Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Napisze to co już ustaliłam i przekazałam Alicji. Jeden z moich domów tymczasowych może przyjąć do siebie Oskara. Dom na wsi, ludzi niezamożni ,ale bardzo kochający zwierzęta. Dt jest bezpłatny, ale trzeba zapewnić jedzenie i pieniążki na kastrację.

Oskar musi tam tez trafić zaszczepiony na wściekliznę.

Posted

[quote name='J_ulia']Napisze to co już ustaliłam i przekazałam Alicji. Jeden z moich domów tymczasowych może przyjąć do siebie Oskara. Dom na wsi, ludzi niezamożni ,ale bardzo kochający zwierzęta. Dt jest bezpłatny, ale trzeba zapewnić jedzenie i pieniążki na kastrację.

Oskar musi tam tez trafić zaszczepiony na wściekliznę.[/QUOTE]

i Sara i Oskar będą zaszczepione na wirusówki i wściekliznę w poniedziałek /wtorek
150zł na kastrację Oskara już jest więc miałby chłopak już duży zastrzyk pieniężny

Posted

[quote name='groszek83']Rozdzielone będą jednak. No nic takie życie:roll:[/QUOTE]

dla nich lepiej ,Sara zaczyna dokuczać Oskarowi ,myślę , ze jest to wina tego ze mało co się człowiek nimi zajmuje

Posted

Pojawiła się szansa na transport Oskara do DT ( jeśli nie znajdzie się do tego czasu DS) z tym że po zapłaceniu szczepień i zablokowaniu 150zł przeznaczonych już na kastrację zostaje nam 30 zł .... Szukamy pieniążków na paliwo i karme dla Oskara do DT , jeśli Sara nie znajdzie domu , znów kolejny woreczek karmy dokupię dziewczynce .
Domki póki co zamilkły :(

Posted

[quote name='Patisa']coś tam mogę wpłacić...niedużo ale zawsze.
na jakie konto?[/QUOTE]

dziękuję :Rose:
każda złotówka na wagę złota

Posted

[quote name='Iv_']Bądźmy dobrej myśli, mają trochę ogłoszeń, może ktoś sensowny się zgłosi.[/QUOTE]

to na pewno - piękne psiaki bokserzaki, w dość młodym, ale już nie "gówniarskim" wieku. Myślę, że nie powinno być problemów. :)

Posted

Mój TZ kazał mi zmienić pracę na Telemarketera .....bo z każdym co dzwoni przegaduję sporo czasu i każę im się przespać z tematem , dostają info o podstawowych zasadach adopcji

Posted

[quote name='groszek83']:painting: tu też na spacer
Może Sara dokucza Oskarowi z głodu?
Niech im się poszczęści ;)[/QUOTE]

ja się obawiam że po 1sze głód , chociaż teraz jedzonko mają , a po 2 ....może zbliża się cieczka :hmmmm:

Posted

[quote name='Alicja']ja się obawiam że po 1sze głód , chociaż teraz jedzonko mają , a po 2 ....może zbliża się cieczka :hmmmm:[/QUOTE]

Kurcze no to trzeba któreś ciachać :roll:

Posted

[quote name='Iv_']Kurcze no to trzeba któreś ciachać :roll:[/QUOTE]

Oskarek ma już 150zł na wycięcie jajeczek ,od dworki dostał więc chłopak jak tylko będzie po szczepieniu może sie pozbyć męskości , a poza tym jeśli żaden domek się nie zdecyduje to w DT pójdzie do cięcia.

Mam całą masę telefonów z północy Polski , to z telegazety . Raczej rezygnują bo woleli by poznać psiaka przed adopcją ,ale tym co mi sie w rozmowie podobają to polecam stronki obu fundacji boksiowych w necie , może wypatrzą sobie psiaka blisko ...ale są tacy co chcieli by oba psiaki bez ciachania ....i tym już nic nie polecam

Posted

[quote name='chita']ja bym im polecila walnac sie w leb:diabloti:[/QUOTE]

Dokładnie :mad: ale mogłyby im się przy tym walnięciu rozprysnąć, bo to puste łby :roll::cool3:
w sumie żadna strata :hmmmm: :diabloti:

Posted

No przydało by się walnąć .... pani z Suwałk nawet się pochwaliła że miała ,,hodowle ,, bokserów .....grrrrrrrrrr więc od razu powiedziałam ze psy sa wycięte ..skłamałam .... ale pani się żal zrobiło :roll: . Wysłałam ją zatem aby poszła policzyć do schroniska w Suwałkach psy ...a takich schronisk jest tysiące . No i życzyłam miłego dnia .

Posted

Mnie tez ... a sporo takich .

Póki co dzwoni cała północna Polska ... , Poznań i Bieszczady ...numery mam spisane niektóre , wszystkim polecam stronki w internecie Fundacyjne i schroniska . Powiem wam jedną rzecz ...ludzie nie wierzą że w schroniskach są rasowce ...

Pani z Gdańska po niedzieli ma oddzwonić co postanowiła czy będzie starać się o Oskarka , mam też 2 zapytania z okolic Rybnika ,mam nadzieje że odezwą sie po niedzieli .

Teraz we wtorek szczepienie .