Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

arabiansaneta napisał(a):
Od razu powiedziałam, że w typie szpica flamandzkiego "schipperke"

Mogę jej ogłoszenie jakieś puścić że jest w typie tego szpica ale pamietajmy że jest niewysterylizowana jeszcze i znając życie to zaraz się zlecą "miłośnicy"

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
hehehe snob powie, że wezmie pod warunkiem, że ma rodowód. Nie ma ci co z kundlem na miescie pokazywac ;)

ja jej rodowód wystawię :evil_lol: nie ma problemu, jaki tylko chcecie :eviltong:

Posted

Witajcie ciotki wiedzmy :multi:Nareszcie po Swietach.Piekna ta nasza Lorcia,pieknieje z dnia na dzien :loveu:Owieczko,stokrotne dzieki za maluche :lol: Na rozglosie licznik bije ;) Uda sie czy nie? Musi sie znalezc ten domeczek i juz :razz::lol:

Posted

Witaj Lorciu kochana. Ale ta cioteczka Owieczka wspaniale się Tobą opiekuje. Jestem pod wrażeniem, tyle zdjęć...:loveu: Miodek na serducho się leje jak się widzi Lorcię taką szczęśliwą :multi:

Posted

Wątek super, zdjęcia również, Lorcia zadbana, szcześliwa:loveu:
Gdzie Ty się ukrywałas Owieczko, ze zamojszczaki do tej pory nic nie wiedziały o takim domku i takich cudownych Cioteczkach czarownicach:cool3:

Posted

A sterylka jest w planach? Można w ogloszeniach od razu pisac, ze Lorcia jest juz po - to skutecznie odstraszy nie tylko pseudohodowcow ale i domowych rozmnażaczy, których życiowa dewizja brzmi "raz w życiu suka musi miec młode". Takich amatorów też nam nie potrzeba :)

Posted

Magda82 napisał(a):
no właśnie u Jowitki Ci odpisałam, ze nie wiem ale skaczemy po tych naszych bidach i nie widzimy:-(

Dzięki kochana, więc czekamy aż będzie jechał.Być może w międzyczasie coś się jeszcze trafi. Sunia zarezerwowana. Może na moje konto przychodzić Tylko napisz, żeby dopisywali, że to na Lorkę :) zaraz Ci wyślę nr

Posted

A-s-i-a napisał(a):
:niewiem:
Lorcia u Owieczki, ale kto prowadzi rozliczenia?

Jeśli ktoś chce coś wpłacić na Lorcię, to mogę wysyłać nr mojego konta, ja mogę prowadzić rozliczenia jeśli ciotki się zgodzą.:)

Posted

Tola zadeklarowała 30 zł, Dusje 100zł, i Owieczce zostało trochę pieniążków po poprzedniej suczce Lusi :)

I jeszcze cytat Asi "U Owieczki domek dla Lusieńki opłacony był do 8 maja i został jeszcze jeden worek karmy, chyba 15 kg, ale nie jestem tego pewna.
Co do moich "tyłów", to na czerwono 67,30zł, ale mogę z takim długiem zostać:lol:

A do pieczenia chleba, to trza dodać jakiś Bazarek ;-)"

Tyle na razie mamy:)

Posted

handzia napisał(a):
Tola zadeklarowała 30 zł, Dusje 100zł, i Owieczce zostało trochę pieniążków po poprzedniej suczce.

Mam rzeczy na bazarek :) Kto wystawi to podeślę zdjęcia i opisy :)

Posted

Dzięki Owieczko za odwiedziny u Zosi :)
Nie mam niestety doświadczenia i nie mogę zadeklarować stałej obecności przy kompie tak więc bazarek odpada, ale zadeklaruję oczywiście Coś na Lorcię, jak się odnajdziemy z finansami.

Posted

Tola napisał(a):
Wątek super, zdjęcia również, Lorcia zadbana, szcześliwa:loveu:
Gdzie Ty się ukrywałas Owieczko, ze zamojszczaki do tej pory nic nie wiedziały o takim domku i takich cudownych Cioteczkach czarownicach:cool3:

Wiesz... w życiu to bywa różnie,
raz kwadratowo a raz podłużnie.
I mimo że nie rozpieszcza nas życie
w marzenia wierzymy skrycie... ;)

fiorsteinbock napisał(a):
A sterylka jest w planach? Można w ogloszeniach od razu pisac, ze Lorcia jest juz po - to skutecznie odstraszy nie tylko pseudohodowcow ale i domowych rozmnażaczy, których życiowa dewizja brzmi "raz w życiu suka musi miec młode". Takich amatorów też nam nie potrzeba :)

Sterylka w planach i na ten cel mam rzeczy na bazarek ale nie ma kto wystawic :(

handzia napisał(a):
Jeśli ktoś chce coś wpłacić na Lorcię, to mogę wysyłać nr mojego konta, ja mogę prowadzić rozliczenia jeśli ciotki się zgodzą.:)

Ja się zgadzam bo jestem tak roztrzepana że szok ! I jak bym miała tego pilnowac to bym zginęła marnie :)

A-s-i-a napisał(a):
Ożeż Ty Owieczko!:crazyeye:
Aleś poszłaaaaa w te rymy!!!:evil_lol:
I jak my Cię dogonimy?:hmmmm:
Żadną zaczarowaną miotełeczką!!!:lol:

Przeciez w grupie drzemie siła
moja Ty cioteczko miła
Wiec się do Sabatu zbierzmy
na ratunek psom pospieszmy !!!

Posted

wire fox napisał(a):
Dzięki Owieczko za odwiedziny u Zosi :)
Nie mam niestety doświadczenia i nie mogę zadeklarować stałej obecności przy kompie tak więc bazarek odpada, ale zadeklaruję oczywiście Coś na Lorcię, jak się odnajdziemy z finansami.

Bardzo dziękujemy :)

Posted

Witajcie i przybywajcie :lol: Dzisiaj bedzie proza.

W nadchodzaca sobote nadarza sie okazja autem na trasie Lublin - Kielce.Ta druga malizna moglaby sie zalapac, bo stamtad latwiej do Wwy.

Kwestia podrzucenia malej do Lublina na zbiorke i znalezienie transportu juz do Wwy plus ewentualne przetrzymanie jej w Kielcach/Starachowicach u ciotek.
Gdybym byla pewna,ze dacie rade ja przerzucic do Lublina na czas - popytam dalej.
To jak? Szybka decyzja bo czasu malo :lol: