agumka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Napisałam do Alicji. Oczywiscie, jesli jest to ta sama sunia, o ktorej poinformowano mnie na watku Katowickiego schroniska. "kotolubna bokserka"? Quote
Tengusia Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='agumka']Niestety to nie ta bokserka ;([/QUOTE] ale moze ta tez lubi kotki :roll: Quote
Alicja Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='olly']Alicja, napisz mi proszę tekst ogłoszenia nt boksiów, zrobimy wydarzenie na fb Fundacji Sos Bokserom. Ja nie dam rady, lecę dziś z Kiniem do lecznicy i pewnie spędzę tam mnóstwo czasu.. Wezmę z ogłoszenie wyżej. Wieczorkiem będzie wydarzenie na fb Dzieki zmieniłam trochę tekst Izy [FONT="]SARA (4lata) i OSKAR (5 lat)[/FONT] [FONT="]SARA i OSKAR to- jak można się pewnie domyślać- dwa cudowne boksie. Niestety, z przyczyn ciężkiej sytuacji życiowej swoich właścicieli, para nie może dłużej pozostać w swoim dotychczasowym domu.[/FONT] [FONT="]Wystarczy spojrzeć na zdjęcia by zrozumieć, że psiaki przeżyły razem wiele . Dotychczasowe życie dla SARY było OSKAREM, a dla OSKARA SARĄ... Wspólny kojec, miska będąca faktycznie dużym garnkiem, w końcu- wspólna niedola i dzielenie się posiłkiem w postaci namoczonego chleba.[/FONT] [FONT="]SARA i OSKAR, czy też OSKAR i SARA, nie wymagają więc wiele- nieskomplikowany posiłek (choć może nieco bardziej rozbudowany niż tylko chleb) i ciepły kąt w zupełności ich zadowolą. Kochają dzieci, wychowywały się z czwórką. [/FONT] [FONT="]Bardzo prosimy o pomoc dla tej uroczej pary!Szukamy dwóch wspaniałych domków dla Tych dwóch wspaniałych psiaków.[/FONT] [FONT="]SARA I OSKAR- garść faktów:[/FONT] [FONT="]Miejsce pobytu: Dom Stały (który w trybie pilnym muszą opuścić :-()[/FONT] [FONT="]Stan fizyczny: zdrowi, choć warunkiem adopcji jest zabieg sterylizacji i kastracji[/FONT] [FONT="]Stan psychiczny: dobry[/FONT] [FONT="]Wskazania: dom, który pokocha Kontakt w sprawie adopcji :Alicja 501 460 596 , 600 366 978[/FONT] [quote name='Jagoda1']Biedne boksinki.... później wyslę Ci PW [quote name='agumka']Przytczytałam wątek. Jestem zainteresowana Sarą, chciałabym wiedzieć o niej wszystko, ponieważ mam chętnych na jej adopcję. to nie ta boxinka .. nie wiem jak z kotami , postaram się dowiedzieć , ale sama nie sprawdzę , nie mam jak Napisz PW do Iza i Avanti Quote
agumka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Kochana Alicjo, dowiedz się, ale powiem im o Sarze tylko jeśli okaże się że Bokserka Izy i Avanti nie jest taka jaką by chcieli. Iza i Avanti pierwsza zaproponowała mi Bokserkę więc najpierw muszę wiedzieć coś o ich bokserce :) bo narazie nie wiem nic, nawet jak wygląda. Jest gdzieś tu jej wątek ? Quote
Alicja Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='agumka']Kochana Alicjo, dowiedz się, ale powiem im o Sarze tylko jeśli okaże się że Bokserka Izy i Avanti nie jest taka jaką by chcieli. Iza i Avanti pierwsza zaproponowała mi Bokserkę więc najpierw muszę wiedzieć coś o ich bokserce :) bo narazie nie wiem nic, nawet jak wygląda. Jest gdzieś tu jej wątek ? http://www.fundacjabokserywpotrzebie**********/oddam-boksera-bokserke,18/slask-kobra,2960.html http:// w w w . fundacja boksery w potrzebie . fora . pl / oddam - bokserke, 18 / slask - kobra , 2960 . html pousuwaj spacje Quote
agumka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Alicja']http://www.fundacjabokserywpotrzebie**********/oddam-boksera-bokserke,18/slask-kobra,2960.html http:// w w w . fundacja boksery w potrzebie . fora . pl / oddam - bokserke, 18 / slask - kobra , 2960 . html pousuwaj spacje to o tym bokserze Izy i Avanti ? Quote
Alicja Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='agumka']to o tym bokserze Izy i Avanti ?[/QUOTE] tak to o tej bokserce kotolubnej Quote
agumka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Alicja']tak to o tej bokserce kotolubnej[/QUOTE] dzieki, juz napisałam do Izy ;) Quote
Alicja Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Wczoraj po zamieszczeniu ogłoszenia na rybnickim portalu odezwał się pan , zainteresowany adopcją któregoś z psiaków ... odpisalam.......i chyba moim mailem odstraszyłam , zaproponowałam kontakt dziś po 15 ...cisza Dziewczyny jeśli ktoś byłby chętny wspomóc psiaki , to ja będę bardzo wdzięczna , zdecydowałam , ze na mus trzeba załatwić szczepienia , one nie są na wściekliznę nawet zaszczepione , więc to chyba trzeba załatwić w pierwszej kolejności , o wirusówkach pomyślimy później . Zakupiłam wcześniej 20 kg karmy , złożyłam sie na nią z koleżanką , dostałam też od niej dodatkowe 15 zł jeszcze na karmę ale myślę , ze póki co wrzucę to do jednej puli . wszelkie rozliczenia wrzucam w post 15 http://www.dogomania.pl/threads/206691-2-boxie-Oskar-i-Sara-szukaj%C4%85-domu?p=16770594&viewfull=1#post16770594 Quote
giselle4 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 zaraz porozsylam do ludzi ktorzy chcieli naszego Maciusia i naszego Fajfera..... moze jeszcze ktos szuka bokserow Alu,napisz do korespondentki Ona zna ludzi ktorzy szukaja 2 bokserow czy bokserek czy parki... moze jeszcze aktualne to chyba było Zabrze. ciotki tam tez potrzebna sa witaminy ,tran,smaczki,koce itd.... moze zbiorke zrobic.? nooo i jestem w szoku boksery na polu cały czas Quote
Alicja Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='giselle4']zaraz porozsylam do ludzi ktorzy chcieli naszego Maciusia i naszego Fajfera..... moze jeszcze ktos szuka bokserow Alu,napisz do korespondentki Ona zna ludzi ktorzy szukaja 2 bokserow czy bokserek czy parki... moze jeszcze aktualne to chyba było Zabrze. ciotki tam tez potrzebna sa witaminy ,tran,smaczki,koce itd.... moze zbiorke zrobic.? nooo i jestem w szoku boksery na polu cały czas[/QUOTE] Dzięki :calus: zaraz napiszę do Korespondentki Smaczki i ciasteczka dostają ode mnie , karmę na razie tez mają , na kleszcze dostały , w budzie mają jakieś koce , więc zbiórki robić nie będziemy , w razie czego to jakiś koc w szmatexie jeszcze dam radę kupić ;) Quote
giselle4 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 dziękuje ,wiesze boksie to...boksie ale jaks cos to pisz Quote
Iza i Avanti Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ala! Zrobiłabym dla dzieciaków bazarek na szczepienia, tylko czy mi go nie zamkną? Quote
Alicja Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Iza i Avanti']Ala! Zrobiłabym dla dzieciaków bazarek na szczepienia, tylko czy mi go nie zamkną?[/QUOTE] w sumie ...one szukają domów :( ...jakby schron przyjął to by były schroniskowe :( ..nie wiem , własnie cały czas myślę ze mają sytuację do doopy Quote
Alicja Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='giselle4']dziękuje ,wiesze boksie to...boksie ale jaks cos to pisz[/QUOTE] dopsz :) napiszę Quote
Iza i Avanti Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Alicja']w sumie ...one szukają domów :( ...jakby schron przyjął to by były schroniskowe :( ..nie wiem , własnie cały czas myślę ze mają sytuację do doopy[/QUOTE] Kurde, nie wiem co zrobić... Napiszę może do Viris, jak myślisz? Quote
Alicja Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Iza i Avanti']Kurde, nie wiem co zrobić... Napiszę może do Viris, jak myślisz?[/QUOTE] to napisz i daj znaka , bo ja też muszę coś wyszperać na bazarek tylko właśnie uświadomiłas mi że jest problem Quote
Alicja Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='_ogonek_']ogł zrobione jutro linki ;)[/QUOTE] dzięki serdeczne Quote
Iza i Avanti Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Alicja']to napisz i daj znaka , bo ja też muszę coś wyszperać na bazarek tylko właśnie uświadomiłas mi że jest problem[/QUOTE] Napisałam. Jak coś będę wiedziała, dam znać. Edit: Dostałam odpowiedź- mozna robić bazarek, bo psy są do adopcji. Ja już robię ;) Quote
sacred PIRANHA Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 jak macie jakis problem z regulaminem bazarkow to walcie do mnie, ja ostatnio studiowała go skrupulatnie...a ile swoich starych błędów wynalazłam, wstyd... w kazdym razie jeśli psy są do adopcji (czyli są bezdomne bo tak naprawde to nie maja domów) to mozna robic bazar:-) Alu ja nie pomoge zbyt wiele bo same sie teraz zaangazowalysmy w tyle psów ze nie wyrabiam:-( a czy boksery w potrzebie wiedzą o nich? sos bokserom itp? kiedys miałam kontakt z mariee ona pręznie działała pomagając bokserom...ale nie wiem czy jeszcze w tym temacie siedzi... Quote
Iza i Avanti Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Bazarek na szczepienia: http://www.dogomania.pl/threads/207246-Ciuszki-na-szczepienia-pary-pi%C4%99knych-boksi%C3%B3w-szukaj%C4%85cych-DS.-Do-11.05-wysy%C5%82ka-gratis Quote
olly Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Wydarzenie na fb Fundacji Sos Bokserom już zrobione :) Quote
Recommended Posts