Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dusje']Zeby tradycji zadosc sie stalo,
juz na Rozglosie sie ukazalo
Gdy tylko piecsetka przekroczona
Rodzina Lorciowa bedzie znaleziona

http://www.rozglos.net/ogloszenie-257095.html

EDIT Licznik juz bije :multi: Przed chwilka 12 razy,jupiiii:multi:

Moje 13 - świetne Cioteczko,
już zaświeciło dla Lorci słoneczko,
A teraz jeszcze w "TRYMIGA",
Szczęśliwo domek los Lorci da :)

Posted

Haha,trzynastka to wielce szczesliwa :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
ludziska podziwiaja,ze Lorcia taka tkliwa :loveu:

IVV :lol:, jeszcze troszke i Jowitka tez bedzie w domku.No szkoda,ze nie mozemy nic dla niej zrobic :-(

Posted

[FONT=Tahoma]
No, to jedziemy z czarami!
Prawie wszystkie wiedźmy się zebrały!
Brak Fiorsteinbock i Mamamuminka,
ale już widzę jak będzie jej minka,
kiedy się dowie, że się spóźniła,
bo tak nie przystoi, gdy ważna chwila!
[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma] CZARY MARY…, CZARY MARY…, NA NASZE WEZWANIE…
NIECH SIĘ LORCI DOMEK STANIE!...
NIECH JA ZNAJDZIE LUDŹ WSPANIAŁY.
TO DLA NIEGO LORCIE MAMY.

[/FONT][FONT=Tahoma]Dosypiemy garść miętki,
[/FONT]
[FONT=&quot][FONT=Tahoma] żeby domek był tak prędki
i na święta sprawił Lorci
by się tuliła do swej Pańci.

[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

Posted

Słonko powolutku wstaje, wszystko do życia się budzi,
mała Lori wstaje dzielnie, wcale przy tym nie marudzi.
Bo na spacer czas wyruszyć, spędzić miło czas na dworze,
W domku nie ma co się dusić, świat jest piękny o tej porze.
Wiosnę wszak już mamy w pełni, słonko z nieba się rumieni
i ćwierkacze komponują tryle pośród drzew zieleni.
Więc nie smutkuj się Lorinko, niechaj uśmiech wyjdzie z cienia.
Już niedługo ciotki Wiedźmy spełnią wszystkie Twe marzenia.

Posted

[quote name='IVV']so mote it be ! ;)

Tak MUSI być!

Są tu czarodziejki, wiedźy, czarownice,( w zależności od okoliczności) :lol:

Poczekaj, jak się zlecą wszystkie ze swoich krain...

To i ten wątek zrobi się zaczarowany.

Posted

[quote name='Joodith']Słonko powolutku wstaje, wszystko do życia się budzi,
mała Lori wstaje dzielnie, wcale przy tym nie marudzi.
Bo na spacer czas wyruszyć, spędzić miło czas na dworze,
W domku nie ma co się dusić, świat jest piękny o tej porze.
Wiosnę wszak już mamy w pełni, słonko z nieba się rumieni
i ćwierkacze komponują tryle pośród drzew zieleni.
Więc nie smutkuj się Lorinko, niechaj uśmiech wyjdzie z cienia.
Już niedługo ciotki Wiedźmy spełnią wszystkie Twe marzenia.

Oj! Będzie wątek zaczarowany

Posted

Cioteczki czarownice :) Wpadam tu na chwilkę bo musze jak najwięcej czasu poświęcić Lorci :) To niesamowicie mądra ale bardzo zagubiona psina... :( W domu rozłożyłam jej kocyk ten który dostała od cioteczki na drogę, pokazałam że to jej miejsce i Ona bez słowa po prostu się tam położyła. Potem pokręciła się za mną jak mój cień, zjadła specjalnie ugotowaną kolacyjkę ( kurze łapki, kurczaczek, ryżuś, marcheweczka i jabłuszko :) Skroiłam jej tam ciut szyneczki bo to księżniczka jest przecież :) i drobinkę karmy namoczonej ( bo nie umie jej jeść ;/ ) Potem zaliczyła wieczorne siusiu z moimi suczynami i grzecznie znowu położyła się an swoim kocyku :) Przespała tam całą noc, raz tylko się przebudziła i mnie szukała ale jak mnie znalazła to przyszła na głaski i cichutko jak by nigdy nic się nie działo poszła na swoje posłanko :)

Rano wyszła na spacerek w podskokach merdając ogonkiem :) Nawet Abiśkę zachęcała do zabawy !! To jest w rzeczywistości bardzo radosna i mądra psinka ale się troszkę w życiu pogubiła... Nie jej wina, dojdzie do siebie :) Zaczyna przychodzić na wołanie i już mniej boi się psiaków ( szczególnie Aziry bo to kolos się zrobił ) Jest cudowna !!!

ogłoszenie aktywowałam na krakusku czy jakoś tak :) Zdjęcia potem bo sprzątam a Lorcia mi pomaga :) Później weźmiemy się za szczotkowanie :D

Posted

Kochana suczynka :loveu: Owieczko :lol: dzieki za dobre nowiny :multi:Przy takiej superowej opiece, Lorcia tylko rozkwitnie :loveu: Ciocia dogadza jak moze,no no,tez bym chciala starte jabluszko z marcheweczka, a tu takiej ciotki ni ma,buuuu.
A na rozglosie padaja rekordy ogladalnosci.Porownuje z Lusienka i widze,ze tylko w dniu zamieszczenia bylo ponad 200 wejsc a u Lusi troszke potrwalo.Miejmy nadzieje, ze ta wymarzona piecsetka przyniesie szczescie, niezaleznie od portalu,ktory wyczaruje domek :lol:

Posted

Ale tu radośnie:lol:
Super atmosfera.
Nic tylko wchodzic, czytac i delektowac się wiadomościami i zdjęciami.
A te równie cudowne:loveu:
Lorcia usmięchnięta - wspinająca sie na łąpkach - istne czary
Nie wiem co będzie jak zleca się kolejne zapowiadane czarownice:cool3:

Posted

sobie polatala,
poszukala,pobajerowala
i przepowiednia juz wyczarowala..... :cool3:

[video=youtube;G_Wo9GExERs]http://www.youtube.com/watch?v=G_Wo9GExERs[/video]

Posted

[quote name='wire fox']Wspaniałe wiadomości Owieczko,
Pozostałe Wiedźmy w świetnej formie, czyli wszystko zmierza do szczęśliwego ENDU :)

Prawie sie zgadza ;) IVV nawala,wymiguje sie emotikonami :evil_lol: Nie ma tak lekko, mila IVV i nie mow,ze nie latasz na miotle :lol::evil_lol: Gdzie ta poezja, co???;)

Sabat to nie bajka,
to ciezka robota
Zanim sie obejrzysz
juz Cie omota :diabloti:

Posted

[quote name='Tola']Ale tu radośnie:lol:
Super atmosfera.
Nic tylko wchodzic, czytac i delektowac się wiadomościami i zdjęciami.
A te równie cudowne:loveu:
Lorcia usmięchnięta - wspinająca sie na łąpkach - istne czary
Nie wiem co będzie jak zleca się kolejne zapowiadane czarownice:cool3:

Tola :lol: Pod tym herbem to normalka :multi:Najlepszy z niewielu najlepszych DT,tu garna sie psiaki i ludzie ktorym lezy na sercu ich los.
Tu nie ma czasu ani checi na wasnie lecz na radosc wlasnie :multi: a przecinki postawcie sobie wg uznania, mile wiedzmy :cool3:

:loveu:

Posted

ale fajnie u naszej Lorci :multi: czary czarami ale moze by tak małej FB zrobił o myślicie... jeszcze nie robiłam ale moze dam radę:diabloti: no i bazarek jaki by się przydał, wejdę zaraz po świętach na mój strych czarodziejski i poszukam jakichś ubranek po moich dzieciakach :diabloti: trzeba kasę zbierać dla malutkiej no a jak handzia konto swoje udostępni to będziemy zbierać :multi:

Posted

Magda82 napisał(a):
ale fajnie u naszej Lorci :multi: czary czarami ale moze by tak małej FB zrobił o myślicie... jeszcze nie robiłam ale moze dam radę:diabloti: no i bazarek jaki by się przydał, wejdę zaraz po świętach na mój strych czarodziejski i poszukam jakichś ubranek po moich dzieciakach :diabloti: trzeba kasę zbierać dla malutkiej no a jak handzia konto swoje udostępni to będziemy zbierać :multi:

Witaj Wiedzmo mila
jeszczes sie nie wkupila
Tz Twoj juz dawno na sabacie
a ty niebogo?jak psu bracie

Madziu :loveu: dawaj na tego Fejsa, mnie tam nie ma bo juzem stara i tepa.Zreszta zaraz jakie kochanki beda mi tu pisac :oops: a moj chlop zazdrosny, oj zazdrosny :evil_lol:

Posted

[quote name='dusje']Prawie sie zgadza ;) IVV nawala,wymiguje sie emotikonami :evil_lol: Nie ma tak lekko, mila IVV i nie mow,ze nie latasz na miotle :lol::evil_lol: Gdzie ta poezja, co???;)

Sabat to nie bajka,
to ciezka robota
Zanim sie obejrzysz
juz Cie omota :diabloti:

bo ja jestem solitary green witch i wszystkie moje spells musze sama wyszeptywac ;)

a teraz czekam na odpowiednia faze ksiezyca;) to bardzo wazne ...wieloletnia praktyka mnie tego nauczyla ;)

Posted

Dla wszystkich życzenia radosnych Świąt
i wspaniałej atmosfery
Przydałoby się jajko na miotle, ale nie znalazłam takiego, więc musicie zadowolić się
tradycyjnymi :cool3: