Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patrzę i nie mogę się nadziwić jak ta Lunka urosła, jaka jest duża... o wiele za duża... to jak nie mój kot! O rany to nie jest mój kot!!! :lying: Lunka siedzi przed szklanymi drzwiami do ogrodu a po drugiej stronie to wcale nie jej odbicie... to śliczny czarny pan wypisz wymaluj Lunka tylko w większym wydaniu. I tak oto wkraczamy w kolejną fazę kocich miałków...:cry: idę do sklepu po stopery...

Posted

miauki to bajka , zobaczysz co zacznie przy rójce wyprawiac , mam to od miesiąca , moja Klusia , MOMO ŻE GÓWNIARZ , TO JUZ MA OCHOTĘ , CZASEM NAWET NA AMORY NAMÓWI MOJEGO KASTRATA MRUCZKA!!!!

Posted

wandul 66 napisał(a):
miauki to bajka , zobaczysz co zacznie przy rójce wyprawiac , mam to od miesiąca , moja Klusia , MOMO ŻE GÓWNIARZ , TO JUZ MA OCHOTĘ , CZASEM NAWET NA AMORY NAMÓWI MOJEGO KASTRATA MRUCZKA!!!!

Masz na myśli to gardłowe "wycie", ocieranie, wypinanie, napastowanie,froterowanie podłogi czy coś jeszcze?
Co z twoim netem?

Posted

kasiafo napisał(a):
Masz na myśli to gardłowe "wycie", ocieranie, wypinanie, napastowanie,froterowanie podłogi czy coś jeszcze?
Co z twoim netem?
net zostaje , TP wymieniło słup na nowy , nawet mi odliczyli z abonamentu za okres , jak notorycznie telefon był popsuty !! co prawda mój TZ sie zawziąl , i nie chciał , a telefon i net na niego , ale coż się nie robi , dla łąćznosci ze swiatem , nawet przez dwa dni sie z nim nie kłóciłam :eviltong: :eviltong: :eviltong: i zmiękł;) ;) ;)

Posted

wandul 66 napisał(a):
net zostaje , TP wymieniło słup na nowy , nawet mi odliczyli z abonamentu za okres , jak notorycznie telefon był popsuty !! co prawda mój TZ sie zawziąl , i nie chciał , a telefon i net na niego , ale coż się nie robi , dla łąćznosci ze swiatem , nawet przez dwa dni sie z nim nie kłóciłam :eviltong: :eviltong: :eviltong: i zmiękł;) ;) ;)

Super! Pusto by było bez ciebie na Dogo.

Posted

Patsi napisał(a):
Lunko, pamiętaj, że im bardziej się wydzierasz tym bliższa Twoja sterylka ;) Mizianki dla pięknej panny!!!!

Nie tak blisko bo Lunka zachorowała:shake: .Był wet i zlecił zastrzyki. Kocica trochę kicha ale z nosa nic nie leci gorzej jest osłuchowo. Nie jest dobrze ale nie najgorzej. Trzymajcie kciuki za pannę(i za mnie bo mi się płakać chce)!

Posted

Trzymam kciuki!!! Tak już z kotami czasem jest, ja też mam chorowitego Piotrka (dla odmiany u niego są sensacje jelitowe, które czasem powracają).[SIZE=2] Lunka ma wiele szczęścia, że trafiła na tak wspaniałych ludzi jak Jo_joanna i Ty. Zdrowiej Lunko kochana i nie przysparzaj choróbskiem Twojej Pani zmartwień!
Kasiafo-pisz, jak tam zdrówko kociej panienki.:eviltong:

Posted

jo_joanna napisał(a):
no widzisz, wszystkich gdzieś wywiało ?? A jak Luneczka??

Trochę lepiej zaczyna więcej jeść i bawić się.
Na nieszczęście jej rujka i choroba zbiegły się w czasie i dlatego efekty są takie (chuda smutna kicia):shake: