Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:lol:

wandul 66 napisał(a):
oj , a dzidzia od harcow z Luną w biegu usnęła - z butelką w rączce:evil_lol: :lol: :loveu:

Dzięki Lunce mam czasem wolne od usypienia małego:lol:

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasiofo , ja niestety przy moich kociskach byłam zmuszona szukac domku moim dwóm nimfą!!!one były pierwsze , jeszcze w bloku , nie było kotów , po przeprowadzcze do domu , zakociłam się i żal mi ich było , ucichły , stały się ciche , osowiale , a kociska wciąz ptzy nich urzędowały . Poszły do super domku i napewno lepiej im niż u mnie!!!

Posted

Mam nadzieję że ta dwójka jakoś się dogada...Lunka jest dopiero tydzień u nas. Teraz odpuściła i tylko zerka. Kiedyś miałam 3 koty 2 chomiki 2 papugi psa i 26 gołębi ozdobnych . wszystkie żyły w wielkiej zgodzie i chodziły luzem po domu i ogrodzie.

• 2 weeks later...
Posted

kiedyś ktoś mi powiedział ,że jak sie kocha faune , to trzeba z flory zrezygnować , nie wierzyłam - miałam w tych pięknych czasach aż jednego psa , w obecnych już uwierzyłam;)

Posted

Niedawno dzwoniła kasiafo. Lunka miała osobistą wizytę weta w domku :) To w ramach kontroli. Luneczka jest zdrowa, teraz potrzeba paru ...... miesięcy na regenerację jej śluzówki, żeby oddech już nie furczał. Ale z tym da się żyć. Będzie mogła wreszcie zostać odrobalona, leki odstawione, organim sie regeneruje :) Pięknie :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Lunka odpuściła fikusowi i zajeła się dziećmi...bawią się w chowanego a dzisiaj grałam z chłopcami i ... kotem w piłkę.:lol:
Patsi dzięki za pozdrowienia kocica przesyła mruczanki dla wszystkich.

• 3 weeks later...
Posted

Patsi napisał(a):
Na kiedy planujecie sterylkę Lunki? Będziemy trzymać kciuki za kiężniczkę!

Według weta najlepiej zrobić sterylkę końcem zimy. Choć nie wiem czy dotrwamy bo Lunkę zebrało na amory i jeszcze nie widziałam tak zdesperowanego kota. Wyje jak szalona i ciągle kombinuje jak by tu dać nogę na dwór.

Posted

kasiafo napisał(a):
Według weta najlepiej zrobić sterylkę końcem zimy. Choć nie wiem czy dotrwamy bo Lunkę zebrało na amory i jeszcze nie widziałam tak zdesperowanego kota. Wyje jak szalona i ciągle kombinuje jak by tu dać nogę na dwór.

Ale jaka zaradna ta Lunka!! W domu siedzi a adoratora udało się jej przywołac pod okna :-) Adorator zaokienny :-)

Wandul, TP SA "rencyma i nogoma" stara się utrzymać klientów, wszyscy uciekają i im coraz gorzej. Może zatem zainwestują w net u Ciebie?

Posted

Patsi napisał(a):
Śliczna kicia, śliczny dzieciaczek i śliczny drapaczek-:loveu::loveu::loveu:

fakt wszystko śliczne a drapak przypomina Lunie o jo joannie od której go dostała. Co kocina ostrzy sobie pazurki to wspomina dawną pańcię.;)

Posted

A tu jeszcze parę fotek, lekko przeterminowanych bo jeszcze jak Lunka była u mnie

i to na tyle sentymentalnych wspominek :) Fotek jest wieeeeele więcej, ale te najfajniejsze