jo_joanna Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Ecccchhhh Luna, wszyscy już zapomnieli.... Quote
Patsi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Nie zapomnieliśmy!!!! Fotki śliczne, a Lunka...:loveu::loveu::loveu:Na tych zdjęciach wygląda na niezłą trzpiotkę! ;) Quote
kasiafo Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Patrzę i nie mogę się nadziwić jak ta Lunka urosła, jaka jest duża... o wiele za duża... to jak nie mój kot! O rany to nie jest mój kot!!! :lying: Lunka siedzi przed szklanymi drzwiami do ogrodu a po drugiej stronie to wcale nie jej odbicie... to śliczny czarny pan wypisz wymaluj Lunka tylko w większym wydaniu. I tak oto wkraczamy w kolejną fazę kocich miałków...:cry: idę do sklepu po stopery... Quote
jo_joanna Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 współczuję!! i jej i Wam! Ciachanie chyba zbliża się nieubłaganie............. Quote
jotpeg Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 tylko sterylka. a Kocia piekna, mmmm :loveu: :loveu: :loveu: Quote
wandul 66 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 miauki to bajka , zobaczysz co zacznie przy rójce wyprawiac , mam to od miesiąca , moja Klusia , MOMO ŻE GÓWNIARZ , TO JUZ MA OCHOTĘ , CZASEM NAWET NA AMORY NAMÓWI MOJEGO KASTRATA MRUCZKA!!!! Quote
kasiafo Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 wandul 66 napisał(a):miauki to bajka , zobaczysz co zacznie przy rójce wyprawiac , mam to od miesiąca , moja Klusia , MOMO ŻE GÓWNIARZ , TO JUZ MA OCHOTĘ , CZASEM NAWET NA AMORY NAMÓWI MOJEGO KASTRATA MRUCZKA!!!! Masz na myśli to gardłowe "wycie", ocieranie, wypinanie, napastowanie,froterowanie podłogi czy coś jeszcze? Co z twoim netem? Quote
wandul 66 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 kasiafo napisał(a):Masz na myśli to gardłowe "wycie", ocieranie, wypinanie, napastowanie,froterowanie podłogi czy coś jeszcze? Co z twoim netem?net zostaje , TP wymieniło słup na nowy , nawet mi odliczyli z abonamentu za okres , jak notorycznie telefon był popsuty !! co prawda mój TZ sie zawziąl , i nie chciał , a telefon i net na niego , ale coż się nie robi , dla łąćznosci ze swiatem , nawet przez dwa dni sie z nim nie kłóciłam :eviltong: :eviltong: :eviltong: i zmiękł;) ;) ;) Quote
kasiafo Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 wandul 66 napisał(a):net zostaje , TP wymieniło słup na nowy , nawet mi odliczyli z abonamentu za okres , jak notorycznie telefon był popsuty !! co prawda mój TZ sie zawziąl , i nie chciał , a telefon i net na niego , ale coż się nie robi , dla łąćznosci ze swiatem , nawet przez dwa dni sie z nim nie kłóciłam :eviltong: :eviltong: :eviltong: i zmiękł;) ;) ;) Super! Pusto by było bez ciebie na Dogo. Quote
Patsi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Lunko, pamiętaj, że im bardziej się wydzierasz tym bliższa Twoja sterylka ;) Mizianki dla pięknej panny!!!! Quote
kasiafo Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Patsi napisał(a):Lunko, pamiętaj, że im bardziej się wydzierasz tym bliższa Twoja sterylka ;) Mizianki dla pięknej panny!!!! Nie tak blisko bo Lunka zachorowała:shake: .Był wet i zlecił zastrzyki. Kocica trochę kicha ale z nosa nic nie leci gorzej jest osłuchowo. Nie jest dobrze ale nie najgorzej. Trzymajcie kciuki za pannę(i za mnie bo mi się płakać chce)! Quote
Patsi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Trzymam kciuki!!! Tak już z kotami czasem jest, ja też mam chorowitego Piotrka (dla odmiany u niego są sensacje jelitowe, które czasem powracają).[SIZE=2] Lunka ma wiele szczęścia, że trafiła na tak wspaniałych ludzi jak Jo_joanna i Ty. Zdrowiej Lunko kochana i nie przysparzaj choróbskiem Twojej Pani zmartwień! Kasiafo-pisz, jak tam zdrówko kociej panienki.:eviltong: Quote
jo_joanna Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Luneczko, swoje już przeszłaś, czas już przestać chorować. Kasia trzymam za Was kciuki! Quote
kasiafo Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 wandul 66 napisał(a):trzymam kciuki , będzie oki!!! Wandul co u Korci bo jakoś pusto u niej, nikt nie pisze? Quote
jo_joanna Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 no widzisz, wszystkich gdzieś wywiało ?? A jak Luneczka?? Quote
kasiafo Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 jo_joanna napisał(a):no widzisz, wszystkich gdzieś wywiało ?? A jak Luneczka?? Trochę lepiej zaczyna więcej jeść i bawić się. Na nieszczęście jej rujka i choroba zbiegły się w czasie i dlatego efekty są takie (chuda smutna kicia):shake: Quote
jo_joanna Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Nooo to dobrze. Odkarmi się, odżyje, ma w końcu kochającą Panią przy sobie :) Quote
kasiafo Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 jo_joanna napisał(a):Nooo to dobrze. Odkarmi się, odżyje, ma w końcu kochającą Panią przy sobie :) No mam nadzieję bo wkrótce będzie miała towarzystwo:razz: Quote
Patsi Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Czyżby jakiś uroczy kocurek do pary?:cool3: Quote
jo_joanna Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 z tego co wie, to piesek! a właściwie kawał psa :-) Quote
kasiafo Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Patsi napisał(a):Czyżby jakiś uroczy kocurek do pary?:cool3: Oj Patsi Patsi! Jak wszystko będzie pewne to się pochwalę, ale może kojarzysz Bazyla od Neris? Quote
wandul 66 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 to super wieści a Bazyl to piękne psisko , musisz teraz delikatnie je sobie przedstawiac WITAM NA DRODZĘ DO ZAPSIENIA I ZAKOCENIA!!!!! Quote
jo_joanna Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 ojjjj piekne to psisko, nie ma co :-) Piękna kicia to i pies musi byc niczego sobie :-) Quote
Recommended Posts