Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasiafo napisał(a):
Niestety te piękne oczęta pałają żądzą mordu na widok małego Luki

To odwet Lunki. Jak mieszkala na dworze i gile z noda wisiały jej do hmmmm... kolan niech będzie, to 2 osiedlowe koty (kocur i sterylizowana kotka) straszliwie na nią fuczały, biedaczka, teraz się mści ;-)

Posted

[quote name='kasiafo']
prawda że identyczny?
Joasiu może to znak dla Ciebie .... tak żal było ci rozstawać się z Lunką?:cool3:
mówisz, że takich Lunek na pęczki?? coś w tym jest :) Rok przed Lunką znalazłam trzy kocięta, z czego dwa były wlasnie takie:)
będzie, będzie, ale nie wczesniej niż wiosną. A mały jak do was trafił??

Posted

Po prostu przyszedł , spacerowałam z nim po okolicy ale nie był zainteresowany żadnym domem. Pogoda akurat nie sprzyjała małym łazikom więc został u nas. Nie mogłabym spać wiedząc że gdzieś błądzi w śniegu na mrozie.

Posted

jo_joanna napisał(a):
mówisz, że takich Lunek na pęczki?? coś w tym jest
będzie, będzie, ale nie wczesniej niż wiosną. A mały jak do was trafił??

to znaczy że mam go "przechować" dla ciebie do wiosny:razz:?

Posted

kasiafo napisał(a):
Po prostu przyszedł , spacerowałam z nim po okolicy ale nie był zainteresowany żadnym domem. Pogoda akurat nie sprzyjała małym łazikom więc został u nas. Nie mogłabym spać wiedząc że gdzieś błądzi w śniegu na mrozie.

znalazł Cię po prostu:)

Posted

kasiafo napisał(a):
to znaczy że mam go "przechować" dla ciebie do wiosny:razz:?

to może nie jest dobry pomysł ;-) Do wiosny to juz tak będziecie go kochać, że srece by wam pękło!! pamiętasz jak wyłam? A Lunka byla tylko 2 m-ce u mnie....

• 2 months later...
Posted

jo_joanna napisał(a):
:-(:-( Dzisiaj się dowiedziałam, że Lunka jest bardzo chora. Jest nawet podejrzenie białaczki, walczą o nią :-(:-( trzymajmy kciuki. Nie daj się maleńka:placz:

Niedobrze :shake: Kciuki oczywiście są! :kciuki: :kciuki: :kciuki:

• 2 weeks later...
Posted

jo_joanna napisał(a):
wyniki nie są tragiczne. Lunka będzie dostawała leki na odbudowę wątroby i za jakiś czas zostaną powtórzone badania, białaczka wykluczona póki co....

To są chyba dobre wieści :)
Jedna z moich kotek też ma problemy z wątrobą, może jeść tylko Renal z Royala, ale żyje i nawet uczy Nalkę szacunku i moresu :)

Posted

Jasne że waleczna. Dzielna bestyjka z niej!!!!!;) Apetyt jej wraca więc myślę że niedługo odzyska dawną formę i znów przypomni małemu( tylko z nazwy) Luce kto rządzi w tym domu:diabloti:

• 1 month later...
Posted

Lunka już chyba nie pamięta o chorobie , odzyskała dawną wagę a i może nawet więcej i szaleje po domu aż furczy. Z jednym jest tylko niepocieszona- "mały" Luka pojechał do nowego domku i rekompensuje sobie brak towarzysza wywracaniem wszystkiego co się da do góry kołami:roll:

• 4 months later...
  • 2 weeks later...