wire fox Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 fiorsteinbock napisał(a):I ja czekam :) oby sie udało :) Pani wytypowała sobie 3 pieski, w tym Lorkę - mam nadzieję,że wybór padnie na nią. Dobre zdjęcia zrobiła Owieczka - było wszystko, co o co Pani prosiła - piesek z bliska, przy nodze, itd. Quote
Owieczka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 wire fox napisał(a):Pani wytypowała sobie 3 pieski, w tym Lorkę - mam nadzieję,że wybór padnie na nią. Dobre zdjęcia zrobiła Owieczka - było wszystko, co o co Pani prosiła - piesek z bliska, przy nodze, itd. To trzymam kciuki mocno !!! Quote
dusje Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Ho ho, ale sie dzieje :multi: Lorciu :loveu:kciuki za wygrany casting :lol: Gdyby wypalilo,to moze na jej miejsce wskoczylaby ta bardzo smutna z ogolnych. Dobrze,ze ruszylo z transportem :multi: Babeczki, jestem na kompie i jesli moge jeszcze w czyms pomoc - dajcie znac :lol: Owieczko :lol:nr konta mam,za tydzien zrobie znow wszystkie swoje rozliczenia i oczywiscie wplace moja deklaracje. EDIT Ikea w Jankach zamknieta 1 Maja ale 2-go czynna od 10 do 22 :eviltong: Domku Lorci przybywaj na wiedzm wezwanie Niech pani serce okaze i Lorci pania sie stanie Quote
mamamuminka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Spojrzałam w moją czarodziejską kulę i co widzę? domek dla Lorci na bank sie szykuje. Domki stoją w kolejce Lorcia się zastanawia, wybór jest trudny, bo w każdym domku mnóstwo serduszek dla niej bije. Tak więc Lorcia trafi do domku najlepszego, widzę to w mojej kuli i nie ma wyjścia innego Quote
wire fox Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Ja tam szczerze w Twe proroctwa wierzę :) Mail został przeczytany, bo dostałam potwierdzenie - narazie odzewu u mnie brak. ale może Pani skontaktuje się bezpośrednio z Owieczką :). Quote
IVV Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 dziewczyny jest straszny problem ....nie wiem co dalej robic :( sunia nie przezyje bez odpowiedzialnej opieki...ona nawet juz nie walczy ,poddala sie zupelnie :(...moze bedziecie miec jakies pomysly ...nawet nie chce myslec by ja uspic ...ona w koncu dostala swoja szanse... ehhh http://www.dogomania.pl/threads/206150-TRAGEDIA!!!-Cała-łysa-mikro-sunia.../page11 Quote
dusje Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 [FONT=Garamond]Przezornie, baner Lorci[/FONT] [FONT=Garamond]nie zostaje wklejony[/FONT] [FONT=Garamond]Niech domek dla niej[/FONT] [FONT=Garamond]okaze sie ten wymarzony[/FONT] :multi: Quote
Owieczka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Dzwoniła do mnie jakas kobietka w sprawie Lorci. troszeczkę dziwnie ją odebrałam i nie mam pewności czy będzie dobrym opiekunem tej pięknej księżniczki ;/ Szukam kogoś na wizytę przed adopcyjną z Warszawy z okolic Ronda Starzyńskiego !!!! Quote
dusje Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Owieczko,w jakim sensie dziwnie? Rondo Starzynskiego to Praga Pln.Najblizej jest Dota&Koka ale ona nie wchodzi na dogo.moni12 ma do niej tel. Z mapy dogo - oferta PA [Warszawa / Węgrów] Baffi2 [okolice Serocka, Legionowa, Warszawa] Neigh [Warszawa] qeram [ok. Makowa Maz.] malagos Aarionne (Tylko w bardzo pilnych sytuacjach) [Warszawa] Jo37 lavinia [Warszawa] Kostek [Marki] shirrrapeira [mińsk mazowiecki] nadzieja [Warszawa / Tomaszów Mazowiecki] GrubbaRybba (Warszawa, Tomaszów Maz i okolice) [Warszawa] Ziutabenia [Wołomin] laura1108 [Warszawa] magdyska25 (mogę pomóc w Warszawie) [Warszawa] shantara marlenka [Warszawa] teapot [Ĺťyrardów] agata-air (Ĺťyrardów) [Zielonka / Warszawa] Bazyliah (kontrole przed i poadopcyjne, Zielonka, Ząbki, Marki i okolice) Angie:) [Warszawa] abrakadabra3000 [Warszawa] Wyjątek (Warszawa i okolice) [ok wawy] Sylwia K Indy [WARSZAWA] Erazm [okolice garwolina] yumanji [Nowy Dwór Mazowiecki/Legionowo] kasiaNDM [Warszawa] Orpha [Warszawa] Ewa i flatki [Halinów, k. W-wy ] Cekinka13* [Warszawa] mru (najchetniej Ursynów/Mokotów/Centrum, ew. okolice Piaseczna/Konstancina) [Warszawa / Węgrów] TYGRYS-ica. (Warszawa (najlepiej Mokotów) oraz Węgrów i okolice ale możemy się dogadać :)) [Warszawa] sleepingbyday [Płock] alfabia (Płock/okolice Wyszogrodu) [Warszawa] Daka Madallena [Warszawa] Negri_2008 [Ostrołęka] bebcik [Warszawa] AnkaRa obraczus87 [Warszawa] koosiek [Warszawa] morisowa [Ząbki] Aga-33-76 (Ząbki, Zielonka, Wołomin, Kobyłka) [Warsza/Białystok] jamajka860 (na terenie Warszawy mogłabym pomóc przy wizytach adpocyjnych) [Wołomin] kinia1984 (na terenie powiatu wołomińskiego (kobylka, zielonka, ząbki, duczki, radzymin itd.)) Andzike (Warszawa (mokotów, ochota, ursynów - raczej lewa strona Warszawy)) [siedlce] meganka5 [Otwock] Agmarek (na terenie otwocka ) [Warszawa Wola] _Goldenek2 [Warszawa/okolice Brodnicy] 1qaz (Warszawa, okolice Brodnicy) parykPdZ [Pruszków] szalej [WARSZAWA] dorota3005_1976 marerka [Piaseczno] Doti (woj. mazowieckie) [Piaseczno] agulka2212 [sochaczew] łolkiee (sochaczew i tylko ) Quote
Owieczka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 dusje :cool3: Ty jak zwykle ogarnięta i konkretna !! :p Dzięki !!! Umówiłam na wizytę wolontariuszke z piekła rodem :diabloti: która juz sobie dobrze z nimi porozmawia, bo cos mi się ta kobieta nie widzi ale że rozmawiałyśmy tylko przez telefon to dam jej szanse :eviltong: Do tego niby zgodziła sie na sterylkę ale cmokała że ma małą pensje... Nie wiem na ile mówi prawde a na ile ścimnia. Wizyta bedzie 1.05. i zobaczymy co dalej. Quote
handzia Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Owieczka napisał(a):Dzwoniła do mnie jakas kobietka w sprawie Lorci. troszeczkę dziwnie ją odebrałam i nie mam pewności czy będzie dobrym opiekunem tej pięknej księżniczki ;/ Szukam kogoś na wizytę przed adopcyjną z Warszawy z okolic Ronda Starzyńskiego !!!! Nie dziwię się, że Lorcia ma powodzenie, to wyjątkowa sunia :loveu: Może to tylko ten problem, że kobita niezamożna, a sterylka w Warszawie pewnie nieźle kosztuje... Quote
Owieczka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 handzia napisał(a):Nie dziwię się, że Lorcia ma powodzenie, to wyjątkowa sunia :loveu: Może to tylko ten problem, że kobita niezamożna, a sterylka w Warszawie pewnie nieźle kosztuje... Niby miła kobieta i rozmowy wynikało ze dobrze opiekowała sie swoim pieskiem ale... w jej imieniu najpierw zadzwoniła jej znajoma, a potem usłyszałam głos tej kobiety i mnie to zaniepokoiło ;/ Nie wiem, nie skreślam jej bo wydaje się być ciepłą osoba ale... ostrożności nigdy za wiele :D Quote
handzia Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Owieczka napisał(a):Niby miła kobieta i rozmowy wynikało ze dobrze opiekowała sie swoim pieskiem ale... w jej imieniu najpierw zadzwoniła jej znajoma, a potem usłyszałam głos tej kobiety i mnie to zaniepokoiło ;/ Nie wiem, nie skreślam jej bo wydaje się być ciepłą osoba ale... ostrożności nigdy za wiele :D Oczywiście, bardzo dobrze robisz. Może trochę nieśmiała ? zresztą okaże się 1-go. nie ma co gdybać...;) Quote
handzia Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Owieczko, jak tylko będę miała pieniądze na koncie wyślę Ci przelew za weta :) Quote
dusje Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Poznac sie mozna a nawet nie zaszkodzi ;) ale .....W kazdym badz razie krolewnie sie nie spieszy :eviltong: Quote
Tola Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Owieczka napisał(a):dusje :cool3: Ty jak zwykle ogarnięta i konkretna !! :p Dzięki !!! Dusje - niesamowita jestes:) A co z wyjazdem drugiej suni? Zgłosił sie ktos chętny zaoferowac nocleg w Lublinie? Bo to juz jutro trzeba ewentualnie zabrac sunieczkę i to rano. Quote
handzia Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Tola napisał(a):Dusje - niesamowita jestes:) A co z wyjazdem drugiej suni? Zgłosił sie ktos chętny zaoferowac nocleg w Lublinie? Bo to juz jutro trzeba ewentualnie zabrac sunieczkę i to rano. Teresz jedzie dopiero w poniedziałek, i to dokładnie jeszcze nie wie. Ma dać mi znać jak nazbiera psiaków, żeby przewieźć wszystkie. Nie ma noclegu dla suni. Więc jutro wyjazd odpada. Może po niedzieli.:roll: Quote
Tola Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 handzia napisał(a):Teresz jedzie dopiero w poniedziałek, i to dokładnie jeszcze nie wie. Ma dać mi znać jak nazbiera psiaków, żeby przewieźć wszystkie. Nie ma noclegu dla suni. Więc jutro wyjazd odpada. Może po niedzieli.:roll: No tak, za mało czasu na dogranie wszystkiego, a z noclegiem najczęście jest problem... No nic - kombinujemy dalej. Trzymam kciuki za Lorcię i ten najwspanialszy z domków:) Quote
dusje Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Kurcze, no szkoda,ze nikt nie moze przenocowac tej sieroty.Nie dacie rady sie dogadac ze schronem,zeby w razie czego wydali mala w poniedzialek? ;) Papiury mozna podpisac na zas :lol:odrobina dobrej woli kierownictwa Quote
Tola Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 dusje napisał(a):Kurcze, no szkoda,ze nikt nie moze przenocowac tej sieroty.Nie dacie rady sie dogadac ze schronem,zeby w razie czego wydali mala w poniedzialek? ;) Papiury mozna podpisac na zas :lol:odrobina dobrej woli kierownictwa Teraz ja nie nadążam:cool3: A w poniedziałek jest transport z Zamoscia do Warszawy? Chyba cos pominęłam:cool3: Quote
dusje Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Haha,moze bedzie,jesli Teresz sie zdecyduje ;) Quote
Tola Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 dusje napisał(a):Haha,moze bedzie,jesli Teresz sie zdecyduje ;) Ok, dzięki, ze czuwasz:) Schron jest czynny dla owiedzajacych codziennie od 11 - 14, ale pracownik jest codziennie chyba od 7; myslę, ze po uprzednim zgłoszeniu mozna zabrac psa wczesniej... Quote
dusje Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Z tego co mi wiadomo,mial z nia jechac do Wwy jeszcze jeden psiak, ale trza go najpierw zlapac na cmentarzu a tu jak na zlosc,szafrankem ktora go dokarmia,miala maly wypadek i prawa raczka kaput :shake: Same nieszczescia,ale myslimy pozytywnie :lol: Quote
handzia Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 No właśnie, wszystko idzie jak woda pod górę... Quote
Recommended Posts