Alicja Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Nutusia napisał(a):Nio... to w nowej "biżuterii" z pewnością ktoś doceni jej urodę! Kciuki trzymam nieustająco! :) kurcze ...one nawet obróżek nie miały te psiny , ale Oskarek był nauczony i chodzenia na smyczy i jazdy samochodem , bo na poczatku chłopak służył jako piesek rodzinny i nawet na weekendy do Brennej w góry jeździł z rodzinką . Quote
Alicja Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [FONT=Arial]Dzisiaj wpłynęły pieniążki dla boksiaków od Magdy i Kasi :calus: dziewczyny Uzupełniłam post nr 15 . Nową obróżkę zostawiłam jak Sara pojedzie do DT lub DS , założyłyśmy jej dzisiaj używaną obrożę od cioteczki Izy , szkoda do budy dawać nową , a tak dziewczynka będzie miała na nowe życie ciuszek. Są fotki:). Najpierw muszę podziękować Izie za poświęcenie:Rose: :calus: , bo zawzięła się i Sarunia okazała się pojętną dziewczynką :loveu: Sara jest dominantką , ale super pojętną ,inteligentną bestyjką :). Myślę , ze Iza wreszcie się tutaj odezwie i też napisze o swoich odczuciach :). Przyciśnięta do muru pani właścicielka przyznała się , ze młode były 4 razy :( ...pierwszy raz jak sunia miała rok :( ...facet specjalnie zamykał psiaki w kojcu aby Oskar krył Sarę :( .... za każdym razem było 10-11 małych .... psiaki , zarówno Oskar jak i Sara były BITE!!!! tym co było pod ręką :( W obliczu tego co Sarunia przeszła PROSIMY O POMOC !!!! aby jak najszybciej ją stamtąd zabrać . Ona lgnie do ludzi , łaknie głaskania ,uwagi ..... :modla: PROSZĘ !!!!! [/FONT] Quote
Alicja Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [FONT=Arial]ZAPRASZAM też na BAZARKI[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/207827-Ciuszkomania-na-Oskara-i-Sar%C4%99-2-boksery-szukaj%C4%85ce-dom%C3%B3w-do-godz.-22.00-dn.-24.05 http://www.dogomania.pl/threads/207591-lt-lt-Kubki-Kubeczki-Fili%C5%BCanki-na-dwa-Boksery-do-16.05.-do-godz.-23.00-lt-lt Quote
J_ulia Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Rodziła 4 razy ma 4 lata , czyli co cieczkę :( Przy 10-11 młodych... jeszcze 2-3 lata i by z niej wrak psa był :( Quote
maggis1980 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Ciesze sie, ze pieniazki ode mnie wplynely :) Jak czytam, ze psy byly bite.... :placz: Quote
Iza i Avanti Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Aluś! widzę, że pieniążki od rozi wpłynęly, także mogę rozliczać bazarek ;) Quote
Patisa Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 http://global.images8.fotosik.pl/1922/78521992241b8d54.jpg Jak PIĘKNA!!! Jej... gdyby nie to, że mam swojego wegetującego Grzyba w postaci Sarki to ...ach, żeby trafiła w dobre rączki. Śliczna młoda suńka:placz: :loveu: Quote
baster i lusi Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 śliczna jej oczka mówią zabierz mnie do domu http://images8.fotosik.pl/1922/67717ffc6c02f52e.jpg Quote
Alicja Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='Iza i Avanti']Ależ ona śliczna! [FONT=Arial]foty nie oddają tego jaka Ona piękna ... tylko zadbać [/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Aluś! widzę, że pieniążki od rozi wpłynęly, także mogę rozliczać bazarek ;) [FONT=Arial] wpłynęły ,tylko długo byłyśmy u Sarci i dopiero posprawdzałam konto [/FONT] [quote name='Patisa']http://global.images8.fotosik.pl/1922/78521992241b8d54.jpg Jak PIĘKNA!!! Jej... gdyby nie to, że mam swojego wegetującego Grzyba w postaci Sarki to ...ach, żeby trafiła w dobre rączki. Śliczna młoda suńka:placz: :loveu: [FONT=Arial] trafić musi TYLKO w dobre ręce [/FONT] [quote name='baster i lusi']śliczna jej oczka mówią zabierz mnie do domu http://images8.fotosik.pl/1922/67717ffc6c02f52e.jpg [FONT=Arial]oj dokładnie Grażynko ...Izunia to odjechać stamtąd nie chciała :-([/FONT] [FONT=Arial]Fot mam jeszcze sporo , tylko coś mnie moja alergia złamała :shake: i nie wiem czy dziś wstawię resztę [/FONT] Quote
Gosia121 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Czytam wątek Oglądam zdjęcia Sary kilka razy i po prostu z podziwu wyjść nie mogę. Sara jest wierną kopią mojej Dory nawet ten dolny kieł ma tak samo ścięty jak moja i te zalotki koło oczu.To jest aż wprost niesamowite.Jedyna różnica to ogon moja ma kopiowany. Kocham boksie nad życie i chętnie bym pomogła ale mam bardzo pogmatwaną sytuację w domu. Członkowie rodziny ulegli bardzo groźnemu wypadkowi i teraz to nie wiem z której strony trzymać portfel żeby za dużo kasy nie uciekało.Jak wyklaruje mi się sytuacja po operacji córki/będzie jutro/ to postaram się poszukać bo mam napewno kilka ciuszków na bazarek tyle mogę Was wspomóc. Quote
Alicja Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Gosia121 napisał(a):Czytam wątek Oglądam zdjęcia Sary kilka razy i po prostu z podziwu wyjść nie mogę. Sara jest wierną kopią mojej Dory nawet ten dolny kieł ma tak samo ścięty jak moja i te zalotki koło oczu.To jest aż wprost niesamowite.Jedyna różnica to ogon moja ma kopiowany. Kocham boksie nad życie i chętnie bym pomogła ale mam bardzo pogmatwaną sytuację w domu. Członkowie rodziny ulegli bardzo groźnemu wypadkowi i teraz to nie wiem z której strony trzymać portfel żeby za dużo kasy nie uciekało.Jak wyklaruje mi się sytuacja po operacji córki/będzie jutro/ to postaram się poszukać bo mam napewno kilka ciuszków na bazarek tyle mogę Was wspomóc. najważniejsze , że jesteś tutaj z Nami i wspierasz słowem Za udaną operację Córki zaciskamy z całej siły :kciuki: i przesyłamy pozytywne myśli Quote
sabinka40 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Dzisiaj wpłynęły pieniążki dla boksiaków od Magdy i Kasi :calus: dziewczyny Uzupełniłam post nr 15 . Nową obróżkę zostawiłam jak Sara pojedzie do DT lub DS , założyłyśmy jej dzisiaj używaną obrożę od cioteczki Izy , szkoda do budy dawać nową , a tak dziewczynka będzie miała na nowe życie ciuszek. Są fotki:). Najpierw muszę podziękować Izie za poświęcenie:Rose: :calus: , bo zawzięła się i Sarunia okazała się pojętną dziewczynką :loveu: Sara jest dominantką , ale super pojętną ,inteligentną bestyjką :). Myślę , ze Iza wreszcie się tutaj odezwie i też napisze o swoich odczuciach :). Przyciśnięta do muru pani właścicielka przyznała się , ze młode były 4 razy :( ...pierwszy raz jak sunia miała rok :( ...facet specjalnie zamykał psiaki w kojcu aby Oskar krył Sarę :( .... za każdym razem było 10-11 małych .... psiaki , zarówno Oskar jak i Sara były BITE!!!! tym co było pod ręką :( W obliczu tego co Sarunia przeszła PROSIMY O POMOC !!!! aby jak najszybciej ją stamtąd zabrać . Ona lgnie do ludzi , łaknie głaskania ,uwagi ..... :modla: PROSZĘ !!!!! [/FONT] Cześć:-) Jestem , ale kompletnie nie wiem co napisać, bo słów brakuje:-( To jak traktuje sie zwierzaki, sprawia że wstydze się że jestem człowiekiem:-( To co przeżylam dzisiaj, trudno jest ubrać w słowa:-( Sara to cudowny, kochający psiak:-) To jak szybko nawiazałyśmy kontakt, świadczy tylko o tym, jak bardzo Sara pragnie kontaktu z czlowiekiem!!!! Nigdy nie była przytulana, głaskana, chwalona i całowana, a pomimo tego wszystkiego okazała mi tyle uczucia:-) Szybko pojmuje czego od niej oczekuje, szybko się uczy myslę że praca z nią przyniesie nam obu wiele przyjemności:-) Nie moge sie już doczekać żeby znowu do Sarci pojechać:-) Quote
Alicja Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 sabinka40 napisał(a):Cześć:-) Jestem , ale kompletnie nie wiem co napisać, bo słów brakuje:-( To jak traktuje sie zwierzaki, sprawia że wstydze się że jestem człowiekiem:-( To co przeżylam dzisiaj, trudno jest ubrać w słowa:-( Sara to cudowny, kochający psiak:-) To jak szybko nawiazałyśmy kontakt, świadczy tylko o tym, jak bardzo Sara pragnie kontaktu z czlowiekiem!!!! Nigdy nie była przytulana, głaskana, chwalona i całowana, a pomimo tego wszystkiego okazała mi tyle uczucia:-) Szybko pojmuje czego od niej oczekuje, szybko się uczy myslę że praca z nią przyniesie nam obu wiele przyjemności:-) Nie moge sie już doczekać żeby znowu do Sarci pojechać:-) Iza , jesteśmy umówione i jedziemy :kciuki: Mam nadzieję , ze los Sarci będzie od teraz tylko lepszy . Foteczki wyślę ci jutro oki ?? Bo zaliczyłam z Ozzym spacer i biegał z psiakami i teraz już mam 2 pary spodni i 2 bluzy do prania :lol: Quote
sabinka40 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Alicja napisał(a):Iza , jesteśmy umówione i jedziemy :kciuki: Mam nadzieję , ze los Sarci będzie od teraz tylko lepszy . Foteczki wyślę ci jutro oki ?? Bo zaliczyłam z Ozzym spacer i biegał z psiakami i teraz już mam 2 pary spodni i 2 bluzy do prania :lol: Jedziemy!!!!! A co do prania to u mnie też pralka na obrotach:-) Sarcia zostawila na mnie swoj ślad:-p , ale warto było:-) Quote
sabinka40 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Dobranoc cioteczki i fafulki i inne przytulaśne mordeczki:-) Spadam, bo moja niunia chce spac, a łozko jeszcze nie pościelone:-p Życze Saruni oby i Ona znalazła ciepły dom i wygodne łóżeczko:-) Quote
Alicja Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 sabinka40 napisał(a):Dobranoc cioteczki i fafulki i inne przytulaśne mordeczki:-) Spadam, bo moja niunia chce spac, a łozko jeszcze nie pościelone:-p Życze Saruni oby i Ona znalazła ciepły dom i wygodne łóżeczko:-) :hand: spokojnej nocki ...ja też po tych wrażeniach już idę spać :calus: Quote
Jagoda1 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Sarciu, trzymam kciuki za odpowiedzialny dom... Quote
Nutusia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][B][SIZE=3]facet specjalnie zamykał psiaki w kojcu aby Oskar krył Sarę :( .... za każdym razem było 10-11 małych .... No Dziewczynki, nie ma się co oszukiwać - po co ludzie trzymają niewysterylizowaną "parkę"?... Od początku nie miałam złudzeń :( Sarusia, wytrzymaj jeszcze chwilkę, a potem to już tylko psiejsko-czarodziejsko będzie... Quote
Iza i Avanti Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ala! Czy Sarunia nie ma dwóch dolnych jedynek? Quote
baster i lusi Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='Iza i Avanti']Ala! Czy Sarunia nie ma dwóch dolnych jedynek? z fotki tak wygląda http://images8.fotosik.pl/1922/7724538872464aa8.jpg Quote
sabinka40 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Witam:lol: Tak Saruni brakuje jedynek, też się zastanawiałam jak je straciła:shake: Ma też kamień na ząbkach:shake:, widać jak jej życie odbiło się na zdrowiu:shake:, ma dopiero przecież 4 latka:shake: Quote
Recommended Posts