IVV Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Lorci sie udalo ,a biedna Jowitka dalej tkwi w schronie ...:( Quote
wire fox Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='dusje']Zeby tradycji zadosc sie stalo, juz na Rozglosie sie ukazalo Gdy tylko piecsetka przekroczona Rodzina Lorciowa bedzie znaleziona http://www.rozglos.net/ogloszenie-257095.html EDIT Licznik juz bije :multi: Przed chwilka 12 razy,jupiiii:multi: Moje 13 - świetne Cioteczko, już zaświeciło dla Lorci słoneczko, A teraz jeszcze w "TRYMIGA", Szczęśliwo domek los Lorci da :) Quote
dusje Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Haha,trzynastka to wielce szczesliwa :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ludziska podziwiaja,ze Lorcia taka tkliwa :loveu: IVV :lol:, jeszcze troszke i Jowitka tez bedzie w domku.No szkoda,ze nie mozemy nic dla niej zrobic :-( Quote
dusje Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Owieczko,aktywuj prosze ogloszenie na krakusik.pl :lol: Link w Twoim mailu. Lorcia jeszcze tu : http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,32141,L2Fkb3BjamEtcHNhLXBpZXMtc3p1a2EtZG9tdSxzenVrYWosbWF6b3dpZWNraWUsaW5uYSxtYbN5LHAwLmh0bWw=.html http://tablica.pl/oferta/czy-to-kot-w-worku-nieto-cudna-lorka-z-worka-ID64St.html http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=21272&n=CZY-TO-KOT-W-WORKU--NIE,-TO-CUDNA-LORKA-Z-WORKA http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=77388 http://adsy.pl/ogloszenia/61/posts/7_Kupię_-_Sprzedam/33_Zwierzęta/47890_CZY_TO_KOT_W_WORKU_NIE_TO_CUDNA_LORKA_Z_WORKA.html http://www.morusek.pl/ogloszenie/54411/CZY-TO-KOT-W-WORKU-NIETO-CUDNA-LORKA-Z-WORKA/ http://www.doadopcji.pl/ogloszenie/54411/CZY-TO-KOT-W-WORKU-NIETO-CUDNA-LORKA-Z-WORKA/ http://www.krakusik.pl/71199_czy_to_kot_w_worku_nie_to_cudowna_l.html cafeanimal -czeka Na Rozglosie pierwsza setka i jescze pol juz za nami :multi: Quote
handzia Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 dusje napisał(a):A Handzia nie lubi rozliczac? :cool3: Jeszcze tego nie robiła, ale musi być ten pierwszy raz.:) Może być moje prywatne konto do tego? Quote
arabiansaneta Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Zupełnie schipperke, ta kryza na piersi jest bardzo typowa Quote
A-s-i-a Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [FONT=Tahoma] No, to jedziemy z czarami! Prawie wszystkie wiedźmy się zebrały! Brak Fiorsteinbock i Mamamuminka, ale już widzę jak będzie jej minka, kiedy się dowie, że się spóźniła, bo tak nie przystoi, gdy ważna chwila! [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma] CZARY MARY…, CZARY MARY…, NA NASZE WEZWANIE… NIECH SIĘ LORCI DOMEK STANIE!... NIECH JA ZNAJDZIE LUDŹ WSPANIAŁY. TO DLA NIEGO LORCIE MAMY. [/FONT][FONT=Tahoma]Dosypiemy garść miętki, [/FONT][FONT="][FONT=Tahoma] żeby domek był tak prędki i na święta sprawił Lorci by się tuliła do swej Pańci. [/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT] Quote
Joodith Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Słonko powolutku wstaje, wszystko do życia się budzi, mała Lori wstaje dzielnie, wcale przy tym nie marudzi. Bo na spacer czas wyruszyć, spędzić miło czas na dworze, W domku nie ma co się dusić, świat jest piękny o tej porze. Wiosnę wszak już mamy w pełni, słonko z nieba się rumieni i ćwierkacze komponują tryle pośród drzew zieleni. Więc nie smutkuj się Lorinko, niechaj uśmiech wyjdzie z cienia. Już niedługo ciotki Wiedźmy spełnią wszystkie Twe marzenia. Quote
A-s-i-a Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='IVV']so mote it be ! ;) Tak MUSI być! Są tu czarodziejki, wiedźy, czarownice,( w zależności od okoliczności) :lol: Poczekaj, jak się zlecą wszystkie ze swoich krain... To i ten wątek zrobi się zaczarowany. Quote
A-s-i-a Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='Joodith']Słonko powolutku wstaje, wszystko do życia się budzi, mała Lori wstaje dzielnie, wcale przy tym nie marudzi. Bo na spacer czas wyruszyć, spędzić miło czas na dworze, W domku nie ma co się dusić, świat jest piękny o tej porze. Wiosnę wszak już mamy w pełni, słonko z nieba się rumieni i ćwierkacze komponują tryle pośród drzew zieleni. Więc nie smutkuj się Lorinko, niechaj uśmiech wyjdzie z cienia. Już niedługo ciotki Wiedźmy spełnią wszystkie Twe marzenia. Oj! Będzie wątek zaczarowany Quote
Owieczka Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Cioteczki czarownice :) Wpadam tu na chwilkę bo musze jak najwięcej czasu poświęcić Lorci :) To niesamowicie mądra ale bardzo zagubiona psina... :( W domu rozłożyłam jej kocyk ten który dostała od cioteczki na drogę, pokazałam że to jej miejsce i Ona bez słowa po prostu się tam położyła. Potem pokręciła się za mną jak mój cień, zjadła specjalnie ugotowaną kolacyjkę ( kurze łapki, kurczaczek, ryżuś, marcheweczka i jabłuszko :) Skroiłam jej tam ciut szyneczki bo to księżniczka jest przecież :) i drobinkę karmy namoczonej ( bo nie umie jej jeść ;/ ) Potem zaliczyła wieczorne siusiu z moimi suczynami i grzecznie znowu położyła się an swoim kocyku :) Przespała tam całą noc, raz tylko się przebudziła i mnie szukała ale jak mnie znalazła to przyszła na głaski i cichutko jak by nigdy nic się nie działo poszła na swoje posłanko :) Rano wyszła na spacerek w podskokach merdając ogonkiem :) Nawet Abiśkę zachęcała do zabawy !! To jest w rzeczywistości bardzo radosna i mądra psinka ale się troszkę w życiu pogubiła... Nie jej wina, dojdzie do siebie :) Zaczyna przychodzić na wołanie i już mniej boi się psiaków ( szczególnie Aziry bo to kolos się zrobił ) Jest cudowna !!! ogłoszenie aktywowałam na krakusku czy jakoś tak :) Zdjęcia potem bo sprzątam a Lorcia mi pomaga :) Później weźmiemy się za szczotkowanie :D Quote
handzia Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Jak dobrze poczytać dobre wieści, dziękujemy bardzo. :) Quote
dusje Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Kochana suczynka :loveu: Owieczko :lol: dzieki za dobre nowiny :multi:Przy takiej superowej opiece, Lorcia tylko rozkwitnie :loveu: Ciocia dogadza jak moze,no no,tez bym chciala starte jabluszko z marcheweczka, a tu takiej ciotki ni ma,buuuu. A na rozglosie padaja rekordy ogladalnosci.Porownuje z Lusienka i widze,ze tylko w dniu zamieszczenia bylo ponad 200 wejsc a u Lusi troszke potrwalo.Miejmy nadzieje, ze ta wymarzona piecsetka przyniesie szczescie, niezaleznie od portalu,ktory wyczaruje domek :lol: Quote
Tola Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Ale tu radośnie:lol: Super atmosfera. Nic tylko wchodzic, czytac i delektowac się wiadomościami i zdjęciami. A te równie cudowne:loveu: Lorcia usmięchnięta - wspinająca sie na łąpkach - istne czary Nie wiem co będzie jak zleca się kolejne zapowiadane czarownice:cool3: Quote
dusje Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 sobie polatala, poszukala,pobajerowala i przepowiednia juz wyczarowala..... :cool3: [video=youtube;G_Wo9GExERs]http://www.youtube.com/watch?v=G_Wo9GExERs[/video] Quote
wire fox Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Wspaniałe wiadomości Owieczko, Pozostałe Wiedźmy w świetnej formie, czyli wszystko zmierza do szczęśliwego ENDU :) Quote
dusje Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='wire fox']Wspaniałe wiadomości Owieczko, Pozostałe Wiedźmy w świetnej formie, czyli wszystko zmierza do szczęśliwego ENDU :) Prawie sie zgadza ;) IVV nawala,wymiguje sie emotikonami :evil_lol: Nie ma tak lekko, mila IVV i nie mow,ze nie latasz na miotle :lol::evil_lol: Gdzie ta poezja, co???;) Sabat to nie bajka, to ciezka robota Zanim sie obejrzysz juz Cie omota :diabloti: Quote
dusje Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='Tola']Ale tu radośnie:lol: Super atmosfera. Nic tylko wchodzic, czytac i delektowac się wiadomościami i zdjęciami. A te równie cudowne:loveu: Lorcia usmięchnięta - wspinająca sie na łąpkach - istne czary Nie wiem co będzie jak zleca się kolejne zapowiadane czarownice:cool3: Tola :lol: Pod tym herbem to normalka :multi:Najlepszy z niewielu najlepszych DT,tu garna sie psiaki i ludzie ktorym lezy na sercu ich los. Tu nie ma czasu ani checi na wasnie lecz na radosc wlasnie :multi: a przecinki postawcie sobie wg uznania, mile wiedzmy :cool3: :loveu: Quote
Magda82 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 ale fajnie u naszej Lorci :multi: czary czarami ale moze by tak małej FB zrobił o myślicie... jeszcze nie robiłam ale moze dam radę:diabloti: no i bazarek jaki by się przydał, wejdę zaraz po świętach na mój strych czarodziejski i poszukam jakichś ubranek po moich dzieciakach :diabloti: trzeba kasę zbierać dla malutkiej no a jak handzia konto swoje udostępni to będziemy zbierać :multi: Quote
dusje Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Magda82 napisał(a):ale fajnie u naszej Lorci :multi: czary czarami ale moze by tak małej FB zrobił o myślicie... jeszcze nie robiłam ale moze dam radę:diabloti: no i bazarek jaki by się przydał, wejdę zaraz po świętach na mój strych czarodziejski i poszukam jakichś ubranek po moich dzieciakach :diabloti: trzeba kasę zbierać dla malutkiej no a jak handzia konto swoje udostępni to będziemy zbierać :multi: Witaj Wiedzmo mila jeszczes sie nie wkupila Tz Twoj juz dawno na sabacie a ty niebogo?jak psu bracie Madziu :loveu: dawaj na tego Fejsa, mnie tam nie ma bo juzem stara i tepa.Zreszta zaraz jakie kochanki beda mi tu pisac :oops: a moj chlop zazdrosny, oj zazdrosny :evil_lol: Quote
IVV Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 [quote name='dusje']Prawie sie zgadza ;) IVV nawala,wymiguje sie emotikonami :evil_lol: Nie ma tak lekko, mila IVV i nie mow,ze nie latasz na miotle :lol::evil_lol: Gdzie ta poezja, co???;) Sabat to nie bajka, to ciezka robota Zanim sie obejrzysz juz Cie omota :diabloti: bo ja jestem solitary green witch i wszystkie moje spells musze sama wyszeptywac ;) a teraz czekam na odpowiednia faze ksiezyca;) to bardzo wazne ...wieloletnia praktyka mnie tego nauczyla ;) Quote
Tola Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Dla wszystkich życzenia radosnych Świąt i wspaniałej atmosfery Przydałoby się jajko na miotle, ale nie znalazłam takiego, więc musicie zadowolić się tradycyjnymi :cool3: Quote
Recommended Posts