jo_joanna Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Witajcie, szukam domku dla młodziutkiej, kochanej kici. Jest leczona (ma przewlekły katar będzie wysterylizowana. Jest kochana...... Jestem w stanie dowieźć ją w promieniu ok 100km z Bytomia. Quote
Gem Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Podnoszę Czarnulkę. Jest śliczna i musi szybko znaleźć domek! Quote
jo_joanna Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Nie wierzę, że nie znajdzie się zaden miłośników kotków..... Quote
jo_joanna Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Pomożcie szukac domku, kicia jest naprawde kochaniutka... Quote
Gem Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Mogę tylko podnieść, gdyż mam już cztery koty. Na piątego rodzina nie wyrazi zgody. Quote
jo_joanna Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Kicia jest od godziny u mnie w domku. Bylam wczesniej u weterynarza, dostała leki na katar. potrzebuje ciepła, spokoju i odkarmienia. Powinna szybko dojśc do siebie. Mogę jej jedynie zapewnić domek tymczasowy, swojego kocura czasowo przeniosłam do rodziców. Waży niewiele ponad 3 kg i u weta była super grzeczna. Teraz się chowa pod łózkiem, ale niech sobie tam siedzi, to pierwsza spokojna i i cieple spędzona noc.... Zdjęcia są na allegro, wystawię ją po raz drugi, wątek zamieszczę, pomóżcie w poszukiwaniach! Quote
jo_joanna Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Kicia jest grzeczniutka i bardzo słodka,to nowy link na allegro http://www.allegro.pl/item133428567_sliczna_kicia_pilnie_szuka_domku_bytom.html Quote
Gem Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Dogomaniacy, pomóżcie małej ślicznej kotce! Quote
jo_joanna Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 własnie...... jakoś nikt jej nie zauważa.... A ona jest słodziutka, grzeczna, bardzo kontaktowa, chętnie się bawi, korzysta z kuwetki - cudo! No i wkrotce będzie zdrowa!! Domek kochający pilnie potrzebny! Quote
Patsi Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Wklej jej zdjęcia na dogo, co do sterylki napiszę jutro wieczorem. Quote
wandul 66 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 jo_joanna napisał(a):Kicia jest od godziny u mnie w domku. Bylam wczesniej u weterynarza, dostała leki na katar. potrzebuje ciepła, spokoju i odkarmienia. Powinna szybko dojśc do siebie. Mogę jej jedynie zapewnić domek tymczasowy, swojego kocura czasowo przeniosłam do rodziców. Waży niewiele ponad 3 kg i u weta była super grzeczna. Teraz się chowa pod łózkiem, ale niech sobie tam siedzi, to pierwsza spokojna i i cieple spędzona noc.... Zdjęcia są na allegro, wystawię ją po raz drugi, wątek zamieszczę, pomóżcie w poszukiwaniach!jeśli mogę coś zasugerować , to niepotrzebnie odizolowałaś kocura , byłoby parę fuków i przyzwyczaił by się . To jest tak ,że jak się już zacznie coś takiego robić , to co chwilę ma się jakąs sierotke , kocisko jak i mój Mruczek będzie niezadowolony , obrazony , ale mu to przejdzie!!! Quote
jo_joanna Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Wiem, ale ona jest jeszcze chora - to po pierwsze a po drugie miałam już kilka podobnych sytuacji i mój kot nigdy jeszcze nie skonczył na fukaniu. :placz: On buczy jak syrena alarmowa a potem następuje atak... Ale i tak za chwilę wróci do domu. Jakos sobie poradzimy. Stan zdrowia kotki jest coraz lepszy, zjada niemożliwe ilości suchej karmy i pije też sporo. Niestety nie umiem wkleić zdjęc, więc może mi ktoś pomoże wziąć zdjęcia z allegro? Brak praktyki na dogo............ Quote
wandul 66 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 to zrobimy kici teraz album ściągnięty z allegro Quote
wandul 66 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 PROSZĘ , NIE CHCE WRÓCIĆ SPOWROTEM NA ULICE , DAJ MI DOM !!!! Quote
wandul 66 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 MIALAM CZŁOWIEKA , KTORY MNIE ZAWIODŁ , IDZIE ZIMA , NIE PRZETRWAM JEJ SAMA NA ULICY , POMÓZ MI , POTRZEBUJE TYLKO MAŁEGO KĄCIKA , ŻEBY ZWINĄC SIĘ W KŁĘBEK !!!!! BŁAGAM !!!!! Quote
wandul 66 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 NA TYM POSŁANIU Z TRAWY NIEDŁUGO BĘDZIE ZMARZNIĘTY ŚNIEG , LUDZIE ZAMYKAJĄ PRZED NAMI NAWET OKIENKA Z PIWNICY , BŁAGAM , NIE DOŻYJĘ WIOSNY , DAJ MI DOM!!!!!! Quote
wandul 66 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 ZMIEŃ TYTUŁ WĄTKU NA COŚ BARDZIEJ PRZYCIĄGAJĄCEGO , postaraj się sprawdzić jej reakcje na psy!!! Quote
jo_joanna Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 bardzo dziekuje za pomoc z wklejaniem zdjęc! Wiem, tytuł nie jest najlepszy. Tylko.... jak go zmienic??? Quote
wandul 66 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 naciśnij przy pierwszym poście edit i dokonasz zmiany Quote
jo_joanna Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Kicia dzielnie znosi wizyty u weterynarza, kładzie się na stole blisko mnie i mrrrrruczy. Były pewne problemy hmmmmmmmmmmm kuwetkowe, ale juz zniknęły. Mała w domku nie spuszcza mnie z oka, a jedno spojrzenie w jej strone to zaraz da się słuszeć "aaaauuu", bo "miau" jakos nie wychodzi lub wychodzi ale bezgłosnie, pewnie przez ten katar. Kontaktowa jest dziewczyna. Kicia doskonale wie do czego słuzy kanapa lub łóżeczko. Dzisiaj przyniosłam swojego kocura do domu. Niestety powitanie nie wypadło najlepiej. Ale daje mu troche czasu.... To łobuziak straszny jest. Jeszcze jedna istotna rzecz: kicia będzie wysterylizowana, nie ma obaw, że za jakiś czas pojawiłyby się kociaki. Okres posterylkowy może rownież spokojnie spędzić u mnie i dojśc do siebie Quote
Recommended Posts