kasiafo Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 :lol: wandul 66 napisał(a):oj , a dzidzia od harcow z Luną w biegu usnęła - z butelką w rączce:evil_lol: :lol: :loveu: Dzięki Lunce mam czasem wolne od usypienia małego:lol: Quote
wandul 66 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 kasiofo , ja niestety przy moich kociskach byłam zmuszona szukac domku moim dwóm nimfą!!!one były pierwsze , jeszcze w bloku , nie było kotów , po przeprowadzcze do domu , zakociłam się i żal mi ich było , ucichły , stały się ciche , osowiale , a kociska wciąz ptzy nich urzędowały . Poszły do super domku i napewno lepiej im niż u mnie!!! Quote
kasiafo Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Mam nadzieję że ta dwójka jakoś się dogada...Lunka jest dopiero tydzień u nas. Teraz odpuściła i tylko zerka. Kiedyś miałam 3 koty 2 chomiki 2 papugi psa i 26 gołębi ozdobnych . wszystkie żyły w wielkiej zgodzie i chodziły luzem po domu i ogrodzie. Quote
jo_joanna Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Dzwoniłam wczoraj do kasiafo, Lunka ma się dobrze, zadomowiła się na całego :) Tylko się cieszyć!! Quote
kasiafo Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Lunka ma się dobrze, narazie z polowania kanarka przerzuciła się na wykopywanie fikusa z doniczki. Jednym słowem -szaleje-. Quote
jo_joanna Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Kasiu, a to Ty nie wiesz, że fikusy sa niezdrowe :-) Chce dziewczyna wykopać kwiata z domku :-) Ona chce nad aurą czuwać a nie kwiaty :-) :evil_lol: Quote
wandul 66 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 kiedyś ktoś mi powiedział ,że jak sie kocha faune , to trzeba z flory zrezygnować , nie wierzyłam - miałam w tych pięknych czasach aż jednego psa , w obecnych już uwierzyłam;) Quote
jo_joanna Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Niedawno dzwoniła kasiafo. Lunka miała osobistą wizytę weta w domku :) To w ramach kontroli. Luneczka jest zdrowa, teraz potrzeba paru ...... miesięcy na regenerację jej śluzówki, żeby oddech już nie furczał. Ale z tym da się żyć. Będzie mogła wreszcie zostać odrobalona, leki odstawione, organim sie regeneruje :) Pięknie :loveu: Quote
wandul 66 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Lunka , zapewniam ,że fikusy nie pomagają w regeneracji śluzówki jamy ustnej i górnych dróg oddechowych:eviltong: :evil_lol: :shake: Quote
kasiafo Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Lunka odpuściła fikusowi i zajeła się dziećmi...bawią się w chowanego a dzisiaj grałam z chłopcami i ... kotem w piłkę.:lol: Patsi dzięki za pozdrowienia kocica przesyła mruczanki dla wszystkich. Quote
wandul 66 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Lunka , zaczynasz się uczyć , dzieci , fikusy i8 kanarki są niejadalne!!!! Quote
Patsi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Na kiedy planujecie sterylkę Lunki? Będziemy trzymać kciuki za kiężniczkę! Quote
kasiafo Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Patsi napisał(a):Na kiedy planujecie sterylkę Lunki? Będziemy trzymać kciuki za kiężniczkę! Według weta najlepiej zrobić sterylkę końcem zimy. Choć nie wiem czy dotrwamy bo Lunkę zebrało na amory i jeszcze nie widziałam tak zdesperowanego kota. Wyje jak szalona i ciągle kombinuje jak by tu dać nogę na dwór. Quote
wandul 66 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 kasiafo napisał(a):Wandul co z twoim netem?JESZCZE DO 22 LUTEGO JEST , POTEM NIE WIEM , NARAZIE tELEKOMUNIKACJA USILNIE MNIE PRZEPRASZA I TWIERDZĄ ,ŻE NAWET SŁUP NAPRAWIĄ!!! Quote
jo_joanna Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 kasiafo napisał(a):Według weta najlepiej zrobić sterylkę końcem zimy. Choć nie wiem czy dotrwamy bo Lunkę zebrało na amory i jeszcze nie widziałam tak zdesperowanego kota. Wyje jak szalona i ciągle kombinuje jak by tu dać nogę na dwór. Ale jaka zaradna ta Lunka!! W domu siedzi a adoratora udało się jej przywołac pod okna :-) Adorator zaokienny :-) Wandul, TP SA "rencyma i nogoma" stara się utrzymać klientów, wszyscy uciekają i im coraz gorzej. Może zatem zainwestują w net u Ciebie? Quote
jo_joanna Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 a oto świeżutkie foto Lunki :-) Quote
Patsi Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Śliczna kicia, śliczny dzieciaczek i śliczny drapaczek-:loveu::loveu::loveu: Quote
jo_joanna Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 No i jeszcze mysza śliczna :-) A drapaczek od mojego Bazyla, podzielił się chłopak :) bo rzadko używał :cool3: Quote
kasiafo Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Patsi napisał(a):Śliczna kicia, śliczny dzieciaczek i śliczny drapaczek-:loveu::loveu::loveu: fakt wszystko śliczne a drapak przypomina Lunie o jo joannie od której go dostała. Co kocina ostrzy sobie pazurki to wspomina dawną pańcię.;) Quote
jo_joanna Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Oczywiście, nie po to, zeby ich użyć na mnie :cool3: ;) A widać, ze Lunka nabrała kształtów zadbanego domowego kota :-) jak ją wzięłam to kręgosłup sterczał!! Quote
jo_joanna Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 A tu jeszcze parę fotek, lekko przeterminowanych bo jeszcze jak Lunka była u mnie i to na tyle sentymentalnych wspominek :) Fotek jest wieeeeele więcej, ale te najfajniejsze Quote
Recommended Posts