J_ulia Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Napisze to co już ustaliłam i przekazałam Alicji. Jeden z moich domów tymczasowych może przyjąć do siebie Oskara. Dom na wsi, ludzi niezamożni ,ale bardzo kochający zwierzęta. Dt jest bezpłatny, ale trzeba zapewnić jedzenie i pieniążki na kastrację. Oskar musi tam tez trafić zaszczepiony na wściekliznę. Quote
Alicja Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='J_ulia']Napisze to co już ustaliłam i przekazałam Alicji. Jeden z moich domów tymczasowych może przyjąć do siebie Oskara. Dom na wsi, ludzi niezamożni ,ale bardzo kochający zwierzęta. Dt jest bezpłatny, ale trzeba zapewnić jedzenie i pieniążki na kastrację. Oskar musi tam tez trafić zaszczepiony na wściekliznę.[/QUOTE] i Sara i Oskar będą zaszczepione na wirusówki i wściekliznę w poniedziałek /wtorek 150zł na kastrację Oskara już jest więc miałby chłopak już duży zastrzyk pieniężny Quote
groszek83 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Rozdzielone będą jednak. No nic takie życie:roll: Quote
Alicja Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='groszek83']Rozdzielone będą jednak. No nic takie życie:roll:[/QUOTE] dla nich lepiej ,Sara zaczyna dokuczać Oskarowi ,myślę , ze jest to wina tego ze mało co się człowiek nimi zajmuje Quote
Alicja Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Pojawiła się szansa na transport Oskara do DT ( jeśli nie znajdzie się do tego czasu DS) z tym że po zapłaceniu szczepień i zablokowaniu 150zł przeznaczonych już na kastrację zostaje nam 30 zł .... Szukamy pieniążków na paliwo i karme dla Oskara do DT , jeśli Sara nie znajdzie domu , znów kolejny woreczek karmy dokupię dziewczynce . Domki póki co zamilkły :( Quote
Patisa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 coś tam mogę wpłacić...niedużo ale zawsze. na jakie konto? Quote
Alicja Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='Patisa']coś tam mogę wpłacić...niedużo ale zawsze. na jakie konto?[/QUOTE] dziękuję :Rose: każda złotówka na wagę złota Quote
Iv_ Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Bądźmy dobrej myśli, mają trochę ogłoszeń, może ktoś sensowny się zgłosi. Quote
Patisa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Iv_']Bądźmy dobrej myśli, mają trochę ogłoszeń, może ktoś sensowny się zgłosi.[/QUOTE] to na pewno - piękne psiaki bokserzaki, w dość młodym, ale już nie "gówniarskim" wieku. Myślę, że nie powinno być problemów. :) Quote
Alicja Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Mój TZ kazał mi zmienić pracę na Telemarketera .....bo z każdym co dzwoni przegaduję sporo czasu i każę im się przespać z tematem , dostają info o podstawowych zasadach adopcji Quote
groszek83 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 :painting: tu też na spacer Może Sara dokucza Oskarowi z głodu? Niech im się poszczęści ;) Quote
Alicja Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='groszek83']:painting: tu też na spacer Może Sara dokucza Oskarowi z głodu? Niech im się poszczęści ;)[/QUOTE] ja się obawiam że po 1sze głód , chociaż teraz jedzonko mają , a po 2 ....może zbliża się cieczka :hmmmm: Quote
Iv_ Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Alicja']ja się obawiam że po 1sze głód , chociaż teraz jedzonko mają , a po 2 ....może zbliża się cieczka :hmmmm:[/QUOTE] Kurcze no to trzeba któreś ciachać :roll: Quote
Alicja Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='Iv_']Kurcze no to trzeba któreś ciachać :roll:[/QUOTE] Oskarek ma już 150zł na wycięcie jajeczek ,od dworki dostał więc chłopak jak tylko będzie po szczepieniu może sie pozbyć męskości , a poza tym jeśli żaden domek się nie zdecyduje to w DT pójdzie do cięcia. Mam całą masę telefonów z północy Polski , to z telegazety . Raczej rezygnują bo woleli by poznać psiaka przed adopcją ,ale tym co mi sie w rozmowie podobają to polecam stronki obu fundacji boksiowych w necie , może wypatrzą sobie psiaka blisko ...ale są tacy co chcieli by oba psiaki bez ciachania ....i tym już nic nie polecam Quote
chita Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Alicja']....i tym już nic nie polecam[/QUOTE] ja bym im polecila walnac sie w leb:diabloti: Quote
Iv_ Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='chita']ja bym im polecila walnac sie w leb:diabloti:[/QUOTE] Dokładnie :mad: ale mogłyby im się przy tym walnięciu rozprysnąć, bo to puste łby :roll::cool3: w sumie żadna strata :hmmmm: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 No przydało by się walnąć .... pani z Suwałk nawet się pochwaliła że miała ,,hodowle ,, bokserów .....grrrrrrrrrr więc od razu powiedziałam ze psy sa wycięte ..skłamałam .... ale pani się żal zrobiło :roll: . Wysłałam ją zatem aby poszła policzyć do schroniska w Suwałkach psy ...a takich schronisk jest tysiące . No i życzyłam miłego dnia . Quote
Jagoda1 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Takie telefony ogromnie irytują...:shake:, znam to... Quote
Alicja Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Mnie tez ... a sporo takich . Póki co dzwoni cała północna Polska ... , Poznań i Bieszczady ...numery mam spisane niektóre , wszystkim polecam stronki w internecie Fundacyjne i schroniska . Powiem wam jedną rzecz ...ludzie nie wierzą że w schroniskach są rasowce ... Pani z Gdańska po niedzieli ma oddzwonić co postanowiła czy będzie starać się o Oskarka , mam też 2 zapytania z okolic Rybnika ,mam nadzieje że odezwą sie po niedzieli . Teraz we wtorek szczepienie . Quote
Recommended Posts