Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Halo halo... Chciałam donieść że wszyscy żyjemy i mamy się zdrowo. Lunka chyba najlepiej bo w czasie nieudanej wyprawy na sterylkę została zaszczepiona przeciw wszelkim możliwym kocim choróbskom. A sterylki nie będzie, przynajmniej nie szybko bo wet obawia się o nią, że nie przeżyje narkozy. Lunka w stresujących sytuacjach mało się nie udusi może to być jakaś astma albo coś podobnego

Posted

jo_joanna napisał(a):
może ona o macierzyństwie myśli ;-)

Lunka dostała zastrzyk który powtarza się co 3 mies. więc o macierzyństwie może tylko pomarzyć:cool3:

Posted

kasiafo napisał(a):
Lunka dostała zastrzyk który powtarza się co 3 mies. więc o macierzyństwie może tylko pomarzyć:cool3:

wiesz jak to jest z antykoncepcją.... nie zawsze działa ;)
A tak poważnie to ciekawe czy miała kiedykolwiek kocięta.....

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

a ja jeszcze odnalazłam film z grudnia, dopiero teraz wywołałam ......tak więc dodam trochę fotek :-)a tu widać, że miseczki Lunki stały na jednej z moiuch ulubionych książek: słownik hiszpańsko-polski ;-)z ulubioną drapaczkąze zdobyczączarna stopa :-)jedno z lepszych miejsc do spania....a tu mój Bazyli ["] gorączkowo poszukiwał intruza-Lunkipo sprawdzeniu wszytskich miejsc (łacznie z wersalką, szafą itp) zajął się swoim ulubionym zajęciem.....

• 4 months later...