andegawenka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='olly']Wydarzenie na fb Fundacji Sos Bokserom już zrobione :)[/QUOTE] Potwierdzam;) Quote
Alicja Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']jak macie jakis problem z regulaminem bazarkow to walcie do mnie, ja ostatnio studiowała go skrupulatnie...a ile swoich starych błędów wynalazłam, wstyd... w kazdym razie jeśli psy są do adopcji (czyli są bezdomne bo tak naprawde to nie maja domów) to mozna robic bazar:-) Alu ja nie pomoge zbyt wiele bo same sie teraz zaangazowalysmy w tyle psów ze nie wyrabiam:-( a czy boksery w potrzebie wiedzą o nich? sos bokserom itp? kiedys miałam kontakt z mariee ona pręznie działała pomagając bokserom...ale nie wiem czy jeszcze w tym temacie siedzi... psów za dużo ,domów za mało :( [quote name='Iza i Avanti']Bazarek na szczepienia: http://www.dogomania.pl/threads/207246-Ciuszki-na-szczepienia-pary-pi%C4%99knych-boksi%C3%B3w-szukaj%C4%85cych-DS.-Do-11.05-wysy%C5%82ka-gratis dzięki :) [quote name='olly']Wydarzenie na fb Fundacji Sos Bokserom już zrobione :) dziękuję ,zaraz lecę na FB :) dotarła wpłata od baster i lusi , zapisuję w poście nr 15 Quote
Alicja Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [FONT=Arial]Jutro od 6 do 12 jestem w pracy a potem mam wyjazd wiec będę w razie czego pod telefonem jakby ktoś chciał się ze mną skontaktować .W domu będę ok 19 .[/FONT] Quote
Betta Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 znalazłam...zapisuję...... mam na uwadze jakby co , powiesze w lecznicy info tylko musze zdj wywołac ... śliczne mordki !! Alicja, jedzisz czasem do gliwic ? mam pakunek dla Formici... potrzebuje kogoś wykorzystac w tej sprawie : P Quote
baster i lusi Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 kto zaglądnie do biednych psiaczków:lol:.Nasze psiaki mają pełne brzuszki a one biedne są głodne:shake:,to nic ,że mają dom ale ten domek musi ich oddać.:placz: Quote
Iv_ Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Żal tych boksiów. Psów w potrzebie ciągle przybywa. Mam wrażenie, że to taka nie kończąca się opowieść. Jak jednemu uda się pomóc, to zaraz kilka następnych w to miejsce się pojawia echhhh :shake: Quote
baster i lusi Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Iv_']Żal tych boksiów. Psów w potrzebie ciągle przybywa. Mam wrażenie, że to taka nie kończąca się opowieść. Jak jednemu uda się pomóc, to zaraz kilka następnych w to miejsce się pojawia echhhh :shake:[/QUOTE] to prawda .to jak walka z wiatrakami.eh życie Quote
Alicja Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='Betta']znalazłam...zapisuję...... mam na uwadze jakby co , powiesze w lecznicy info tylko musze zdj wywołac ... śliczne mordki !! dzięki , każde ogłoszenie wskazane Alicja, jedzisz czasem do gliwic ? mam pakunek dla Formici... potrzebuje kogoś wykorzystac w tej sprawie : P oj dawno już nie byłam w Gliwicach ale jeśli będę się kierować w tym kierunku to dam znać [quote name='groszek83']:painting: :) [quote name='baster i lusi']kto zaglądnie do biednych psiaczków:lol:.Nasze psiaki mają pełne brzuszki a one biedne są głodne:shake:,to nic ,że mają dom ale ten domek musi ich oddać.:placz: mam nadzieję , ze znajdą nowe dobre domki [quote name='Iv_']Żal tych boksiów. Psów w potrzebie ciągle przybywa. Mam wrażenie, że to taka nie kończąca się opowieść. Jak jednemu uda się pomóc, to zaraz kilka następnych w to miejsce się pojawia echhhh :shake: ja już powiedziałam to działa na zasadzie jak rozmnażanie przez pączkowanie ... [quote name='baster i lusi']to prawda .to jak walka z wiatrakami.eh życie ale jest masa ludzi co nadal nie mają świadomości że taki problem istnieje ...albo mieć nie chcą [quote name='Iza i Avanti']Podniosę boksie! [quote name='Jagoda1']...ja tez.... dzięki kochane Dopiero wróciłam jak wyszłam z domu o 5.45 , wiec najpierw wyjdę z Ozzym na spacer , potem dam mu jeść i sprawdzę konto , poodpisuję na PW i sprawdzę pocztę mailową , może jakiś odzew z ogłoszeń będzie Quote
_ogonek_ Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Widzę że mój ostatni post był bardzo lakoniczny :evil_lol:, ale jestem i już wkleję linki na których Oskar i Sara mają ogłszenia. Tutaj cała lista, a pomiędzy wplecione co niektóre linki do ogłoszeń psiakow ;) 1. www.adopcjepsow.org 2. http://e-zwierzak.pl/pl/ogloszenie/22930/oskar-i-sara---dwa-boksery-szukaja-domu_/ 3. www.przygarnijzwierzaka.pl 4. www.cafeanimal.pl 5. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/13233149_sara_i_oskar_dwa_cudowne_boksery_do.html 6. www.morusek.pl 7. http://katowice.cwirek.pl/oddam-przyjme-zamienie/oskar-i-sara-dwa-cudowne-boksery-do-adopcji,idc64ed4e41c0e7.html 8. www.katowice.gumtree.pl 9. www.adopcjapsa.pl 10. www.petsy.pl 11. www.petworld.pl 12. www.kupiepsa.pl 13. www.kupsprzedaj.pl 14. www.eoferty.com.pl 15. www.ojej.pl 16. www.gieldaogloszen.pl 17. www.psy.pl 18. www.neeon.pl 19. www.lento.pl 20.www.polskastrefa.eu 21. www.cret.pl Podgląd ogłoszenia 22. www.pineska.pl 23. www.ogloszenia.wroc.pl 24. adopcje.org 25. www.sloniu.pl 26. www.kokosy.pl 27. www.pajeczyna.pl 28. www.tablica.pl 29. www.wroclawiak.pl 30. www.owi.pl 31. www.przygarnij.pl 32. www.zwierzaki.org 33. www.zwierzeta.low.pl 34. www.zoonet.pl 35. www.animalia.pl 36. www.rozglos.net 37. www.najpewniej.pl 38. http://katowice.olx.pl/oskar-i-sara-dwa-cudowne-boksery-do-adopcji-iid-195611089 39. www.sprzedasz.pl 40. www.krakusik.pl Quote
Alicja Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Dzięki :calus: teraz :kciuki: aby był odzew :cool2: Quote
Alicja Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Wpłynęły pieniążki od cioteczek : Jagoda 1 , Biedronka 39 i Iv , :Rose: dziękujemy serdecznie Dzwoniłam do weterynarza , za szczepienie z dojazdem policzy 150zł ( 2x25 wścieklizna , 30 dojazd i 2x 35 wirusówki 5składnikowa ) Quote
giselle4 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 zagladam ....i zycze im szybkiego domku... na razie odzew od znajomych zerowy..... ale mam nadzieje Quote
Alicja Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='giselle4']zagladam ....i zycze im szybkiego domku... na razie odzew od znajomych zerowy..... ale mam nadzieje[/QUOTE] miałam 2 maile w sprawie ..obawiam się że odstraszam :diabloti: textem o sterylizacji dziś zamawiam weterynarza ze szczepieniem Quote
Nutusia Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Jeśli sterylizacja odstrasza, to znaczy tylko tyle, że domki dla boksiołków jeszcze nie te... Cierpliwości :) Quote
Alicja Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='Nutusia']Jeśli sterylizacja odstrasza, to znaczy tylko tyle, że domki dla boksiołków jeszcze nie te... Cierpliwości :)[/QUOTE] no właśnie chyba dobrze że tak sie weryfikują ,nie będzie potem niespodzianek ale załamujące jest to ilu jeszcze ludzi chce psy tylko po to by rozmnażać :( Quote
Nayantara Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Pojawiam się i ja. Żal tych boksów, im szybciej znajdą domki tym lepiej. Nie wiadomo kiedy suczka ma cieczkę? Nie zdarzyło im się jeszcze nigdy, że Oskar ją pokrył, w sensie były jakoś odseparowane czy jak? Warto się tego dowiedzieć, żeby nam czasem małej niespodzianki nie sprawiły. Quote
Alicja Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='Maziak&Negra']Pojawiam się i ja. Żal tych boksów, im szybciej znajdą domki tym lepiej. Nie wiadomo kiedy suczka ma cieczkę? Nie zdarzyło im się jeszcze nigdy, że Oskar ją pokrył, w sensie były jakoś odseparowane czy jak? Warto się tego dowiedzieć, żeby nam czasem małej niespodzianki nie sprawiły.[/QUOTE] w zeszłym roku były młode ...niestety , teraz sunia jeszcze cieczki nie miała , więc bardzo zależy nam na oddzieleniu psiaków jak najszybciej Quote
Nayantara Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Dobrze by było gdyby od razu po rozpoczęciu cieczki ktoś poinformował o tym fakcie, jeśli psiaczki jeszcze domków mieć nie będą i ewentualnie zakupić dla niej majtasy, mogą skutecznie przeszkodzić Oskarowi w zrobieniu kolejnej gromadki. Quote
groszek83 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Alicjo a nie wiesz może z jakich ogłoszeń się ludzie odzywali w sensie z jakich portali? Quote
Alicja Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='Maziak&Negra']Dobrze by było gdyby od razu po rozpoczęciu cieczki ktoś poinformował o tym fakcie, jeśli psiaczki jeszcze domków mieć nie będą i ewentualnie zakupić dla niej majtasy, mogą skutecznie przeszkodzić Oskarowi w zrobieniu kolejnej gromadki. [FONT=Arial]mam nadzieje , ze któreś znajdzie dom [/FONT] [quote name='groszek83']Alicjo a nie wiesz może z jakich ogłoszeń się ludzie odzywali w sensie z jakich portali? [FONT=Arial]z telegazety i portalu rybnickiego i www.ogłaszamy24.pl i jeszcze cos ale nie pamiętam wpłynęło 150zł od Dworki z forum BwP na kastracje Oskara :Rose:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 A bo ja zapomniałam napisać :oops: że Gioco zrobiła 2 ogłoszenia na TELEGAZECIE TVN i TVP i stamtąd mam najwięcej fonów , ale z całej Polski ( Mazury , Tarnów, Kępno , Leszno ) . Póki co rozmawiam i daję czas na rozmyslenie się czy decydują sie na procedury , jedynie pan z Mazur od razu zrezygnował , bo odległość go przerosła a chciał psiaki zobaczyć na zywo , spotkać się .Teraz dzwoniła pani z Gdańska , w sprawie Oskara ,przespi sie z tematem. TVP str. 466 - 14 podstrona TVN str. 442 - 1 podstrona Quote
Recommended Posts