jo_joanna Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 no, ja już się pozachwycałam na wątku Bazylka:) Quote
kasiafo Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Halo halo... Chciałam donieść że wszyscy żyjemy i mamy się zdrowo. Lunka chyba najlepiej bo w czasie nieudanej wyprawy na sterylkę została zaszczepiona przeciw wszelkim możliwym kocim choróbskom. A sterylki nie będzie, przynajmniej nie szybko bo wet obawia się o nią, że nie przeżyje narkozy. Lunka w stresujących sytuacjach mało się nie udusi może to być jakaś astma albo coś podobnego Quote
wandul 66 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Lunka , nie symuluj , sterylka jest dla Twojego i naszego dobra!!! Quote
kasiafo Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 jo_joanna napisał(a):może ona o macierzyństwie myśli ;-) Lunka dostała zastrzyk który powtarza się co 3 mies. więc o macierzyństwie może tylko pomarzyć:cool3: Quote
jo_joanna Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 kasiafo napisał(a):Lunka dostała zastrzyk który powtarza się co 3 mies. więc o macierzyństwie może tylko pomarzyć:cool3: wiesz jak to jest z antykoncepcją.... nie zawsze działa ;) A tak poważnie to ciekawe czy miała kiedykolwiek kocięta..... Quote
jo_joanna Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 nic dodać, nic ująć, zdjęcia są rozbrajające :):loveu: :loveu: Quote
Patsi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Słodkie zdjęcia, wspaniała psio-kocia komitywa. :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jo_joanna Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 a ja jeszcze odnalazłam film z grudnia, dopiero teraz wywołałam ......tak więc dodam trochę fotek :-)a tu widać, że miseczki Lunki stały na jednej z moiuch ulubionych książek: słownik hiszpańsko-polski ;-)z ulubioną drapaczkąze zdobyczączarna stopa :-)jedno z lepszych miejsc do spania....a tu mój Bazyli ["] gorączkowo poszukiwał intruza-Lunkipo sprawdzeniu wszytskich miejsc (łacznie z wersalką, szafą itp) zajął się swoim ulubionym zajęciem..... Quote
jo_joanna Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 trochę niedawnych foteczek: pieszczocha :loveu:' wygląda jakby kota podmieniono ;) Quote
zdrojka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Cuuudna jest, a jaka przytulaśna :loveu: Quote
kasiafo Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 A teraz mam dwie przytulaśne Lunki a właściwie Lunkę i .... Lunka Quote
kasiafo Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 żeby nikt nie myślał że to jednak sama Luna Quote
kasiafo Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 prawda że identyczny? Joasiu może to znak dla Ciebie .... tak żal było ci rozstawać się z Lunką?:cool3: Quote
Recommended Posts