Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']jak macie jakis problem z regulaminem bazarkow to walcie do mnie, ja ostatnio studiowała go skrupulatnie...a ile swoich starych błędów wynalazłam, wstyd...
w kazdym razie jeśli psy są do adopcji (czyli są bezdomne bo tak naprawde to nie maja domów) to mozna robic bazar:-)
Alu ja nie pomoge zbyt wiele bo same sie teraz zaangazowalysmy w tyle psów ze nie wyrabiam:-(
a czy boksery w potrzebie wiedzą o nich? sos bokserom itp?
kiedys miałam kontakt z mariee ona pręznie działała pomagając bokserom...ale nie wiem czy jeszcze w tym temacie siedzi...

psów za dużo ,domów za mało :(

[quote name='Iza i Avanti']Bazarek na szczepienia:

http://www.dogomania.pl/threads/207246-Ciuszki-na-szczepienia-pary-pi%C4%99knych-boksi%C3%B3w-szukaj%C4%85cych-DS.-Do-11.05-wysy%C5%82ka-gratis

dzięki :)

[quote name='olly']Wydarzenie na fb Fundacji Sos Bokserom już zrobione :)

dziękuję ,zaraz lecę na FB :)

dotarła wpłata od baster i lusi , zapisuję w poście nr 15

Posted

[FONT=Arial]Jutro od 6 do 12 jestem w pracy a potem mam wyjazd wiec będę w razie czego pod telefonem jakby ktoś chciał się ze mną skontaktować .W domu będę ok 19 .[/FONT]

Posted

znalazłam...zapisuję...... mam na uwadze jakby co , powiesze w lecznicy info tylko musze zdj wywołac ...

śliczne mordki !!

Alicja, jedzisz czasem do gliwic ? mam pakunek dla Formici... potrzebuje kogoś wykorzystac w tej sprawie : P

Posted

Żal tych boksiów. Psów w potrzebie ciągle przybywa. Mam wrażenie, że to taka nie kończąca się opowieść. Jak jednemu uda się pomóc, to zaraz kilka następnych w to miejsce się pojawia echhhh :shake:

Posted

[quote name='Iv_']Żal tych boksiów. Psów w potrzebie ciągle przybywa. Mam wrażenie, że to taka nie kończąca się opowieść. Jak jednemu uda się pomóc, to zaraz kilka następnych w to miejsce się pojawia echhhh :shake:[/QUOTE]

to prawda .to jak walka z wiatrakami.eh życie

Posted

[quote name='Betta']znalazłam...zapisuję...... mam na uwadze jakby co , powiesze w lecznicy info tylko musze zdj wywołac ...

śliczne mordki !!

dzięki , każde ogłoszenie wskazane

Alicja, jedzisz czasem do gliwic ? mam pakunek dla Formici... potrzebuje kogoś wykorzystac w tej sprawie : P

oj dawno już nie byłam w Gliwicach ale jeśli będę się kierować w tym kierunku to dam znać

[quote name='groszek83']:painting:

:)

[quote name='baster i lusi']kto zaglądnie do biednych psiaczków:lol:.Nasze psiaki mają pełne brzuszki a one biedne są głodne:shake:,to nic ,że mają dom ale ten domek musi ich oddać.:placz:

mam nadzieję , ze znajdą nowe dobre domki

[quote name='Iv_']Żal tych boksiów. Psów w potrzebie ciągle przybywa. Mam wrażenie, że to taka nie kończąca się opowieść. Jak jednemu uda się pomóc, to zaraz kilka następnych w to miejsce się pojawia echhhh :shake:

ja już powiedziałam to działa na zasadzie jak rozmnażanie przez pączkowanie ...

[quote name='baster i lusi']to prawda .to jak walka z wiatrakami.eh życie

ale jest masa ludzi co nadal nie mają świadomości że taki problem istnieje ...albo mieć nie chcą

[quote name='Iza i Avanti']Podniosę boksie!

[quote name='Jagoda1']...ja tez....

dzięki kochane

Dopiero wróciłam jak wyszłam z domu o 5.45 , wiec najpierw wyjdę z Ozzym na spacer , potem dam mu jeść i sprawdzę konto , poodpisuję na PW i sprawdzę pocztę mailową , może jakiś odzew z ogłoszeń będzie

Posted

Wpłynęły pieniążki od cioteczek : Jagoda 1 , Biedronka 39 i Iv , :Rose: dziękujemy serdecznie

Dzwoniłam do weterynarza , za szczepienie z dojazdem policzy 150zł ( 2x25 wścieklizna , 30 dojazd i 2x 35 wirusówki 5składnikowa )

Posted

[quote name='giselle4']zagladam ....i zycze im szybkiego domku...
na razie odzew od znajomych zerowy.....
ale mam nadzieje[/QUOTE]

miałam 2 maile w sprawie ..obawiam się że odstraszam :diabloti: textem o sterylizacji

dziś zamawiam weterynarza ze szczepieniem

Posted

[quote name='Nutusia']Jeśli sterylizacja odstrasza, to znaczy tylko tyle, że domki dla boksiołków jeszcze nie te... Cierpliwości :)[/QUOTE]
no właśnie chyba dobrze że tak sie weryfikują ,nie będzie potem niespodzianek ale załamujące jest to ilu jeszcze ludzi chce psy tylko po to by rozmnażać :(

Posted

Pojawiam się i ja.
Żal tych boksów, im szybciej znajdą domki tym lepiej.
Nie wiadomo kiedy suczka ma cieczkę? Nie zdarzyło im się jeszcze nigdy, że Oskar ją pokrył, w sensie były jakoś odseparowane czy jak? Warto się tego dowiedzieć, żeby nam czasem małej niespodzianki nie sprawiły.

Posted

[quote name='Maziak&Negra']Pojawiam się i ja.
Żal tych boksów, im szybciej znajdą domki tym lepiej.
Nie wiadomo kiedy suczka ma cieczkę? Nie zdarzyło im się jeszcze nigdy, że Oskar ją pokrył, w sensie były jakoś odseparowane czy jak? Warto się tego dowiedzieć, żeby nam czasem małej niespodzianki nie sprawiły.[/QUOTE]

w zeszłym roku były młode ...niestety , teraz sunia jeszcze cieczki nie miała , więc bardzo zależy nam na oddzieleniu psiaków jak najszybciej

Posted

Dobrze by było gdyby od razu po rozpoczęciu cieczki ktoś poinformował o tym fakcie, jeśli psiaczki jeszcze domków mieć nie będą i ewentualnie zakupić dla niej majtasy, mogą skutecznie przeszkodzić Oskarowi w zrobieniu kolejnej gromadki.

Posted

[quote name='Maziak&Negra']Dobrze by było gdyby od razu po rozpoczęciu cieczki ktoś poinformował o tym fakcie, jeśli psiaczki jeszcze domków mieć nie będą i ewentualnie zakupić dla niej majtasy, mogą skutecznie przeszkodzić Oskarowi w zrobieniu kolejnej gromadki.

[FONT=Arial]mam nadzieje , ze któreś znajdzie dom [/FONT]

[quote name='groszek83']Alicjo a nie wiesz może z jakich ogłoszeń się ludzie odzywali w sensie z jakich portali?

[FONT=Arial]z telegazety i portalu rybnickiego i www.ogłaszamy24.pl i jeszcze cos ale nie pamiętam

wpłynęło 150zł od Dworki z forum BwP na kastracje Oskara :Rose:[/FONT]

Posted

A bo ja zapomniałam napisać :oops: że Gioco zrobiła 2 ogłoszenia na TELEGAZECIE TVN i TVP i stamtąd mam najwięcej fonów , ale z całej Polski ( Mazury , Tarnów, Kępno , Leszno ) . Póki co rozmawiam i daję czas na rozmyslenie się czy decydują sie na procedury , jedynie pan z Mazur od razu zrezygnował , bo odległość go przerosła a chciał psiaki zobaczyć na zywo , spotkać się .Teraz dzwoniła pani z Gdańska , w sprawie Oskara ,przespi sie z tematem.

TVP str. 466 - 14 podstrona
TVN str. 442 - 1 podstrona