A-s-i-a Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 [FONT="]wire fox napisał(a):Odezwała się Pani z dolnośląskiego w sprawie ew.adopcji Lorki - podałam jej Twoje namiary Owieczko i wysłałam zdjęcia Lorki. Czekam niecierpliwie :)! Owieczka napisał(a):Dzwoniła do mnie jakas kobietka w sprawie Lorci. troszeczkę dziwnie ją odebrałam i nie mam pewności czy będzie dobrym opiekunem tej pięknej księżniczki ;/ Szukam kogoś na wizytę przed adopcyjną z Warszawy z okolic Ronda Starzyńskiego !!!! [/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT=Tahoma] Uuuuuuuu! Ale tu ruch! Wiele się dzieje na Lorci wątku! Lecz było wiadomo od początku, że będą do naszego liska pchać się ludziska! Jedni mniej, inni bardziej odpowiedzialni, a my wyczarujemy dom jedyny, niepowtarzalny! Znajdzie się taka PRAWDZIWA PAŃCIA, co pokocha Lorcię bez końca! Będzie ją tulić, będzie całować, niczego jej nie będzie żałować. Do łóżka zabierze- pod swoje pielesze i smakołyków jej kupi na worki, nie na sztuki. Czarujemy dalej! Niech Lorcia swój domek szybciutko dostanie... [/FONT] Quote
handzia Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 IVV napisał(a):Handziu czy Ty masz konto PayPal ? Ivv nie mam takiego konta. Jutro mój Tz założy jeśli nie bedzie problemu. Pomyślałam, że mogłabyś wpłacić od razu do Owieczki jeśli by się na to zgodziła (dusje to zaproponowała Owieczce) Więc jak uważacie, troszkę się boję, żeby bałagan się nie zrobił, więc może lepiej na jedno wpłacać, a potem jak Lorka znajdzie domek ( mam nadzieję, że szybko:) ) pieniądze przeznaczymy na inną sierotkę. ;) Quote
IVV Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 dusje napisał(a):Z tego co mi wiadomo,mial z nia jechac do Wwy jeszcze jeden psiak, ale trza go najpierw zlapac na cmentarzu a tu jak na zlosc,szafrankem ktora go dokarmia,miala maly wypadek i prawa raczka kaput :shake: Same nieszczescia,ale myslimy pozytywnie :lol: przykre z szafarankiem :( ona sie tak bardzo stara pomoc tej psince ten piesek jest na cos chory i wlasciwie nikt do konca nie wie na co ...ma wyciek z nosa i oczu ...oby to nie byla nosowka ...:( Quote
Owieczka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='IVV']to gdzie wolicie do Handzi czy Owieczki ?:)[/QUOTE] Cioteczki wpłacajcie do Handzi bo ja nie zawsze mam dostep do netu i jestem tak roztrzepana jak włóczykija portki !!! Nie mam głowy do cyferek - chociaż musze sie rozliczać z opieki nad Lorką zmoimi opiekunami ( czyli Izą i Markiem ) Quote
wire fox Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Mam nadzieję, że ten telefon od "dziwnej" pani to nie to na co czekam :) - Pani do której mailowałam jest ze Śląska. Quote
Owieczka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='wire fox']Mam nadzieję, że ten telefon od "dziwnej" pani to nie to na co czekam :) - Pani do której mailowałam jest ze Śląska.[/QUOTE] Ta Pani jest z Warszawy :) A Pani ze Śląska do mnie nie zadzwoniła :( Quote
wire fox Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Owieczka']Ta Pani jest z Warszawy :) A Pani ze Śląska do mnie nie zadzwoniła :([/QUOTE] A to Pani :diabloti:!! Może jest to Pani rozważna i jeszcze rozważa - mam wciąż nadzieję :):)! Quote
Owieczka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='wire fox']A to Pani :diabloti:!! Może jest to Pani rozważna i jeszcze rozważa - mam wciąż nadzieję :):)![/QUOTE] Jakas Pani do mnie napisała e-maila :) o Lorcię , może to ta !! Napisała że kontaktowała się z p. Joanną... :) Ta Pani to Agata J. Quote
wire fox Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Owieczka']Jakas Pani do mnie napisała e-maila :) o Lorcię , może to ta !! Napisała że kontaktowała się z p. Joanną... :) Ta Pani to Agata J.[/QUOTE] Oooooo! Ta Joanna to chyba ja :), a Pani ma mailu Kwiatek wiosenny :) Quote
dusje Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [B][SIZE=3][COLOR=blue][I]Pani Agata?Choc ja wiedzmowata,[/I][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=blue][I]lubie to-[/I][/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=3][COLOR=blue][I]szlachetnoscia znaczone imie[/I][/COLOR][/SIZE][/B] [I][B][SIZE=3][COLOR=blue]Gdzie święta Agata, bezpieczna tam chata[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [B][I][SIZE=3][COLOR=#0000ff]i tym przeslaniem dalej swoje czary czynie :lol:[/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=3][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [IMG]http://www.animaatjes.nl/plaatjes/k/kusjes-knuffels/text12.gif[/IMG] Quote
handzia Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 To co cioteczki? Mam już PayPala. :) Quote
dusje Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='handzia']To co cioteczki? Mam już PayPala. :)[/QUOTE] Ja tradycyjnie do Owieczki za jej przyzwoleniem.Sie ma te chody ;):lol: dlugo zabiegane i wypracowane :multi: Handziu, czy byl ktos dzisiaj w Zoo i widzial nasze pieknosci? Ta smutna mi dokucza...O ta! [INDENT] I taka - ok miesiaca w schronie, troche nieufna, moze dlatego, ze nowa w boksie. [IMG]http://img641.imageshack.us/img641/7093/p1080038du.jpg[/IMG] [IMG]http://img687.imageshack.us/img687/779/p1080039d.jpg[/IMG] [/INDENT] Quote
handzia Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 Ok. Jak uważasz.:) Ja dzisiaj nie byłam, bo sunia kudłatka nie pojechała dzisiaj, więc nie pojechałam. Tola będzie chyba jutro, to nam powie. Quote
dusje Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='handzia']Ok. Jak uważasz.:) Ja dzisiaj nie byłam, bo sunia kudłatka nie pojechała dzisiaj, więc nie pojechałam. Tola będzie chyba jutro, to nam powie.[/QUOTE] No to czekamy.Ja do Owieczki bezposrednio z prozaicznego powodu pt.omijam prowizje - nie wzbogacam bankow :diabloti: Quote
handzia Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='dusje']No to czekamy.Ja do Owieczki bezposrednio z prozaicznego powodu pt.omijam prowizje - nie wzbogacam bankow :diabloti:[/QUOTE] Nie ma problemu, myślę, że się połapiemy. Na moje konto jeszcze nic nie wpłynęło. Quote
handzia Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 Ciotki słuchajcie, na wątku transportowym Marinka napisała, że jedzie z Zamościa do Lublina 1-go maja. Jeśli Teresz jedzie do Wa-wy następnego dnia to może to byłaby szansa dla naszej kudłatki? Tylko nie wiem, czy schronisko wyda mi sunię w niedzielę? Tolu, może Ty się orientujesz? Tam pewnie ktoś przychodzi w niedzielę karmić psy, może w drodze wyjątku można by było wziąć psiaka? Tylko jeszcze kwestia tego czy Teresz jedzie na pewno. Ale to już moja głowa w tym, żeby się dowiedzieć. Quote
dusje Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Kreccie babeczki te nasze czary i niech malenka opuszcza juz mary :lol: Quote
IVV Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='handzia']To co cioteczki? Mam już PayPala. :)[/QUOTE] poprosze o email adres ;) Quote
handzia Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 Ja mam chyba jakiegoś pecha :(. Marinka jedzie z Lublina do Zamościa a nie odwrotnie. Ale być może w drodze powrotnej zahaczy o Zamość. Ale to tylko w przypadku, gdyby sunia (Majka od Funi), którą wiozą nie mogła zostać w Łodzi. Więc musiałyby wracać przez Zamość z powrotem do Lublina. Ale lepiej dla tamtej suni, żeby wszystko okazało się w porządku i mogła zostać w swoim wymarzonym domku, na który czeka już długo. Dziewczyny będą w kontakcie ze mną jakby co. Quote
handzia Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 Dzwonila do mnie Teresz. Jest skłonna przyjechać rano w poniedziałek po naszą kudłatkę i zawieźć ją do Warszawy z innymi kilkoma suczkami:). Tylko trzeba by było dołożyć do transportu. Quote
handzia Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 Jutro pojadę do schroniska, załatwię formalności i rano w poniedziałek Teresz odebrałaby sunię. tylko jeszcze muszę pożyczyć kontenerek. Czy któraś cioteczka może ma? Quote
dusje Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Pieknie :multi::multi::multi:Nareszcie dojedzie :lol: Moze Tola ma jakis transporter? Handziu :lol: jesli bedzie juz wszystko obcykane-dryndnij do Owieczki bo w weekend raczej nie bedzie na dogo. Quote
Tola Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Moje kochane - byłam w schronie, mam zdjecia i nowe wieści, ale to za jakies czas; popracowałam dzisiaj trochę w ogrodzie no i spuchłam, oczy mi łzawią, prawie nic nie widzę - jestem alergikiem:mad: Wezmę jakies leki i jak zaczną działac to wszysko opowiem i pokażę Quote
dusje Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Czekamy,Tolu :lol: Poki co domniemuje,ze na razie nic zlego sie nie dzieje,w przeciwnym razie pewnie pisalabys nawet na oslep ;):cool3:Alergikiem wybitnym chyba nie jestem ale jak cos tam zrobie w ogrodku i mam stycznosc z ziemia,natychmiast mam zaczerwieniona i szczypiaca skore na rekach. Quote
Recommended Posts