Owieczka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 arabiansaneta napisał(a):Od razu powiedziałam, że w typie szpica flamandzkiego "schipperke" Mogę jej ogłoszenie jakieś puścić że jest w typie tego szpica ale pamietajmy że jest niewysterylizowana jeszcze i znając życie to zaraz się zlecą "miłośnicy" Quote
Owieczka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 fiorsteinbock napisał(a):hehehe snob powie, że wezmie pod warunkiem, że ma rodowód. Nie ma ci co z kundlem na miescie pokazywac ;) ja jej rodowód wystawię :evil_lol: nie ma problemu, jaki tylko chcecie :eviltong: Quote
dusje Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Witajcie ciotki wiedzmy :multi:Nareszcie po Swietach.Piekna ta nasza Lorcia,pieknieje z dnia na dzien :loveu:Owieczko,stokrotne dzieki za maluche :lol: Na rozglosie licznik bije ;) Uda sie czy nie? Musi sie znalezc ten domeczek i juz :razz::lol: Quote
handzia Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Witaj Lorciu kochana. Ale ta cioteczka Owieczka wspaniale się Tobą opiekuje. Jestem pod wrażeniem, tyle zdjęć...:loveu: Miodek na serducho się leje jak się widzi Lorcię taką szczęśliwą :multi: Quote
Tola Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Wątek super, zdjęcia również, Lorcia zadbana, szcześliwa:loveu: Gdzie Ty się ukrywałas Owieczko, ze zamojszczaki do tej pory nic nie wiedziały o takim domku i takich cudownych Cioteczkach czarownicach:cool3: Quote
fiorsteinbock Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 A sterylka jest w planach? Można w ogloszeniach od razu pisac, ze Lorcia jest juz po - to skutecznie odstraszy nie tylko pseudohodowcow ale i domowych rozmnażaczy, których życiowa dewizja brzmi "raz w życiu suka musi miec młode". Takich amatorów też nam nie potrzeba :) Quote
Magda82 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 wydarzenie Lorki.... piszcie co zmienić http://www.facebook.com/event.php?eid=162358600492139&index=1 Quote
handzia Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Madziu kiedy Twój TZ będzie jechał do W-wy? Sorry, że się tak dopytuję :) Quote
handzia Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Magda82 napisał(a):wydarzenie Lorki.... piszcie co zmienić http://www.facebook.com/event.php?eid=162358600492139&index=1 Jak dla mnie, jest ok :) Quote
Magda82 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 no właśnie u Jowitki Ci odpisałam, ze nie wiem ale skaczemy po tych naszych bidach i nie widzimy:-( Quote
Magda82 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 handzia napisał(a):Jak dla mnie, jest ok :) handzia podasz konto jak będą zainteresowani czy od kogoś innego wołać?? Quote
handzia Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Magda82 napisał(a):no właśnie u Jowitki Ci odpisałam, ze nie wiem ale skaczemy po tych naszych bidach i nie widzimy:-( Dzięki kochana, więc czekamy aż będzie jechał.Być może w międzyczasie coś się jeszcze trafi. Sunia zarezerwowana. Może na moje konto przychodzić Tylko napisz, żeby dopisywali, że to na Lorkę :) zaraz Ci wyślę nr Quote
handzia Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 A-s-i-a napisał(a)::niewiem: Lorcia u Owieczki, ale kto prowadzi rozliczenia? Jeśli ktoś chce coś wpłacić na Lorcię, to mogę wysyłać nr mojego konta, ja mogę prowadzić rozliczenia jeśli ciotki się zgodzą.:) Quote
A-s-i-a Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Ożeż Ty Owieczko!:crazyeye: Aleś poszłaaaaa w te rymy!!!:evil_lol: I jak my Cię dogonimy?:hmmmm: Żadną zaczarowaną miotełeczką!!!:lol: Quote
handzia Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Tola zadeklarowała 30 zł, Dusje 100zł, i Owieczce zostało trochę pieniążków po poprzedniej suczce Lusi :) I jeszcze cytat Asi "U Owieczki domek dla Lusieńki opłacony był do 8 maja i został jeszcze jeden worek karmy, chyba 15 kg, ale nie jestem tego pewna. Co do moich "tyłów", to na czerwono 67,30zł, ale mogę z takim długiem zostać:lol: A do pieczenia chleba, to trza dodać jakiś Bazarek ;-)" Tyle na razie mamy:) Quote
Owieczka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 handzia napisał(a):Tola zadeklarowała 30 zł, Dusje 100zł, i Owieczce zostało trochę pieniążków po poprzedniej suczce. Mam rzeczy na bazarek :) Kto wystawi to podeślę zdjęcia i opisy :) Quote
wire fox Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Dzięki Owieczko za odwiedziny u Zosi :) Nie mam niestety doświadczenia i nie mogę zadeklarować stałej obecności przy kompie tak więc bazarek odpada, ale zadeklaruję oczywiście Coś na Lorcię, jak się odnajdziemy z finansami. Quote
Owieczka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Tola napisał(a):Wątek super, zdjęcia również, Lorcia zadbana, szcześliwa:loveu: Gdzie Ty się ukrywałas Owieczko, ze zamojszczaki do tej pory nic nie wiedziały o takim domku i takich cudownych Cioteczkach czarownicach:cool3: Wiesz... w życiu to bywa różnie, raz kwadratowo a raz podłużnie. I mimo że nie rozpieszcza nas życie w marzenia wierzymy skrycie... ;) fiorsteinbock napisał(a):A sterylka jest w planach? Można w ogloszeniach od razu pisac, ze Lorcia jest juz po - to skutecznie odstraszy nie tylko pseudohodowcow ale i domowych rozmnażaczy, których życiowa dewizja brzmi "raz w życiu suka musi miec młode". Takich amatorów też nam nie potrzeba :) Sterylka w planach i na ten cel mam rzeczy na bazarek ale nie ma kto wystawic :( handzia napisał(a):Jeśli ktoś chce coś wpłacić na Lorcię, to mogę wysyłać nr mojego konta, ja mogę prowadzić rozliczenia jeśli ciotki się zgodzą.:) Ja się zgadzam bo jestem tak roztrzepana że szok ! I jak bym miała tego pilnowac to bym zginęła marnie :) A-s-i-a napisał(a):Ożeż Ty Owieczko!:crazyeye: Aleś poszłaaaaa w te rymy!!!:evil_lol: I jak my Cię dogonimy?:hmmmm: Żadną zaczarowaną miotełeczką!!!:lol: Przeciez w grupie drzemie siła moja Ty cioteczko miła Wiec się do Sabatu zbierzmy na ratunek psom pospieszmy !!! Quote
Owieczka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 wire fox napisał(a):Dzięki Owieczko za odwiedziny u Zosi :) Nie mam niestety doświadczenia i nie mogę zadeklarować stałej obecności przy kompie tak więc bazarek odpada, ale zadeklaruję oczywiście Coś na Lorcię, jak się odnajdziemy z finansami. Bardzo dziękujemy :) Quote
azalia Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Mam nadzieję,że śliczna Lorcia szybko znajdzie domek. Quote
IVV Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 czy mozecie wstawic finanse na pierwszej stronie ....bedzie latwiej wszystkim tu obecnym i gosciom orientowac sie w potrzebach Lorki ;) Quote
handzia Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Wpisałam coś tam na pierwszej stronie, jeśli coś trzeba poprawić to mówcie. Nie wiem czy będą to wpłaty jednorazowe czy comiesięczne. Quote
dusje Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Witajcie i przybywajcie :lol: Dzisiaj bedzie proza. W nadchodzaca sobote nadarza sie okazja autem na trasie Lublin - Kielce.Ta druga malizna moglaby sie zalapac, bo stamtad latwiej do Wwy. Kwestia podrzucenia malej do Lublina na zbiorke i znalezienie transportu juz do Wwy plus ewentualne przetrzymanie jej w Kielcach/Starachowicach u ciotek. Gdybym byla pewna,ze dacie rade ja przerzucic do Lublina na czas - popytam dalej. To jak? Szybka decyzja bo czasu malo :lol: Quote
Tola Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 To teraz trzeba pytac o transpoprt do Lublina... A na którą ta zbiórka w Lublinie? Quote
Recommended Posts