Patsi Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Lunka znajdzie domek, kto by nie chciał czarnego, magicznego kota! :) Quote
jo_joanna Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 domek musi się znaleźć.... mam specyficzną pracę, wkrótce zaczynam wyjazdy............... DOMEK, najlepiej DOCELOWY bardzo PILNIE potrzebny.... Najdalej za m-c musiałaby w nim być Quote
Patsi Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Jak tam zdrówko czarnej księżniczki? Czy kocur wrócił już z emigracji? ;) Quote
jo_joanna Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Księżniczka ma się dobrze, chociaż jej leczenie strasznie się przedłuża.... Kataru nie ma, ale wszystko jeszcze siedzi w górnych drogach oddechowych. Może to potrwac jeszcze tydzien, dwa. Kocura nie ma jeszcz. Nie chcę jej stresowac, ona ma problemy w swobodnym oddychaniu, więc lepiej, żeby miała spokoj ;-) Ale potwór wkrotce powróci..... Quote
Patsi Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 W sumie to ja się ''potworowi'' nie dziwię :vamp: . Przyszła sobie nagle taka kota i ciągle trzba się nią przejmować ;) Mój Nemaszek też był bardzo zaniepokojony ''tym chudym z chorym nosem'' ;) Quote
Gem Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 jo_joanna napisał(a):domek musi się znaleźć.... mam specyficzną pracę, wkrótce zaczynam wyjazdy............... DOMEK, najlepiej DOCELOWY bardzo PILNIE potrzebny.... Najdalej za m-c musiałaby w nim być Podnosimy śliczną kotkę :) Quote
wandul 66 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 znajdż domek Lunka i poszukaj dla moich 4 kotów!!!! Quote
jo_joanna Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 nie ma wyjscia! WSZYSTKIE kociaki muszą mieć swoje domki i kochających ludzi...... Quote
jo_joanna Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Lunka przezyła dzisiaj najazd moich znajomych. Spała sobie grzecznie w koszyku-budce a potem zmieniła lokum - na drugi pokoj, podłózkiem. Było tam tak miło, że musiałam ją mleczkiem zwabiac :) Ale już się rozruszała. Peszy ją nadmiar ludzi, głosne rozmowy. Ale wystarczy mówic do niej spokojnym głosem to przychodzi zadowolona pomruczec. Kochana malutka :loveu: Antybiotyki jeszcze przez jakis tydzien :cool3: A ona chyba nabrała troche masy, bo zanim ją doniose do weta, mdleją mi ręce :-) Znaczy dobrze jest. I futerko błyszczy pięknie :) Byc może wkrotce pojawią się fotki świeże Quote
Gem Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 jo_joanna napisał(a):Byc może wkrotce pojawią się fotki świeże My chcemy fotki! :) Quote
Patsi Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Dzielna Lunka :loveu: Mój Nemaszek też nie lubi, jak przychodzą goście. Quote
jo_joanna Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 fotki będą jutro wieczorkiem późnym. więc w weekend może na forum?? hmmm, chociaż ja nie umiem umieszczac fotek :evil_lol: Quote
Patsi Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Ja mogę zmieścić fotki Lunki na forum:cool3: Quote
jo_joanna Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 tez własnie liczę na pomoc :) Jutro konczymy serię zastrzyków (3 tygodnie!!). Własciwie kataru już nie ma od jakiegos czasu, ale oddychasirobiąc, wrrrrrr. Podobno ma to potrwac. Jutro popytam jesczez weta co i jak. Bo może będzie można wkrotce pomyslec o sterylce..... Quote
jo_joanna Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Lunce wet przestał dwac antybiotyki. Prawei trzy tygodnie brała.... Co prawda ma jeszcze kłopoty z płynnym oddechem, ale organizm powinien sobie z tym poradzic, apetyt ciągle ma, radość życia też. Jest bardzo grzeczna i nieśmiała :loveu: Zdjęcia już zrobione, ale koleżanka ma mi dopiero przesłać. Więc lada dzień będą. Byla troszkę skrępowana goścmi, fleszami i całym tym zamieszaniem z pozowaniem, ale jej urokliwośc została ujęta mimo to. I te jej cudnie seledynowe oczka... Jak zdjęć nie dam rady samodzielenie wkleić to - Patsi - wyślę do Ciebie:razz: Quote
Patsi Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Czekam z niecierpliwością na fotki księżniczki:lol: Quote
jo_joanna Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 znów dwa potencjalne domki - w jednym czasie. Trzymamy kciuki, że którys wytrwa! Bo Lunka jeszcze nie może isc do nowego domku. Konczymy leczenie i sterylka przed nami Quote
Patsi Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Oby to były dobre domki i oby wytrwały! Lunka zasługuje na najlepszy domek na świecie! Quote
MARCHEWA Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 W górę kicia:kociak: ,szukaj dobrego domku! Quote
Patsi Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A oto prześliczna Lunka:loveu: : ONA JEST PO PROSTU WSPANIAŁA!!!:loveu: Quote
jo_joanna Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 :multi: :multi: dzięki Patsi!!! To fakt, jest cudna.Przytulasta, mrucząca, towarzyska :-) Quote
Recommended Posts