszcze pewna doza niepewności, ale po rozmowie z Nową Pańcią, jestem dobrej myśli. Swoją drogą cięzko mi będzie przeżyc to rozstanie:placz: Na szczęscie mam zapewnienie, że będę mogła ją odwiedzić. Po stosownym czasie, jak Luneczka poczuje się pewnie i u siebie. oj, i żeby przysyłali fotki Quote
jo_joanna Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Gem napisał(a):Kciuki obecne i trzymane :) Gem, serdecznie dziękuję za wsparcie. Swoją drogą dopiero niedawno zobaczyłam wątek Perełki. Miała maleńka szczęście w swoim życiu. Będę wspierać obecnością i kciukami za domeczki Quote
Gem Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Perełka i szczeniaki będą do adopcji najwcześniej za 6 tygodni, więc na razie cieszmy się sukcesem Lunki :) Taki domek, na jaki ten jej się zapowiada, to prawdziwy skarb! Gratuluję :) Quote
Kasie Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Oj Joasiu, żeby sie wszystko dobrze zakończyło z tym domkiem. Quote
wandul 66 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 jo_joanna napisał(a):Ojjjjj, wszystko chyba zakończy się sukcesem!! Nowy domek dzwoni, pisze, zakochał się!! :loveu: Lunka pozostanie jeszcze u mnie do czasu dojścia do siebie po sterylce, przy czym termin sterylki jeszcze nie jest ustalony. Nowy domek obiecuje czekać, :multi: :multi: Czy może być lepiej?? Oczywiscie dopoki nie pojedziemy i nie przekonamy się, że Lunka tam zostanie to jest jeszcze pewna doza niepewności, ale po rozmowie z Nową Pańcią, jestem dobrej myśli. Swoją drogą cięzko mi będzie przeżyc to rozstanie:placz: Na szczęscie mam zapewnienie, że będę mogła ją odwiedzić. Po stosownym czasie, jak Luneczka poczuje się pewnie i u siebie. oj, i żeby przysyłali fotkimam nadzieje ,że to nie domek z Jastrzębia , do którego moja Kora miała za żółte oczy:mad: :mad: :mad: bo na mnie nie zrobili dobrego wrażenia!!! Quote
jo_joanna Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 wandul 66 napisał(a):mam nadzieje ,że to nie domek z Jastrzębia , do którego moja Kora miała za żółte oczy:mad: :mad: :mad: bo na mnie nie zrobili dobrego wrażenia!!! Alllleż nie!! ABSOLUTNIE NIE! To inny domek, z ogłoszenia na aaaby. Pani nie przeszkadza nic. Chce ją u siebie jak najszybciej. Ma bardzo odpowiedzialne podejscie. W domu też jest dziecko, ale Pani ani razu nie mówiła, że "kotek dla dziecka", kotek dla domu, dla ich radości i z miłosci do kotów, no i że w Lunce juz jest zakochana i że nikomu nie odda.. Jakos tak inaczej niż "za żółte oczy".... Jasne, że życie czasem weryfikuje jedno i wychodzi drugie. Ale zobaczymy. Lunka jeszcze nie pojechała i póki co liczę, że zainteresowanie nią nie opadnie...... Będę donosic, co i jak Quote
jo_joanna Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Kasie napisał(a):Oj Joasiu, żeby sie wszystko dobrze zakończyło z tym domkiem. Kasiu, mam taką ogromną nadzieję... Żeby tylko była tam kochana. Ale zawsze jest ta niepewnośc.Zawsze wydaje się, że tylko u nas jest zwierzakowi najlepiej ;-) Nuka bardzo się kicia interesuje, ale póki co ma na głowie jednego (mojego) kota, którego ledwo toleruje ;-) i wzajemnie. Biedna, tyle kotów wkoło :-) Quote
MARCHEWA Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 wandul 66 napisał(a):mam nadzieje ,że to nie domek z Jastrzębia , do którego moja Kora miała za żółte oczy:mad: :mad: :mad: bo na mnie nie zrobili dobrego wrażenia!!! Wandul,nie wszyskie domki z Jastrzębia wybierają kota pod kolor tapety,pierwszy,który zadzwonił w sprawie Kory był dobry,tam gdzie chcieli kota wychodzącego,Marmar tam była i zostawiła swoją kicie;) Quote
Recommended Posts